Rossaa nisam sama, to je dobro haha
Gledam sve i sve bih kupila! Znam da je rano i sve, ali baš se raznježim kad vidim male čarapice i bodije i sve to 😛
Tonkica, super, drago mi je da je sve proslo uredu. Bitno je da bebica napreduje. 😍❤️
našla sam ja nama kolca, mm je rekao da su mu lijepa, al da su njemu sva kolica ista, da ne vidi uopće razliku. moramo ih ići pogledati uživo, da vidimo dal nam odgovaraju visini, dosta smo visoki i on i ja, on pogotovo pa da ne budu preniska. ugl, radi se o maclaren daytripper kolicima, čitala sam sve najbolje o njima i imaju sve karakteristike koje ja želim, tak da ne budemo previše razmišljali
Tonkica super vijesti!!! 🤗🤗🤗
Znamo svi da treba bit oprezan al kad ces onda uživati..
Mislim da je najbitnije da svi napravimo najbolje što možemo a ostalo kako je sudjeno. Ne možeš utjecat na razvoj j budućnosti ( to sama sebe tjesim 🤣)
Ja se danas osjećam ko da nisam trudna. 🙈 ništa.
Inače ne jedem baš pravilno..čak bi rekla da jedem i malo premalo..pogotovo vitamina.. povrća ništa... al kad ne stignem... 🙄
Marinice ja sam 06.11.. Nisam puno prije tebe.. A meni je inacce 4 tjedna razmak uvijek..
Kod stare mi bio isto 4 tjedna,sad kod ove 6 tjedana
Tonkice bravooo 😘😘😘😘neka mrvice malee..❤❤vi cete mozda reci da sam luda ,ali ja sam kolica vec kupila,polovna ali vozena 3x👏👏..neka euro cart durangoo 😍😍😍meni predivna..ostalo cu jos malo pricekati..ja sam si danas uzela magnezij radi opustanja misica jer imam grceve u nogama,i plus ovo zatezanje zadnjih dana..😑😑 valjda ce biti sve ok..a gledam vec ostale stvarcice po netu i veselim see😍😍😍..samo pozitiva cura..i mastajte o svojim bebicama..❤❤
Ajme vi se raspisale. Dok sam sve procitala i zaboravila sam sto ste pisale .
Mi nemoramo uzimati nova kolica jer smo sa prvom uzimali neutralno. Imamo kunertova 3u1. Meni su odlična za sve terene,jedino sto su glomazna jako. I zauzmu mjesta u gepeku. Tak da smo morali uzeti i kisobran kolica za u auto.
Danas mi cak manje mucnina bila dopodne,ali zato popodne 🤤🤤🤤
Mi smo rekli samo roditeljima,braci sestri. I kuma mi zna,i par kolegica. Rodbini nismo jos nista govorili. Ima vremena. Danas sam tek 7+6 😍
Faires tako ti je i meni danas. Nista nenormalno.
Mene taj apetit nikako da uhvati :)
Al evo za dorucak sam si pripremila spinat sa jajima, popila jogurt, malo kasnije pojela bananu i jabuku i sad cekam pastu sa lososom :)
Da ne mislim prigrizla bi nesto usput :/
Puno previse razmisljam o otkucajima..uf uf...
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Rekli mami tati sestri i kumi...i svekrvi... sv8 oduševljeni jer jedva se čekali...čak je mama i skuzila zašt smo ih pozvali na ručak 😂 naravno rekla sam da to još ništa ne znači...da me bi voljela da šire dalje i da se svašta još može desiti...
Još jedan dan je iza nas... valjda smo još malo narasli 😊 baš me zanima koga mi je Bog poslao 💗💗💗
Sortiraj odgovore
Najstariji