Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasmina.heleg
    20. Listopad 2018. 07:56

fairies.do.you.beileve drago mi je da smo si tu 
    Mene isto zna boliti pod dnu stomaka ,bole me grudi al jaci bol osjetim predvece pogotovu bradavice no cim se otusiram nekak mi je lakse .stalno moram na wc i zaspim ko kokos rano pa se probudim tokom noci naspavana pa poludim ...Nista mi od mirisa nesmeta i nepovracam al mi je tesko bit u zatvorenom prostoru .Radim u kuhinji kao kuharica i za sad mi nepredstavlja to neki problem

jasmina.heleg
    20. Listopad 2018. 09:07

Fairies ja imam deckica sad vec 9godina  super je zaista i mislim da je lakse sa deckima jer je sve jednostavno i prosto al evo sobzirom da vec imam sina naravno da bi sad i curicu no necu biti razocarana i ako ponovno bude djecak.jedno je sigurno da bi mi sin bio jos srecniji da dobije brata

Lady8
    20. Listopad 2018. 09:13

Jasmina i mi smo tu negdje :) Ja sam 5+par dana.
    Mene bradavice uopce ne bole, nadam se da je i to normalno. Al i inace nisam imala neki osjet po njima hehe.
    Mucno mi jos nije, jedno jutro nesto malo.

Muci me da ne dobijem upalu mjehura, danas mi je nesto cudno bilo ujutro.
    I dalje se budim rano, probava radi :/

Zelim vam prekrasan vikend 

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

jasmina.heleg
    20. Listopad 2018. 09:21

Rossa normalno je i to  a kak si spomenula upalu mjehura taman sam sjedila na hladnom ovo na stanici istog trena sam se ustala kad procitah 😂

• coolkiki
    20. Listopad 2018. 09:49

jutro  loptice :)
    jel ima stomacica, kod mene se bas poceo ispupcavati,vec :O
    kontam do devetog cu biti oooogromna. 
    Ja jos nista ne gledam za bebicu, bas sam skulirana, valjda kako sam sa prvim se pravo istrenirala, kupovala cim sam saznala za trudnocu 😂
    Jos uvijek nemam nikakvih poteskoca, a sinoc sam sanjala da sam cula srce na uz 😍
    meni je pregled tek 15.11. 5 sedmica razlike izmedju pregleda, pijem femibion i omegu pocela, po preporuci clanice ovdje.
    Nifty takodjer necu raditi, doktor je odmah dao letak da proucimo, ali nista test ne bi promijenio tako da cemo taj novac uloziti u epidural :D
    Od stvarcica vecih za bebu nam ne treba nista, sve sam uzimala neutralno i racunala da to mora izdrzati makar dvoje djece, pa sam gledala i na kvalitet, osim sjedalice koja je do 36 kg i nju cemo morati za novog bebaca kupiti novu. 
    zelim ugodan vikend :*

20. Listopad 2018. 10:11

Jutro cure! Meni zadnjih par dana relativno dobro, malo zna biti mucno predvecer, ali ne povracam. Grudi bole i dalje, jedino me muci kaj se ne hranim dobro, jednostavno se ne mogu natjerati da jedem kuhano i zdravo 
    Meni se jos nist ne vidi trbuh, jedva cekam dok mi se bude poceo nazirati 

• marinica29
    20. Listopad 2018. 11:02

coolkiki

jutro loptice :)
    jel ima stomacica, kod mene se bas poceo ispupcavati,vec :O
    kontam do devetog cu biti oooogromna.
    Ja jos nista ne gledam za bebicu, bas sam skulirana, valjda kako sam sa prvim se pravo istrenirala, kupovala cim sam saznala za trudnocu 😂
    Jos uvijek nemam nikakvih poteskoca, a sinoc sam sanjala da sam cula srce na uz 😍
    meni je pregled tek 15.11. 5 sedmica razlike izmedju pregleda, pijem femibion i omegu pocela, po preporuci clanice ovdje.
    Nifty takodjer necu raditi, doktor je odmah dao letak da proucimo, ali nista test ne bi promijenio tako da cemo taj novac uloziti u epidural :D
    Od stvarcica vecih za bebu nam ne treba nista, sve sam uzimala neutralno i racunala da to mora izdrzati makar dvoje djece, pa sam gledala i na kvalitet, osim sjedalice koja je do 36 kg i nju cemo morati za novog bebaca kupiti novu.
    zelim ugodan vikend :*

Kod mene trbuha ima jos od prve trudnoce,tak da mislim da nije jos krenuo rasti. U prvoj mi je bio dosta visoko vidjet ćemo kako Ce sada😀
    Ja trenutno jedem ananas kompot i kefir 😂😂😂

• marinica29
    20. Listopad 2018. 11:03

Cure zna možda koja smiju se cranactin kapi u trudnoci? Pila bi to preventivno posto vise caj od brusnice nemogu smisliti

Fairies
    20. Listopad 2018. 11:09

Jutro cure!! Jel koga peru hormoni? Evo zakacila se s mm i iscendrala se.... sad je tiha misa i ne osjećam se psihički dobro 😔 i onda mi još predbaci da sam eto osjetljiva... 
    I još svekrva ujutro s pitanjem koliko kila imam i konstatacijom da je ona imala 15 kila manje kad je zatrudnila 😡 ja s 10 kila manje izgubim mengu 😡 sad imam nekih 70 kila na 163 cm visine..i znam da bi bilo bolje da imam manje..al jednostavno od kad znam za sebe takva mi je kilaza..🙄

jasmina.heleg
    20. Listopad 2018. 11:30

Ja imam 75kg na 165 visine krupnija sam ..meni inace variraju te kile a sa prvim sam se djetetom udebljala 30kg no nakon poroda za godinu i pol dana spala na 62kg i et sad se opet udebljala prije trudnoce i jos cu naravno u trudnoci nadam se da necu opet 30kg jer me zgaravica mucila od toga jos sam dost visoko nosila ...ni ja se pravilno nehranim bas svaki dan al trudim se bit pametnija ovaj put

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.