Pozdrav!
Pridružujem se na forum. Trenutno sam 5 + 2
Imam pitanje u vezi Beta hcg. Na 5 tjedana beta mi je iznosila 2899. Nakon dva dana tj. 5 + 2 beta iznosi 7816. Netko iskustva s tako visokom betom koja se utrostrucuje?
Pozdrav,
I cestitam😊…
Nemam takvog iskustva,ali pada mi na pamet da nije mozda blizanacka trudnoca?
Jesi se javila ginekologu s nalazima?
Hvala😊😊😊 jesam da, tim vise jer imamo oboje blizance u familiji iako se samo moja strana gleda. Medutim na 5 tjedana se vidio samo jedna GV
Vazno da je dr.potvrdio trudnocu u maternici😊...
Cure nekako mi bas cudan osjecaj u dnu stomaka kao da osjetim kako se sve rasteze ili mozda beba tu lezi pa osjetim neki kao blagi pritisak. Citala sam da vas dosta pije magnezij pa cu pitati doktora smijem li i ja ako ce mi pomoci da ovo ne osjecam. Samo se prepadam jel sve ok a opet vjerujem da je bebac dobro
Meni je tako bilo nemi dan.. i na baby watcheru cujem bas bebu da tu lezi. Taj b.watcher je zakon, spasio me muka i muka
Stize nam Mihael ♡
Meni je tako bilo nemi dan.. i na baby watcheru cujem bas bebu da tu lezi. Taj b.watcher je zakon, spasio me muka i muka
Bas mi je krivo sto ga ovdje nema za kupiti. Ja sam iz Mostara i nisam nigdje nasla da se moze kupiti. Nikad mirna nisam cim me malo zigne ja paniku stvaram
Pozdrav!
Pridružujem se na forum. Trenutno sam 5 + 2
Imam pitanje u vezi Beta hcg. Na 5 tjedana beta mi je iznosila 2899. Nakon dva dana tj. 5 + 2 beta iznosi 7816. Netko iskustva s tako visokom betom koja se utrostrucuje?
Pozdrav,
I cestitam😊…
Nemam takvog iskustva,ali pada mi na pamet da nije mozda blizanacka trudnoca?
Jesi se javila ginekologu s nalazima?
Hvala😊😊😊 jesam da, tim vise jer imamo oboje blizance u familiji iako se samo moja strana gleda. Medutim na 5 tjedana se vidio samo jedna GV
Vazno da je dr.potvrdio trudnocu u maternici😊…
Potvrdena je 😊😊 samo da jos vidim jel jedno ili ih se krije vise?😍👶👶
pozdrav cure, kako ste?
Mene ovi bolovi sve vise peru, zadnja dva dana ujutro cim ustanem imam tako jaka probadanja u donjem dijelu stomamka, preko danas isto bolove, znaju me nekad udariti u sam ulaz u vaginu, ili sici niz nogu... legnem, ali opet isto.
Sutra sam odlucila kontaktirati doktora da vidim jel to normalno, jel zbog rastezanja maternice, rasta ligamenata ili je nesto lose... jer pocela sam i sa prenatalnom jogom i nista lakse nije... a stvarno smeta, ne sjećam se ovoga u prvoj trudnoci.
Evo dok lezim na lijevom boku osjecam kako me "puca" bol prema kuku 😑
jel ima neka iskustva sa slicnim "stanjem"?
pozdrav cure, kako ste?
Mene ovi bolovi sve vise peru, zadnja dva dana ujutro cim ustanem imam tako jaka probadanja u donjem dijelu stomamka, preko danas isto bolove, znaju me nekad udariti u sam ulaz u vaginu, ili sici niz nogu… legnem, ali opet isto.
Sutra sam odlucila kontaktirati doktora da vidim jel to normalno, jel zbog rastezanja maternice, rasta ligamenata ili je nesto lose… jer pocela sam i sa prenatalnom jogom i nista lakse nije… a stvarno smeta, ne sjećam se ovoga u prvoj trudnoci.
Evo dok lezim na lijevom boku osjecam kako me "puca" bol prema kuku 😑
jel ima neka iskustva sa slicnim "stanjem"?
Bas sam se gore par komentara prije zalila na to sto spominjes. Meni govore svi da je od maternice al mislim da se necu smiriti dok na pregled ne odem. Molim te javi sta ti je rekao ginekolog ako ga budes zvala
Hej, cure, ja sam već prije nekoliko dana pisala da je neko opće pravilo, kako su meni dr rekli, a kako sam i čitala, da se za svako jako propadanje treba javiti doktoru. Nisu svi bolovi isti, neki su zaista normalnI, ali jako propadanje bi trebalo prijaviti i istražiti. Drugo je lagani pritisak zbog širenje maternice, ligamenata, bolovi u leđima zbog držanja, a kasnije BA kontrakcije. To je sve uglavnom bezopasno.
Ja sam osjetila tako jako probadanje, puno neugodnije od uobicajenih bolova i rastezanja. Odmah sam se javila doktorici, uzrok je bio urinarna infekcija, ostala sam prenociti u bolnici, dobila inekciju da se sve to umiri i uradila pretrage.
Sortiraj odgovore
Najstariji