Hvala cure, glavno da je to normalno. Hipo, ma nije problem za nick. Oshobosho, super zvuci! Ja uzivam na poslu Sretno da saznas spol u petak.
Lalla, sve je to ok i normalno. Svaka trudnoća je drugačija, pa tako i simptomi variraju od trudnice do trudnice. Ako te tješi, brzo sve to prođe.
Ja uživam doma, malog odvela u vrtić, pijem kavu i gledam Office… Pravim se da niš danas ne moram raditi i tak ću bar još pol sata ;)
U petak imam pregled… Nadam se da ćemo saznati spol :)
Ja sam planirala jutros uzivati do polaska na posao ali me muz probudio jer nam je pukla neka cijev od grijanja u vcu, ali evo popravljeno je vec a ja odoh na posao 😂
I ja u petak idem na pregled i jedva cekam.
Lalla ja sam ti bila u identicnom stanju kao ti sad. Izgubil 5 kg onda mozes mislit koliko mi je hrana bila odbojna a inace sam oogromnii gurman 😅 a i proljev imam jos dan danas. Koliko sam shvatila netko ima zatvor, a netko otvor 😩😂 proci ce.. iako mislis da nece, hoce! Kad tad 😂
Ksilofon- hvala ti na info ja sam trenutno nezaposlena, a muz zaposlen, radpitat cemo se svakako 👌👍
Lalla i ja sam u pocetku imala proljev jednom na dan, ali prestalo u 8.tt.
E cure ovo vam moram ispricat🤣 cekam ja jutros dostavu da mi donese pozivnice za vjencanje i zovu me da su tu, i idem ja po to i dok sam placala zvala decka da mu kazem da su nam stigle pozivnice i nisam ni skuzila da je dostavljac moj bivsi s kojim sam bila prije par godina i ostavila ga🙈😂😂 Lik je nekoliko boja u faci prominio, zbunjen totalno, iako sam se ja pravila da ga neznam. A i nije bivsi bez razloga😅🤪
Lavandicedrži se,ponekad je tesko izbjeci stres…ali pokusaj se sto manje nervirati…..mazi trbuscic i pjevaj i pricaj bebici….
Cure,
Mene ovih dana bas zeza zatvor🙈…jela sam i suhe sljive,pila kefir i donat,redovito uzimam magnezij..
Eventualno mi topla voda zna pomoci ,ali iskljucivo nataste…imate kakav provjeren recept?
Bulbi ja svako jutro na tašte čašu tople vode sa iscijeđenim limunom pijem, i ok je za probavu 😁
Hvala ti☺...popila sam uj i tople vode s limunom,i kompot od suhih sljiva i kefir sa lanenim sjemenkamsa i kruskom i pomoglo je🙈
Galaxy ja sam kupila ovaj jastuk:https://www.ethereal.hr/hr/jastuk-za-dojenje-sivi-cik-cak
Hvala ti. Čini mi se ok. Koliko je dostava? A kako poslije bebu stavim unutra kad ima tu rupu u sredini?
Galaxy oprosti, promaknuo mi je post. Dostava je 30 kn. Bebu stavis u tu rupu pa moze biti u polulezecem ili sjedecem podlozaju. Mozes i dekicu unutar jastuka staviti. Probali smo sa frendicinom bebom od 2 mj i bilo joj je ugodno. Evo slikica da vidis kak se stegne.
Znači to je dovoljno veliko da beba skroz stane? Jer meni preko slike izgleda malo pa kao beba ide NA jastuk i propada dijelom kroz rupu😂a ona je cila u toj rupi, okružena jastukom?
Da cijela beba stane u rupu i bude jastuk okolo 😁
Ja cu roditi u Splitu, ima li jos netko iz St-a?
Evo i nas iz St-a, samo nismo bas ljetne bebe, twinsi, termin 2.3.
Ja cu roditi u Splitu, ima li jos netko iz St-a?
Evo i nas iz St-a, samo nismo bas ljetne bebe, twinsi, termin 2.3.
Wow twinsi, cestitam.. Jos malo pa i termin Ima li koja iz Zadra?
Sortiraj odgovore
Najstariji