Mene nista ne probada da boli nego eto kao da osjetim da se sve siri. I meni je ginekolog rekao da se svaki bol treba prijaviti jer ne bi smjelo ista da bas boli. Prosli put su mi i krv i urin bili odlicni pa ne vjerujem da je infekcija. Svakako idem slijedeci tjedan ponovo vaditi nalaze pa cemo vidjeti. Nekako razmisljam beba nije vise mala tockica i ona je malo porasla i udebljala se tako da je valjda normalno da se osjecaj u stomaku promijeni
Buby90 ma nije to tako strasno, bol dode i ode 😄 dokle god je cura aktivna i lupka meni je lakse i nalazi si uredu, to onda valjda mora tako. Sve ce to proci jos malo, tijelo se privikava na promjene na svoj nacin 😊
Andreaam tebi je busa vec ogromna,prva trudnoca il?ja sam 14 tj i nista mi se jos ne primjeti,napuhana cijelo vrijeme,preko dana kako jedem do navecer budem ko balon pa znam da jos nije beba
Cure, mene npr svasta probadalo i bolilo i ispalo je da je za mene to normalno, ocito nekima teze pada trudnoca i puno jace osjete sve, tako da za mene ne vrijedi ono da ne smije bolit.. Npr do prije par tjedana sam imala tu neku cudnu kao menstrualnu bol recimo, i to dosta jaku i trajala bi po par sati, svaki put me bilo strah jer je bas neugodno bilo ali eto prestalo je.. Pa me probadalo par puta ili kod pupka ili kod jajnika s obje strane, bas onako kad te zigne jako, isto sam se prepala i mislila da je mozda neka upala, ali dr mi je rekla da to znaci da se beba dublje ukopava u maternicu, a naravno da mi je bilo lakse cim bi prestalo, nikad se nije sljedeci dan nastavilo.. neki dan su me ledja bolila ful tamo di su bubrezi, isto digla frku odma, al za par sati prestalo, valjda mi tijelo tesko podnosi promjene.
Btw, isto tako sam dan nakon spolnog odnosa odma znala da sam trudna ( oba dva puta, s tim da je prvi bio spontani kasnije) jednostavno sam osjetila neka dogadjanja dole od prvog dana i preplavio me taj neki drukciji osjecaj, pa sam morala cekat dva tjedna da mogu testom dokazat i drugima 😂
Bas me zanimaju vase price, kako ste vi saznale, jeste isto osjetile i prije testa ili tek kad vam nije dosla menga?
Ja sam isto odmah znala 🙂 10 dana prije nego sam trebala dobiti sljedecu menstruaciju su krenule mucnine, al ono od jutra i trajale do na vecer. Proizvodila sam ogromne kolicine sline i temperatura tijela mi porasla, bilo mi samo vruce a inace sam jako zimogrozna 😂 Muz nije vjerovao da sam trudna da umisljam sve to jer tko kao ima odmah simptome. I isto ko ti tek za dva tjedna sam mu dokazala.
Buby90 ma nije to tako strasno, bol dode i ode 😄 dokle god je cura aktivna i lupka meni je lakse i nalazi si uredu, to onda valjda mora tako. Sve ce to proci jos malo, tijelo se privikava na promjene na svoj nacin 😊
Da ja valjda vise jos panicarim jer jos uvijek ne osjecam bebu ☺️ Jedva cekam da se pridruzim vama koje osjetite to lupkanje
Ja sam takodjer znala prije testa za trudnocu, znaci test je samo potvrdio, nikakvi simptomi osim bolova u stomaku i probadanja u grudima, a evo nas 13 sedmica a tek sada mucnine i ponekad i povracanje..
ali me jako zanima kada ste vi poceli kupovati za bebicu, mi imamo termin tacno za mjesec gdje se nadam da cemo saznati da li je djecak ili djevojcica da mogu kupiti bar nesto da me prodje ova zelja haha
Ja sam takodjer znala prije testa za trudnocu, znaci test je samo potvrdio, nikakvi simptomi osim bolova u stomaku i probadanja u grudima, a evo nas 13 sedmica a tek sada mucnine i ponekad i povracanje..
ali me jako zanima kada ste vi poceli kupovati za bebicu, mi imamo termin tacno za mjesec gdje se nadam da cemo saznati da li je djecak ili djevojcica da mogu kupiti bar nesto da me prodje ova zelja haha
Ja isto jos nisam nista kupila.. 14.2 idemo na pregled i onda bude 19+2 pa valjda bude konacno se znalo dal je cura ili decko 😁 Tj. sad u subotu idemo na dogovor oko kinderrbeta i komodice 2u1 da nam napravi majstor po mjeri jer mi nista ne stane..
Andreaam tebi je busa vec ogromna,prva trudnoca il?ja sam 14 tj i nista mi se jos ne primjeti,napuhana cijelo vrijeme,preko dana kako jedem do navecer budem ko balon pa znam da jos nije beba
Daa prva beba a pupa ko da sam 6.mj 😂. Kaze mama da nam je takva genetika. Raste pupa ko luda do 6.mj pa stane onda tamo tek pred porod. Tako njoj u obje trudnoce bilo 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji