Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • samy_lo
    23. Siječanj 2019. 15:00

Ima li vas koje se bavite nevim od kuce,preko neta,imate neki djeparac,a da nisu kataloske prodaje:)

• Nena-98
    23. Siječanj 2019. 15:22

dorica94q

Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
    Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D
    Pregled mi je 7.2. onda budem u 13 + 4 mislite da bi mogla saznati spol? :))

Ja cu tamo rodit

Buby90
    23. Siječanj 2019. 15:28

dorica94q

Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
    Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D

I ja cu roditi u Varazdinu :)

• Dagy1
    23. Siječanj 2019. 15:39

Pitanje za one koje misle roditi u Petrovoj.. Dali želite imati pratnju na porodu? Dečko/muž, mama, prijateljica? Dali znate treba li polagati ikakav tečaj i dali se plaća? Ja bi htjela da mi budu dečko i mama, ali ne znam dopuštaju li da dvije osobe prisustvuju ili samo jedna.. Ako se neka od vas već raspitala pa da napise, hvala unaprijed 😁

andreaam
    23. Siječanj 2019. 15:53

Mom_to_be22

Lallai ja sam u pocetku imala proljev jednom na dan, ali prestalo u 8.tt.

E cure ovo vam moram ispricat🤣 cekam ja jutros dostavu da mi donese pozivnice za vjencanje i zovu me da su tu, i idem ja po to i dok sam placala zvala decka da mu kazem da su nam stigle pozivnice i nisam ni skuzila da je dostavljac moj bivsi s kojim sam bila prije par godina i ostavila ga🙈😂😂 Lik je nekoliko boja u faci prominio, zbunjen totalno, iako sam se ja pravila da ga neznam. A i nije bivsi bez razloga😅🤪

Hahahahah ajmee koma 😂😂 ja sam svog srela problijedio kad je pupu ugledao😂

Bluegirl
    23. Siječanj 2019. 16:20

Embarasada

Bluegirl

Pozdrav svima. Trudna sam 10+4 ali po velicini kaze ginekologica da izgleda i kao 11+1. Vadila sam secer koji je 5,4 i poslala me na VV na guk profil. Na njihovoj stranici pise da se samo pojavimo na tom nekom predavanju i da ce nam tamo sve objasnit. Jel isao netko na to? Onda uopce prije ne trebam zvati niti se javiti gore nego se samo pojavim?

Jel ti dala uputnicu za guk profil ?
    Bila sam ja neki dan, samo dođeš bez narucivanja u 12.30h i ides u sobu 301 na 1.katu. Bilokoji dan. Poslušaš predavanje, dobiješ preporučeni jelovnik, dobiješ aparaturu kako da si sama doma napraviš guk profil. Sve skupa trajalo pola sata. Guk profil možeš napraviti bilokad doma, ali prije toga bi trebala paziti na prehranu bar tjedan dana, i onda im to doneseš nazad na VV na testiranje.
    Ponesi sa sobom svoju uputnicu i nalaz šećera.
    Čudno mi je jedino zašto nisi radila ogtt test, ono kad piješ glukozu pa se šećer mjeri nakon sat vremena i nakon dva sata od te vode….
    E da, ženska koja nam je držala to predavanje nas je sve ispitivala koji smo tjedan trudnoce i bilo joj je bitno da smo prošle 15 tjedan tako da daj ti nazovi bolje jer mi se čini da su te malo ubrzali pa da se ne patiš bzvz. Možda bi ti taj ogtt bio ok i ne bi morala cijelu trudnoću vaditi guk profile….

Dala mi je uputnicu za guk profil. Zvala sam i rekli su mi samo da dodem u tu sobu. Nije me pitala  nista koji sam tjedan. A ogtt me moja jos  nije slala vadit jer mislim da je prerano. I meni je cudno da moram odmah guk profil al mislim da to ima veze jer smo isli na ivf pa se kao smatra rizicnija trudnoca i vise pazi. A sad kaj je tu je. Otici cu na to predavanje pa cu vidjet kaj ce rec. Ak je prerano bar cu znat jelovnik, pridrzavat se toga i proceduru pa cu kasnije to napravit i nadat se da ce bit sve u redu. 

• Cvjetic
    23. Siječanj 2019. 16:30

AnnaLanna

Cvjetic

AnnaLanna

dorica94q

Dorica neznam jel ti ovo prva beba, Al ja sam svoju prvu curku u Varaždinu rodila i sve super, od doktora, sestre, babica 😁 sad smo u Ri, Al još nisam sigurna hoću li tu roditi ili Vž 😁

Ja cu rodit u Ri☺

Uuu vidim termin prije mene, taman iskustvo iz prve ruke 😁 iako frendice koje su rodile u ri imaju ugl pozitivna iskustva 😁

Ovo mi drugo dijete,prvo sam rodila u Ri i imam samo pohvale,nadam se da ce mi i sad bit tako.

OhSoBoho
    23. Siječanj 2019. 16:45

Dagy1

Pitanje za one koje misle roditi u Petrovoj.. Dali želite imati pratnju na porodu? Dečko/muž, mama, prijateljica? Dali znate treba li polagati ikakav tečaj i dali se plaća? Ja bi htjela da mi budu dečko i mama, ali ne znam dopuštaju li da dvije osobe prisustvuju ili samo jedna.. Ako se neka od vas već raspitala pa da napise, hvala unaprijed 😁

Ja sam tamo rodila, jedna osoba smije bit s tobom. Traže papir s tečaja. Mi smo išli u dom zdravlja, besplatno. Ima i u Petrovoj ali se plaća, mislim oko 400kn, nisam ziher. 

OhSoBoho
    23. Siječanj 2019. 16:49

Netko je pitao kad se može saznati spol. Rijetko koji doktor će se upustiti u to prije 16tt, a ni tada nekad nije sigurno. Iza 16tt se može vidjeti, ovisno o bebinom položaju. Meni u prvoj trudnoći u 16tt rekli da je dečko i tako je bilo. Sad kad sam u 16tt bila beba je skupila noge i doktorica nije htjela pogađati .. U petak idem opet, bit će 20tt i nadamo se da ćemo saznati ;) 

23. Siječanj 2019. 17:24

OhSoBoho

Netko je pitao kad se može saznati spol. Rijetko koji doktor će se upustiti u to prije 16tt, a ni tada nekad nije sigurno. Iza 16tt se može vidjeti, ovisno o bebinom položaju. Meni u prvoj trudnoći u 16tt rekli da je dečko i tako je bilo. Sad kad sam u 16tt bila beba je skupila noge i doktorica nije htjela pogađati .. U petak idem opet, bit će 20tt i nadamo se da ćemo saznati ;)

Meni je doktor sa 14+3 rekao da misli da je cura, iako nije siguran jer je beba imala prekrizene nogice... Isto mi je rekao da bi se nakon 16tt trebalo bolje vidjeti... Ali kaze da su to samo njihova misljenja, da se zna desiti da se mame na porodu iznenade kad ispadne drugacije... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.