Jutro :)
popricala sam sa doktorom maloprije, rekao je da su to ocekivani bolovi, da poznaje mene i moje "mirovanje" i da se moram ozbiljno umiriti.
veli jel ima krvi ili vodenastog iscjetka, nemam... tako da je to sve ok. Lakse bi meni bilo da je rako da pogleda na uz, ali on je doktor,pa cu poslusati.
Pa eto da znate...
Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D
Pregled mi je 7.2. onda budem u 13 + 4 mislite da bi mogla saznati spol? :))
I ja cu roditi u Varazdinu :)
Kad ti je termin?
7.7, mj dana prije tebe :)
Bok cure, jel ima netko iskustava sa boli u predjelu jajnika i krizima samo na jednom strani.. Znaci boli me trbuh dolje desno i pritisak u krizima s donje desne strane. Napravila sam frku oko toga prekjucer, pa isla vaditi krv, u bolnicu na uzv i zakljucak je urinoinfekcij i dali oni meni klavocin. Popila do sad 4 tablete al ja jos uvijek osjecam to s desne strane.. Da nisam izvadila slijepo crijevo rekla bi da je upala slijepog crijeva 100%
Cure nekako mi bas cudan osjecaj u dnu stomaka kao da osjetim kako se sve rasteze ili mozda beba tu lezi pa osjetim neki kao blagi pritisak. Citala sam da vas dosta pije magnezij pa cu pitati doktora smijem li i ja ako ce mi pomoci da ovo ne osjecam. Samo se prepadam jel sve ok a opet vjerujem da je bebac dobro
Mene muci taj pritisak u zadnja tri tjedna. Ne cijelo vrijeme, ali cesto. Ja sam na svoju ruku uzela magnezij od 375 mg i mislim da pomaze, ali ne otklanja u potpunosti. Iducu sri idem na uzv pa cu pitat ginicku u vezi toga..
Buby90 ja sam imala taj problem i to je cesto povezano s upalom mjehura ili bubrega jer navodno ti beba pritisce uretru pa otuda se javlja bol, u skoro je istom predjelu gdje i slijepo crijevo (po boli jel) i siri na tu stranu u kriza jer je i pritisak na bubreg. Kazu da je to normalno bitno da ako ima infekcija da se ona ukloni 😊
Buby90 ne znam u kojem si tjednu trudnoce, ali to se vecinom javlja malo poslije kada trbuh krene rasti i bebica je veca. Nije tako cesto da taj pritisak na uretru se javlja u prvi tjednima trudnoce, tek tamo iza 12tog tjedna 😊
Buby90 ne znam u kojem si tjednu trudnoce, ali to se vecinom javlja malo poslije kada trbuh krene rasti i bebica je veca. Nije tako cesto da taj pritisak na uretru se javlja u prvi tjednima trudnoce, tek tamo iza 12tog tjedna 😊
Hvala ti puno na odgovoru. 16+2 sam. Panika me uzasna bila uhvatila, onda kazu da je urinoinfekcija a inace sam u zivotu imala upale mjehura al nikad da bi se to tak osjetilo s desne strane u trbuhu i krizima. Ocito je to bas specificno u trudnoci. Mislim da cu trcati natrag doktoru ako ne prode to sad po klavocinu.
Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D
Pregled mi je 7.2. onda budem u 13 + 4 mislite da bi mogla saznati spol? :))
I ja cu roditi u Varazdinu :)
Kad ti je termin?
7.7, mj dana prije tebe :)
Onda javi dojmoveee bit ce nam vruceee heheh :D
Buby90 pa moguce da ce te i poslije boliti tu i tamo, ako ti beba stvara pritisak, dokle god je urin cist sve je uredu. Moja cura se malo malo tako naredi na desnu stranu nekad me to boli, a nekad se malo nasloni na zivac pa jedva hodam, al kako doktori kazu sve su to cari trudnoce 😄 puno tih nekih bolova se javlja kako bebica raste i sve se siri pa se sve pritisce
ms_3197 ajme nemogu vjetovati da te tako boli... hehe toliko o tome da je trudnoca blazeno stanje 🤣 ma nek su bebaci zdravi a ovo sve budemo izgurale nekako. Ovo je prvi puta da sam se toliko prestrasila da dok sam dosla ginekologu tlak mi je bio 180/100 😅 Imala sam zelje vratiti se na posao jos prosli tjedan al me sad sve proslo iskreno.
dorica94q u zadnje vrijeme stvarno cujem jako pozitivna iskustva iz Varazdinskog rodilista pa se nadam da dok mi dodemo bude isto tako ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji