Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lena.5
    23. Siječanj 2019. 17:25

Ginekolozi tvrde da oni vide pol sa punih 13 tjedana, po nekim kutovima zdjelice,kvrzice.. meni rekla u 15om tjednu, zatim u 16om ponovo a potvrdila i na 4d u 20om tjednu. Ali sam cula puno prica o fulanju pola, mjenjanju misljenja u toku trudnoce i slicno.

• Dagy1
    23. Siječanj 2019. 17:39

OhSoBoho

Dagy1

Pitanje za one koje misle roditi u Petrovoj.. Dali želite imati pratnju na porodu? Dečko/muž, mama, prijateljica? Dali znate treba li polagati ikakav tečaj i dali se plaća? Ja bi htjela da mi budu dečko i mama, ali ne znam dopuštaju li da dvije osobe prisustvuju ili samo jedna.. Ako se neka od vas već raspitala pa da napise, hvala unaprijed 😁

Ja sam tamo rodila, jedna osoba smije bit s tobom. Traže papir s tečaja. Mi smo išli u dom zdravlja, besplatno. Ima i u Petrovoj ali se plaća, mislim oko 400kn, nisam ziher.

Hvala ti 😁😁

• EAD2408
    23. Siječanj 2019. 19:09

Pozdrav! 
    Pridružujem se na forum. Trenutno sam 5 + 2
    Imam pitanje u vezi Beta hcg. Na 5 tjedana beta mi je iznosila 2899. Nakon dva dana tj. 5 + 2 beta iznosi 7816. Netko iskustva s tako visokom betom koja se utrostrucuje? 

Bulbi91
    23. Siječanj 2019. 19:25

EAD2408

Pozdrav!
    Imam pitanje u vezi Beta hcg. Na 5 tjedana beta mi je iznosila 2899. Nakon dva dana tj. 5 + 2 beta iznosi 7816. Netko iskustva s tako visokom betom koja se utrostrucuje?

Pozdrav,
    I cestitam😊...
    Nemam takvog iskustva,ali pada mi na pamet da nije mozda blizanacka trudnoca?
    Jesi se javila ginekologu s nalazima?

• babyq
    23. Siječanj 2019. 19:50

Dagy1

Pitanje za one koje misle roditi u Petrovoj.. Dali želite imati pratnju na porodu? Dečko/muž, mama, prijateljica? Dali znate treba li polagati ikakav tečaj i dali se plaća? Ja bi htjela da mi budu dečko i mama, ali ne znam dopuštaju li da dvije osobe prisustvuju ili samo jedna.. Ako se neka od vas već raspitala pa da napise, hvala unaprijed 😁

Treba obavezni tečaj il neće tatu pustit.

https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png

• EAD2408
    23. Siječanj 2019. 20:04

Bulbi91

EAD2408

Pozdrav!

Pozdrav,
    I cestitam😊…
    Nemam takvog iskustva,ali pada mi na pamet da nije mozda blizanacka trudnoca?
    Jesi se javila ginekologu s nalazima?

Hvala😊😊😊 jesam da, tim vise jer imamo oboje blizance u familiji iako se samo moja strana gleda. Medutim na 5 tjedana se vidio samo jedna GV

• dorica94q
    23. Siječanj 2019. 20:31

AnnaLanna

dorica94q

Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
    Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D
    Pregled mi je 7.2. onda budem u 13 + 4 mislite da bi mogla saznati spol? :))

Dorica neznam jel ti ovo prva beba, Al ja sam svoju prvu curku u Varaždinu rodila i sve super, od doktora, sestre, babica 😁 sad smo u Ri, Al još nisam sigurna hoću li tu roditi ili Vž 😁

Jee prva beba mi je heheh  kad ti je termin? Ako smo negdje blizu dojdi u vz da se bodrimo hehehe :D

• dorica94q
    23. Siječanj 2019. 20:33

Nena-98

dorica94q

Evo i ja se javljam za tablicu spol jos ne znamo a termin je 10.8. i zanima me dal ima mozda jos netko da ce roditi u Varazdinu? :D
    Evo meni prestale mucnine i povracanje prije 4 dana koje olaksanje sad mogu napolon uzivati :D

Ja cu tamo rodit

Super kad ti je termin?

• dorica94q
    23. Siječanj 2019. 20:34

Embarasada

dorica94q

Čestitke!
    Mislim da nisu velike šanse da saznaš ali svakako moguće :)

Heheh vidjet cemoo bas sam uzbudjena i nikako da docekam :D

• dorica94q
    23. Siječanj 2019. 20:35

Buby90

dorica94q

I ja cu roditi u Varazdinu :)

Kad ti je termin?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.