Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom_to_be22
    24. Siječanj 2019. 13:07

Ja nisam imala nikakvih simptoma. Dan prije ocekivane M bila sam sama kuci i jednostavno kao da mi je neko reka da napravim test, ono iz cista mira. Nisam ni pomislila da sam trudna, samo kao da je neko dosa do mene i reka napravi test, i imala jedan test u kuci i napravim i ono plus ogroman.🤗🙈

lena.5
    24. Siječanj 2019. 13:10

Ja sam kupila bas svu robicu za prva tri mjeseca, dosta tetra pelena i pamucnih krpica za njegu, kolica 3 u 1, krevetic drveni,ogradice i njihalicu. Preostaje mi kupovina higijenskih proizvoda za mene i bebu, u bolnici i doma po povratku. Kupovala sam jer mi je lakse te troskove rasporediti na vise dijelova a i jer ne zelim sa stomakom do zuba traziti po trgovinama. 

andreaam
    24. Siječanj 2019. 13:11

Nama su trebala 4mj da se ostvari trudnoca. Prva 3mj sam se nadala da sam trudna ali sam vjerovala da cu ipak dobiti i tako je i bilo. 4.mj sam radila papa test i gin mi propisao neke vaginalete. Nisam ih htjela koristiti jer sam stalno imala neki osjecaj sta ako sam trudna pa naskodim bebi. Tako sam odlucila sacekati mengu koja Bogu hvala nije stigla 😁 na kraju je gin ipak rekao da smijem koristiti te vaginalete tako da nisam trebala ni cekati ali eto.. Simptomi su mi poceli tek nekad kasnije oko 7tt

andreaam
    24. Siječanj 2019. 13:18

Moram vam pohvaliti svoju mamu. Inace je nadarena za pletenje i heklanje a ovo je isplela za malu bebicu

Buby90
    24. Siječanj 2019. 13:24

Ovo je prekrasno 

andreaam
    24. Siječanj 2019. 13:30

Buby90

Ovo je prekrasno

Hvalaa ❤ nas dvije se pratimo, u dan smo razlike 😁

ms_3197
    24. Siječanj 2019. 13:34

Ja nisam imala nikakve simptome, samo mi je kasnila M, i to sam 10.ti dan kasnjena napravila test, al sam znala da ce biti plus, neki osjecaj jednostavno, iako nije planirano. Jednostavno sam znala i to bio itekakav plus 🤗😄
    Mi smo kupili skoro pa sve za nasu curu kolica, kadica, krevetic, pa onaj chicco 4u1, dosta robice, ali nismo uzimali u velicini 50 na kraju su rekli da ce biti jako sitna, pa cemo morati uzeti jos malo robice u 50 velicini, isto jos moramo uzeti higijenske potrepstine i ja moram uzeti sve za bolnicu. 
    Andreaam predivne su 😍😍 stvarno svaka cast za trud

Buby90
    24. Siječanj 2019. 13:38

andreaam

Buby90

Ovo je prekrasno

Hvalaa ❤ nas dvije se pratimo, u dan smo razlike 😁

Hihi da  Baš me zanima koja će prva 

tratinčica_maslačak
    24. Siječanj 2019. 13:43

Andreaam prekrasno!!! Stvarno pohvale za mamu. 
    Ms ja se bas i ne bi previse oslanjala na njihove procjene velicine bebe, mojoj susjedi su promasili za skoro 400 grama 2 dana prije poroda. Jednoj s posla isto govorili da ce bit jako velika beba, sigurno preko 3 i 5 kg, na kraju mrva imala 2700 grama. Tako da nemojte sad pohrliti u kupovinu sve robice u velicini 50. Po meni bolje da je veca pa se podvrnu rukavici malo, nego da ju uopce nema priliku obuci jer je u startu mala. Kupi mozda dva tri bodija i nesto za izlazak iz bolnice i to je dovoljno :)

Bulbi91
    24. Siječanj 2019. 13:54

Cure koliko vidim vi neke ste vec sve skoro kupile...mi nismo nista🙈...ja gledam da ipak do lipnja ima jos vremena,pomalo razgledavam ,a sad je sve manje jos zimska odjeca u ponodi tako da mi to nema smisla uzimat...a opet s druge strane tko zna hoce li beba biti veca ili manja...muz mi se rodio s 5kg🙈,a ja sam bila prosjecna beba od 3 kg...
    Mozda nam nece biti lako sve odjednom kupovati,ali ovaj put smo odlucili cekati s kupovinom...samo nek nas decko dođe ziv i zdrav u terminu🙏💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.