moguce da nije dobro da se saginjemo onak kak se svi sagnu, jer, cistila sam kucu i tak se par puta sagnula, i od tad kao da se javila bol...
I meni kazu ima tebe i od iza i od naprid 😂 vise me nije ni briga. Dode mi reci da ja imam bar razlog, a koji ke njihov 😆 pretrpim i nasmijem se da ne budem zlocesta trudnica
hahhaha a tako se i ja nasmijem, ajde dobro, malo si me sad utjesila. ma to me od hormona tolko jako smeta, inace nebi sigurno :D hvala Hipo
Hipo, i nama je super ime Roko, zasad prvi izbor ako bude muško;)
Petra, ma ti komentari su meni debilni, nekako su me zaobišli u prvoj trudnoći, a sad u drugoj ćemo vidjeti. Uopće mi je ružno spominjati debljinu i trudnoću, pogotovo ako se odnosi samo na trbuh koji raste. Jer trudnički trbuh nije jednako debljina. Ali dobro, bit će još gore kad rodiš, čekaj onda komentare okoline :((
Inače, i mene danas malo kao probada lijevo ispod rebara, ali i ja sam ko ti, znala bih odmah da nije nešto u redu. Ovo je zaista blago i ne pojačava se, a danas sam se preforsirala s malim, trčala za njim, nosila i sl. Nekako sam sigurna da bih prepoznala alarmantnu bol. Ovo bas i podsjeća na bol od rastezanja.
prije dok još nisam bila trudna i dok smo pričali o imenima bilo je puno ne s obje strane i to zato jer ja radim u školi, a on trenira klince i za svako ime koje je netko od nas spomenuo da mu je lijepo, smo se mi sjetili nekog groznog klinca i odmah nam nije bilo lijepo i onda spomene jakov i zaključimo da nam se sviđa i jednom i drugom jako i da nemamo problem s nijednim klincem koji se tak zove hvala bogu i to je to!
bitno da je ime lijepo roditeljima i da se oni slože oko njega, a okolina može davati komentare, a vi kroz jedno uho unutra, kroz drugo van. nakon nekog vremena se svi priviknu na ime.
prije dok još nisam bila trudna i dok smo pričali o imenima bilo je puno ne s obje strane i to zato jer ja radim u školi, a on trenira klince i za svako ime koje je netko od nas spomenuo da mu je lijepo, smo se mi sjetili nekog groznog klinca i odmah nam nije bilo lijepoi onda spomene jakov i zaključimo da nam se sviđa i jednom i drugom jako i da nemamo problem s nijednim klincem koji se tak zove hvala bogu i to je to!
bitno da je ime lijepo roditeljima i da se oni slože oko njega, a okolina može davati komentare, a vi kroz jedno uho unutra, kroz drugo van. nakon nekog vremena se svi priviknu na ime.
Slazem se sa svim i ime Jakov je i meni jako lijepo ime,lijepo i dok je beba,a i kad ostari.Roko je prvo za koje smo se oboje slozili
Tenci tako i ja sad kad sam pocela razmisljat o imenima skuzila sam koliko me zapravo ljudi s tim imenima nervira🤣🤣
Tencitako i ja sad kad sam pocela razmisljat o imenima skuzila sam koliko me zapravo ljudi s tim imenima nervira🤣🤣
ooooo da, ovo je totalno istinita tvrdnja!!
Mi isto sto se tice imena imamo 2 opcije koje nam se sviđaju,ali nismo jos definitivno odlucili...
I meni su prolazili kroz glavu neki ljudi koji mi bas nisu nesto dragi kad bi pomislila na ime koje bi mi se svidjelo,a onda mi je muz samo rekao e pa ako nam se sviđa mi cemo dokazat suprotno i odgojit bas jednu divnu osobu s tim imenom😊...iznenadio me s tim kom,ali ima pravo😊...
Sto se tice kom o tezini smatram ih neprimjerenima kakvi god bili...meni pak znaju kom da sam mrsava(zaokruzio mi se jedino trbuh i cice)..ne mozemo svima ugodit,al ja uvijek gledam ako netko nema kaj pametno za rec bolje nek suti😆...
Sortiraj odgovore
Najstariji