Ginekolozi tvrde da oni vide pol sa punih 13 tjedana, po nekim kutovima zdjelice,kvrzice.. meni rekla u 15om tjednu, zatim u 16om ponovo a potvrdila i na 4d u 20om tjednu. Ali sam cula puno prica o fulanju pola, mjenjanju misljenja u toku trudnoce i slicno.
Pitanje za one koje misle roditi u Petrovoj.. Dali želite imati pratnju na porodu? Dečko/muž, mama, prijateljica? Dali znate treba li polagati ikakav tečaj i dali se plaća? Ja bi htjela da mi budu dečko i mama, ali ne znam dopuštaju li da dvije osobe prisustvuju ili samo jedna.. Ako se neka od vas već raspitala pa da napise, hvala unaprijed 😁
Ja sam tamo rodila, jedna osoba smije bit s tobom. Traže papir s tečaja. Mi smo išli u dom zdravlja, besplatno. Ima i u Petrovoj ali se plaća, mislim oko 400kn, nisam ziher.
Hvala ti 😁😁
Pozdrav!
Pridružujem se na forum. Trenutno sam 5 + 2
Imam pitanje u vezi Beta hcg. Na 5 tjedana beta mi je iznosila 2899. Nakon dva dana tj. 5 + 2 beta iznosi 7816. Netko iskustva s tako visokom betom koja se utrostrucuje?
Pozdrav!
Imam pitanje u vezi Beta hcg. Na 5 tjedana beta mi je iznosila 2899. Nakon dva dana tj. 5 + 2 beta iznosi 7816. Netko iskustva s tako visokom betom koja se utrostrucuje?
Pozdrav,
I cestitam😊...
Nemam takvog iskustva,ali pada mi na pamet da nije mozda blizanacka trudnoca?
Jesi se javila ginekologu s nalazima?
Pitanje za one koje misle roditi u Petrovoj.. Dali želite imati pratnju na porodu? Dečko/muž, mama, prijateljica? Dali znate treba li polagati ikakav tečaj i dali se plaća? Ja bi htjela da mi budu dečko i mama, ali ne znam dopuštaju li da dvije osobe prisustvuju ili samo jedna.. Ako se neka od vas već raspitala pa da napise, hvala unaprijed 😁
Treba obavezni tečaj il neće tatu pustit.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Pozdrav!
Pozdrav,
I cestitam😊…
Nemam takvog iskustva,ali pada mi na pamet da nije mozda blizanacka trudnoca?
Jesi se javila ginekologu s nalazima?
Hvala😊😊😊 jesam da, tim vise jer imamo oboje blizance u familiji iako se samo moja strana gleda. Medutim na 5 tjedana se vidio samo jedna GV
Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D
Pregled mi je 7.2. onda budem u 13 + 4 mislite da bi mogla saznati spol? :))
Dorica neznam jel ti ovo prva beba, Al ja sam svoju prvu curku u Varaždinu rodila i sve super, od doktora, sestre, babica 😁 sad smo u Ri, Al još nisam sigurna hoću li tu roditi ili Vž 😁
Jee prva beba mi je heheh kad ti je termin? Ako smo negdje blizu dojdi u vz da se bodrimo hehehe :D
Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D
Ja cu tamo rodit
Super kad ti je termin?
Čestitke!
Mislim da nisu velike šanse da saznaš ali svakako moguće :)
Heheh vidjet cemoo bas sam uzbudjena i nikako da docekam :D
I ja cu roditi u Varazdinu :)
Kad ti je termin?
Sortiraj odgovore
Najstariji