Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Embarasada
    01. Veljača 2019. 17:50

Kad smo kod tegoba, ima li koja problema s uklještenim živcem u donjem dijelu leđa ili išijasom? Meni je to na početku trudnoće trajalo mjesec dana valjda pa prestalo a sad osjecam da se ponovo javlja pomalo.... 🙄 ne spušta se niže kroz nogu, možda onda nije išijas.

OhSoBoho
    01. Veljača 2019. 18:08

Embarasada

Kad smo kod tegoba, ima li koja problema s uklještenim živcem u donjem dijelu leđa ili išijasom? Meni je to na početku trudnoće trajalo mjesec dana valjda pa prestalo a sad osjecam da se ponovo javlja pomalo…. 🙄 ne spušta se niže kroz nogu, možda onda nije išijas.

Povremeno me uklješti, nije još kritično ali sjećam se iz prošle trudnoće da me negdje u zadnjem tromjesečju ulovio išijas i bome nije bilo zgodno. Ja sam svakodnevno uzimala magnezij direct pa je bilo lakše.. 

01. Veljača 2019. 18:13

ABC123

Da li je neka od vas imala problema sa pritiskom i ne znam da li je uopste to i problem.. prije trudnoce sam vazda imala nizak pritisak otprilike 100 sa 70 ali posljednjih par dana je 130 sa 60/70 da li je to normalno, i glava me uzasno boli sta koristite za glavu 🙁🙁

meni ti je tlak isto takav, uvijek je oko 130/55-60-65, doktor ništ ne komentira tak veliku razliku između gornjeg i donjeg...
    a za glavu paracetamol, lupocet ili lekadol.

• Embarasada
    01. Veljača 2019. 18:13

O pa super, nisam imala pojma da to može pomoći.
    Mislila sam da je to samo za probavu i grčeve 

• DaVoS
    01. Veljača 2019. 18:47

Embarasada

DaVoS

Mene je danas ubila žgaravica. Doslovno mi je pozlilo dva puta dok sam prosla gradom do apoteke. Kupila gastal i automatski mi je pomogao. Nikada mi nije bilo ovako lose od žgaravice….
    Vidim da je i nekw od vas bolio zeludac…. valjda je takav dan…. tjesim se da je petak…. slobodan vikend…
    Sretno na vjenčanju….

DaVos, ovo ti je za gastal iz njihovih uputa, samo da se ne zaletiš s njin jer se kao ne bi baš smjelo
    DA LI TRUDNICE SMIJU UZIMATI GASTAL®?

OTC lijekove kao i druge lijekove tijekom trudnoće i dojenja treba koristiti samo ako su apsolutno neophodni. U osnovi antacidi se mogu kratkotrajno upotrebljavati u što manjoj dozi, ali prije upotrebe svakako je potrebno konzultirati liječnika i pridržavati se njegovih preporuka.

Ja sam prije trudnoće po potrebi uzimala rennie ali u trudnoći nisam još ništa od lijekova, trpim i jedem bademe :)
    Ako me baš ubije žgaravica uzet ću si pola tablete ali zasad se trudim izbjegavati…

Iskreno, nisam to znala. Cijelu prvu trudnocu sam imala groznu žgaravicu ali nisam uzimala gastal vec isto jela bademe, donat mg ili cak hladno mlijeko. Ovo danas je bilo uzasno i bila sam na poslu i  to mi se tadaa cinilo kao jedino rjesenje.

ms_3197
    01. Veljača 2019. 19:15

Merkur13 sretno sutra i lijepo se provedite 😘😘
    Andreaam ja imam tu i tamo problema sa zelucem bas me boli, ali s tim sam imala i prije problema. Pokusaj lezati sto vise jer kad sjedis to samo pogorsava bol i stvara pritisak. Ja ne pijem nista, samo pazim sta jedem. 
    Embarasada ja imam isijas u desnoj nozi od negdje 14tj i ne prestaje. Jutros su me bolovi probudili u 7 ujutro i po noci se budim stalno od bolova. Kazu da tu nema puno pomoci, nazalost 😞 meni znaju pomoci malo oblozi i setnja. 

ms_3197
    01. Veljača 2019. 19:17

Cure mi smo danas malo bili u sopingu 🙈🙈 tj rekli smo da vise nema kupovine. Sada stvarno imamo sve od odjece od najmanje velicine do 68. Sve je tako lijepo i tesko je odoliti 🙈😍

01. Veljača 2019. 19:21

ms_3197 gdje si kupovala robicu? 

ms_3197
    01. Veljača 2019. 19:23

mmamma vecinu smo uzeli u Nextu i jos u nekim njihovim trgovima ovdje (tkmaxx i dunnes). Ovdje je robica punoo jeftinija nego kod nas. Bas smo mama i ja usporedivale cijene, sa cijenama kod nas i velika je razlika. 

Bluegirl
    01. Veljača 2019. 19:33

victoria

Bluegirl da vidis ti to kako se to poslozi :))) ja bas danas imam kontrolu, imala sam mucnine malo mi je sad lakse nadam se da ce proci kroz koji dan do kraja, kako si ti?? Kako znas vec da je deckoo? 😍😍

Pa ja sam dobro, sve se prilicno smirilo. Malo su me mucnine mucile al kad sam skuzila kaj smijem jest i pit, a kaj ne sve se sredilo. Tu i tam me jos malo muci al nista strasno. A znam da je decko jer smo radili Harmony test. Htjela sam si prekontrolirat to a onda usput i saznas pa... 😊😊😊 sad se trudim gledat plave stvari jer sam do sad se uvijek zapiknula na sve rozo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.