Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    01. Veljača 2019. 16:03

Lanchi_Zg

Može se i željezo vaditi posebno iz krvi, ne samo hemoglobin. Ali hemoglobin je pouzdan znak anemije jer željeza možeš imati dovoljno, ali ako je niži hemoglobin to ukazuje na anemiju…zato se liječnici uglavnom oslanjanju na hemoglobin. Gle, vjerojatno nije ništa strašno jer su te već puno pretraga obavili, vidis da je sa srcem sve ok! Možda ti strah oko toga pojačava simptome, jer hoće anskioznost i stres bas udariti na osjećaj lupanja srca i lupanja u grlu…

Hvala ti Lanchi.. stvarno ne znam. Sad mi je popodne kao malo bolje. Moguce da me uhvatila i ta anemija, samo zato sto nisam pila zeljezo s vitaminom c nego s limunadom, al mi se nekad ni to nije dalo cjedit dok nisam tu na forumu procitala da je tako pit zeljezo uzaludno. Kupila sam si vitamin c pa cemo vidjeti hoce li biti poboljsanja

Stize nam Mihael ♡

01. Veljača 2019. 16:23

ksilofon ja ne planiram kupovati jastuk za nošenje bebe... on nije potreban bebici, nego se koristi više radi nekog straha od nošenja male bebe pa daje neku sigurnost i podlogu, još kad uzmemo u obzir ljeto i vrućine, mislim da ćemo se snaći i bez toga...
    Hipo baš je i mene bolio želudac danas nakon ručka, ali to je zato što sam bila dosta dugo gladna i onda sam se odjednom puno najela... Legla sam i malo masirala trbuh, i prošlo je... 

01. Veljača 2019. 16:28

I da, kad jedem neku tešku hranu, obavezno pijem coca colu da to sve razgradi... Jedino me ona spašava... 😂

• Lanchi_Zg
    01. Veljača 2019. 16:35

Zanimljivo, meni je bilo teze nositi bebu u jastuku. Nekako nemam osjećaj da sam ga čvrsto obuhvatila, da znam di su mu dijelovi tijela, a imam osjećaj da će skliznuti kroz jastuk. Znam, ludo malo. Ali tako je meni bilo;) 

• DaVoS
    01. Veljača 2019. 16:44

Mene je danas ubila žgaravica. Doslovno mi je pozlilo dva puta dok sam prosla gradom do apoteke. Kupila gastal i automatski mi je pomogao. Nikada mi nije bilo ovako lose od žgaravice....
    Vidim da je i nekw od vas bolio zeludac.... valjda je takav dan.... tjesim se da je petak.... slobodan vikend...
    Sretno na vjenčanju....

• Lanchi_Zg
    01. Veljača 2019. 16:48

Mene ništa ne boli, ali sva se nekako čudno osjećam od hrane koju sam jela. I strahovi me peru, 5 ljudi iz ureda se nije jutros pojavilo, navodno svi pokošeni vjerojatno gripom. Znam da se ne mogu staviti u karantenu ali stvarno nas je puno, slabo se zrači i ventilira, a ja još u ranoj trudnoći. I racionalizam si sve, ali bas me neki strah/panikica muci :) 

Hipo
    01. Veljača 2019. 16:59

Malo sam legla pa se nadam da ce proci. Mozda mi je stvarno nesto od hrane tesko palo. Lanchi mene je ove gripe uzasno strah. Kazu da ode na pluca i da se temperatura dosta povisi. Ja sam imace sklona visokim temp. pa me strah da ju ne skupim. Srecom sam na komplikacijama pa se ne krecem puno medu ljudima. 

• ABC123
    01. Veljača 2019. 17:25

Da li je neka od vas imala problema sa pritiskom i ne znam da li je uopste to i problem.. prije trudnoce sam vazda imala nizak pritisak otprilike 100 sa 70 ali posljednjih par dana je 130 sa 60/70 da li je to normalno, i glava me uzasno boli sta koristite za glavu 🙁🙁

• Embarasada
    01. Veljača 2019. 17:43

DaVoS

Mene je danas ubila žgaravica. Doslovno mi je pozlilo dva puta dok sam prosla gradom do apoteke. Kupila gastal i automatski mi je pomogao. Nikada mi nije bilo ovako lose od žgaravice….
    Vidim da je i nekw od vas bolio zeludac…. valjda je takav dan…. tjesim se da je petak…. slobodan vikend…
    Sretno na vjenčanju….

DaVos, ovo ti je za gastal iz njihovih uputa, samo da se ne zaletiš s njin jer se kao ne bi baš smjelo
    DA LI TRUDNICE SMIJU UZIMATI GASTAL®?

OTC lijekove kao i druge lijekove tijekom trudnoće i dojenja treba koristiti samo ako su apsolutno neophodni. U osnovi antacidi se mogu kratkotrajno upotrebljavati u što manjoj dozi, ali prije upotrebe svakako je potrebno konzultirati liječnika i pridržavati se njegovih preporuka.

Ja sam prije trudnoće po potrebi uzimala rennie ali u trudnoći nisam još ništa od lijekova, trpim i jedem bademe :)
    Ako me baš ubije žgaravica uzet ću si pola tablete ali zasad se trudim izbjegavati...

• Embarasada
    01. Veljača 2019. 17:47

Ja mislim da bi si ja uzela jastuk za bebu, zbog sebe za svaki slučaj ali i zbog drugih. Jer ja znam da kad sam išla kod sestre kad je tek rodila bilo mi je puno zgodnije uzeti bebu u jastuku nego bez. Bar u tom početku.. 
    Curke koje su vec iskusnije i samouvjerene, kuzim da vama ne treba ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.