Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hipo
    02. Veljača 2019. 18:45

Bulbi91

Mi isto sto se tice imena imamo 2 opcije koje nam se sviđaju,ali nismo jos definitivno odlucili…
    I meni su prolazili kroz glavu neki ljudi koji mi bas nisu nesto dragi kad bi pomislila na ime koje bi mi se svidjelo,a onda mi je muz samo rekao e pa ako nam se sviđa mi cemo dokazat suprotno i odgojit bas jednu divnu osobu s tim imenom😊…iznenadio me s tim kom,ali ima pravo😊…
    Sto se tice kom o tezini smatram ih neprimjerenima kakvi god bili…meni pak znaju kom da sam mrsava(zaokruzio mi se jedino trbuh i cice)..ne mozemo svima ugodit,al ja uvijek gledam ako netko nema kaj pametno za rec bolje nek suti😆…

Gledam i ja tako, ali oni i dalje ne sute 😂😂

Bluegirl
    02. Veljača 2019. 18:46

Haha znaci ima nas vise s istim problemom. Ja sam isto u skoli i neka imena su mi se zamjerila za sva vremena 😂😂 ja sam odmah rekla da necu raspravljat o imenima, kaj ce ae nama svidat to ce bit, ostali ce se naviknut. 😂
    A ovo kaj se tice kupovine, znaci u nekim stvarima je gori nego ja. Jedno dva tjedna je proucavao kolica, pa je sad presao na one lezaljke/ljuljacke za bebe. A da ne kazem kolko puta ga znam uhvatit da gleda video o tome kak se beba drzi, presvlaci i slicno 😂😂
    A i za bol vidim da nisam jedina, zadnjih dana me zna bas zabolit al sve je to od rastezanja maternice. Jedino me glava dosta muci, danas me cijeli dan bas jako boli a nebi pila tabletu. Zadnja 2 tjedna se to cesce javlja. Jel to mozda od hormona ili cisto od ovog ludog vremena?

Bulbi91
    02. Veljača 2019. 19:03

Hipo

Bulbi91

Mi isto sto se tice imena imamo 2 opcije koje nam se sviđaju,ali nismo jos definitivno odlucili…
    I meni su prolazili kroz glavu neki ljudi koji mi bas nisu nesto dragi kad bi pomislila na ime koje bi mi se svidjelo,a onda mi je muz samo rekao e pa ako nam se sviđa mi cemo dokazat suprotno i odgojit bas jednu divnu osobu s tim imenom😊…iznenadio me s tim kom,ali ima pravo😊…
    Sto se tice kom o tezini smatram ih neprimjerenima kakvi god bili…meni pak znaju kom da sam mrsava(zaokruzio mi se jedino trbuh i cice)..ne mozemo svima ugodit,al ja uvijek gledam ako netko nema kaj pametno za rec bolje nek suti😆…

🤣🤣kroz jedno uho unutra,a kroz drugo van 😁...

Hipo
    02. Veljača 2019. 19:08

Bulbi91

Hipo

Bulbi91

🤣🤣kroz jedno uho unutra,a kroz drugo van 😁…

🤣🤣🤣

Bulbi91
    02. Veljača 2019. 19:19

Kako rijesavate bolove u leđima?
    Primjetila sam u zadnje vrijeme da me bas bole leđa i kriza🙈...jel tko zna kolko je preporucljiv odlazak na masaze u trudnoci?
    Mislim s obzirom da bas i ne mozemo lezat na trbuhu🙈...

• victoria
    02. Veljača 2019. 19:23

Bluegirl mene isto sad hvata glavobolja zadnjih dana ali si sve zamracim pa mi bude lakse, ni ja nisam za tablete :/ 

• Lanchi_Zg
    02. Veljača 2019. 19:24

Čitala sam da se može ići, ali kao treba napomenuti da si trudan. Valjda se lezi na boku...i ja bih rado masažu, samo treba naći nekoga kome vjerujem...

MaPeJu
    02. Veljača 2019. 19:33

ja bas bila neki dan na masazi, neke maserke masiraju trudnice, neke ne, to moras pitati, pa ako da, legnes na bok da :)

Bluegirl
    02. Veljača 2019. 20:21

victoria

Bluegirlmene isto sad hvata glavobolja zadnjih dana ali si sve zamracim pa mi bude lakse, ni ja nisam za tablete :/

Ako niti preko noci ne prestane morat cu popit lupocet 😖 al nadam se da ce stat ipak. 

• victoria
    02. Veljača 2019. 21:55

Blugirl ma meni isto neki dan bas bilo za poluditi ali prezivila sam.. lakse mi je to podnijet nego mucnine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.