ja jedva čekam da kažemo starcima, makar znam da moram pričekati još ta dva tjedna jer svekrva voli pričati puno i ja sam sigurna da bude njoj izletilo makar mm kaže da ne bude. za svoje sam sigurna da ne budu nikome govorili, pogotovo za mamu jer dok je sestra bila trudna, prva dva mjeseca znali smo samo mama, mm i ja, čak ni tata nije znao
mi smo se definitivno dogovorili da budemo radili nifty, i to onaj tjedan poslije sesveta, onda budem u 11. tt i već onda budemo saznali i spol, i mene fairies baš zanima tko nam dolazi, veselim se curici jednako ko i dečkiću, neki dan sam razmišljala o tome i shvatila da mi je apsolutno svejedno.
Mi smo odlucili da necemo na Nifty...
Odmah smo potegli to pitanje i oboje se na kraju slozili da cemo samo misliti pozitivno :)
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Dobro vecer
Ja sam nova ovdje
Moj testic mi je pokazao da sam trudna ..zadnja mjesecnica bila.mi je 12.9 i sad vec uveliko kasni ali ginekolog me narucio tek 2.11 i jedca cekam
Nadam se da cemo se dobro druziti u ovom razdoblju
Jasmina dobrodošla! Želim ti urednu trudnoću!
Mi ćemo čekati da prođe 12 tt da kažemo ljudima. Ja sam rekla jednoj kolegici na poslu kojoj vjerujem i prijateljici, a mm je rekao kumu 😃
Najradije bi cijelom svijetu rekla, ali smo odlučiti da prođe to razdoblje..
Tenci Rossaa Mi jos ne znamo hoćemo li raditi nifty... Stvarno ne znam što da radimo. Nemamo slučajeva u obitelji, ali mm bi radije htio znati prije.. Nisam pametna. Zašto ste se odlučili za to, odnosno odlučili ne?
Ja sam rekla svojim par prijateljica i sestri nitko drugi vise nezna cekam da mi doktor potvdi da je sve ok ..Imam jos 1 dijete sina od 9godina
Jasmina cestitam i dobrodosla
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Jasmina jedan dan smo razlike! Napokon neko blizu mog termina 😁
Mi bi isto radili nifty test.. iskreno ne znam zašto u ne znam što bi napravila na test ne valja...A kad sam rekla da me zanima koga mi Bog šalje mislila sam na dijete kao osobu...u budućnosti.. ne baš o spolu..makar moram bit malo i bezobrazna pa reć na glas da bi radijencuricu..ne zato što dečka ne bi nego me strah kako bi s njim..jer mi deckici nisu jača strana baš..
Moja mama je garant rekla svojoj sestri al opće se neću živcirat.. poslije će ona objašnjavati ak nest podje po zlu..
Nemogu spavat + boli me opet maternica
Juhuuu
Jasmina, dobrodosla! Zelim ti ugodnu trudnocu!
Mi smo se odlucili da ako ne daj boze nesto ne bude u redu, da se pripremimo na to, ali ja vjerujem da bude sve u redu i to mi bude samo potvrda da budem sigurna i mirna do kraja trudnoce. Nemamo ni mi nikakvih slucajeva kromosomskih bolesti u obitelji, ali nikad se ne zna. Ako mi.moj mir moze kupiti 4400kn, neka. A i mm je definitivno za to, on cak vise nego ja pa budemo napravili.
Fairies, inace kazu da je lakse odgajati decke, nego cure! Ja ne bi znala, ovo nam je prvo dijete, ali apsolutno svi kazu da je lakse odgojiti decka, nego curu!
Sortiraj odgovore
Najstariji