Mi planiramo reci sa nekih 10 tt, sad smo 5.
Ali tko zna kako ispadne, mozda kazemo i prije ako osjetimo da je vrijeme :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Fairies ne brini ,i meni nisu isti simptomi svaki dan 😊😊 sise malo rasturaju pa se smire pa opet..😂😂mi smo rekli svojima 6tt kada sam bila..znam da je rano,ali vjerovali smo da ce biti ok..🤗🤗
Mi smo rekli samo sogorici i to jer par dana nakon kaj sam saznala za trudnocu, imala je djevojacku, pa sam morala reci, ali ne zna nitko drugi. 2.11. imam sljedeci pregled, onda budem po zm 10+1, po ovulaciji 10+5 i taj vikend planiramo reci samo roditeljima i mojoj braci jer je bas taj vikend muzev rodendan pa budemo napravili rucak za roditelje i budemo rekli, dedama i bakama budemo rekli dok prode 15-16 tjedana, onda planiramo reci i prijateljima.
Slazem se da treba pricekati, ali posao je tu problem.
Ne radis 100% budimo realni...i ovisi kakav posao radis, fizicki, da li ovise drugi o tebi ako moras brzo otici ili ako se rade neke kalkulacije za sljedecu godinu.
Ja bi sad najrade vikala cijelim svijetu i poslije prvog pregleda svima rekla, ali znam da to tako nije najpametnije pa ceno nekako izdurati do 10 tjedna tj do drugog pregleda kad bude.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Pitanje...imamo samo privatnu dr. I kod nje sam vec dugo. Kod socijalnog nisam prijavljena nigdje.
Kad se trebam negdje prijaviti i zasto?
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Privatni ti ne moze propisati lijekove ni bolovanje, a vjerojatno će ti trebati i uputnice za bolnicu.
Ovo su mi poslali iz hzzo, pa pogledaj :
Listu slobodnih ginekologa možete pronaći na ovom linku http://www.hzzo.hr/zdravstveni-sustav-rh/zdravstvena-zastita-pokrivena-obveznim-zdravstvenim-osiguranjem/ugovoreni-sadrzaji-zdravstvene-zastite-u-rh/ , tu možete pronaći i ostale tablice sa popisom ugovornih doktora na području cijele Hrvatske.
Evo mene s pregleda. 5+5 sam po mom računanju, vidi se zumanjcana i gestacijska ali plod ne, tj nema jos odjeka. Trebam doći za 10 dana opet, vadit betu, i nastavljam s utrogestanima.
Šećer mi je 5.5. jer nisam vadila krv na tašte, pa ću morat ponovo... :/
embarasada, super :) samo miruj i slušaj doktora, još je rano da se vidi plod i srčeko, pogotovo ako je možda ovulacija bila kasnije.
rossa, ja radim u školi pa mi nije problem raditi, malo jedino prva tri dana u tjednu dok sam 6, odnosno 7 sati u školi, osjećam nakon da me boli trbuh. i u školi nitko ne zna, rekla budem ravnatelju dok prođu 3 mjeseca, to bude taman negdje sredinom 11.mj, i da planiram odraditi prvo polugodište i onda na bolovanje.
ja sam jučer vadila krv i dala urin za šećer, sve je u redu, prekjučer izvadila krv za krvnu grupu iako znam koja je, i sad sam jedno vrijeme s pikanjima mirna, ne volim vađenja krvi, uvijek padam u nesvijest
i kaže meni danas mm ujutro dok smo išli na posao, gledaj malo kolica po internetu, ako ima gdje kakva akcija, da kupimo. a ja ostala paf rekla mu nek se strpi malo, još je prerano za te kupovine!
Tenci mi smo odabrali kolica još prije par godina.. eto tak.. za buduće djete... idemo na kvalitetu ne na izgled..I u planu smo uzet abc design salsa4 mislim...
Al još ih ne planiramo kupovati 😁
Puuuno je prerano
Nadam se da ste.mo sve dobro!
Šaljem pozitivne vibre embarasada!!🤗🤗🤗🤗
fairies, mi smo isto odlučili izdvojiti više novaca da kolica budu kvalitetna i da sjedalica isto tako ima dobre ocjene na crash testu. moram malo proučiti ta kolica, nisam još uopće gledala ništ.
Sortiraj odgovore
Najstariji