Pozdrav cure moje Dana's bila odsutna, jer Imam od jucer bolove,pa otisla Dana's u vinogradsku na hitan pregledu. Uzv OK,bebica je dobro,Vadili krv I urin Nalazi uredni,tako da neznaju uzrok .. Rekli da mirujem,I opet za 2 tj.ili prije na kontrolu .. Ljubim VA's
I da Prijavljujem za tablicu SARU
tako da curke vode ak se nevaram..
Pozdrav, upadam kao padobranac, ne znam da li je bilo rasprave oko djecjih imena vec. Ja sam vec skoro 7 mj trudna, termin je pocetak 5.mj. i jos nemamo ime za curicu sto me sve vise i vise kopka.
Htjela bi neko ime od cca 5 slova, da ima R u sebi, da je moderno a opet ne izmisljeno. Prva kcer zove se Marta i sve sto sam opisala mi spada u to, a sada ne mogu naci nista slicno tome. Svidja mi se Karla/Klara i ima sve sto zelim medutim muzu se ne svidja. Bas sam ljuta na sebe i nas jer jos nemamo ime :).
Rita,rea,
Vecer mame,narucila sam se i ja na 4D pregled,u cetvrtak idemo jedva cekam😊
Sretno na Dugo ocekivanom 4du..
Hvala curke na lijepim željama :-) jedva čekam sutra.andreaam mi ti nemamo pravu svadbu zasad, ja imam rizičnu trudnoću. Idemo samo kod matičara i onda smo u restoranu. Samo nas je 17, doslovno najuža obitelj. Neću ni u bijelom biti jer mi se svidjela ljubicasta haljina :-) tako da ja nisam imala nikakve organizacije i stres,samo laganini. Svadbu planiramo u 9mj 2020.
Cestitke,I lijep provod sutra zelim
Bluegirl ista stvar i kod mene, imam 5-6 jela sto mogu jest pa mi je bilo lakse ... nadam se da ce uskoro skroz nestati jer me bas izmucilo 😔 ja nisam znala dal da radim taj harmony test tj jos uvijek ne znam 🤨 ja ne mogu da sacekam da saznam sto je pa da i ja mogu se opredjeliti za boje 😅😅
Cure, zanima me da li je koja imala svrbez koze znaci znac ucestalo vec povremeno me svrbi trbuh bokobi nema osipa a mazem se sa bademovim uljem mislim si da mozda nije dovoljno? I zanima me koliko ste dobile kila? :))
pozdrav cure, kako ste? Ja bujam :O ali isto kao i u prvoj trudnoci, sta cu, to je sve trudnoca :D
Za svrbez je lijek emolijentna krema, ja imam a derminu, ima ju i mustela... spaaaas i to pravi, ja sam se pravo puno cesala i nju dobijem po preporuci, i preporodih se... ona je pravo protiv svrbeza koze i prirodna je skroz. :)
Samo da vidite sta vas ceka 😂😂 bila nasa Barbi dusa ujnina. Bilo je jos komadica maramica ali sam se kasno sjetila da slikam hahah
Winter- Marla, Rubi (Ruby), Robin :) to su sve imena sto znam da se vec neke bebe tako zovu :)
Winter, nisam bas razmisljala o imenima za curicu, ali imas recimo Mirna, Petra, Lorena, Lara, Bruna, Erina, Erika, Franka,, Gloria...
Cure nova sam ovdje, u 7. sam tjednu trudnoće i mi svoju srećicu očekujemo na samom kraju ljeta, krajem 9.mjeseca. BIla kod ginekologa, srčeko kuca, ja se ok osjećam, ali su mi sniženi trombociti i povišeni leukociti u krvi, ja sam malo prehlađena a u urinu su mi pronađene bakterije… moram čekati do ponedjeljka vaditi urinokulturu i strah me sada ful. Ima netko iskustva s time? Hvala
Opusti se i uživaj :*
Ja sam se cijelu prvu trudnoću borila s bakterijama i upala a. Bitno da se to sve detektiralo, dobit ćeš potreban tretman i proći će. Pij puno puno tekućine, kupi si plod brusnice i kuhaj čaj. Čim osjeti potrebu piškit, odmah idi, zadržavanjem se bakterije množe. I smanjiti unos šećera. Drži se ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji