Joj ne znam jel kod vas ali ovdje je snijeg bas napadao. Mm ga mrzi ali je sam predlozio da idemo setati jer zna koliko ja volim😍. Bili smo mozda pola sata napravili krug i ja sam htjela kuci. Nekako mi u glavi sve da se ne prehladim da ne bi bebi naskodila. Ne mogu vjerovati koliko brzo me trudnoca promijenila. Isto za docek nove na koncertu nisam htjela u publiku da me tko ne bi gurnuo ili laktom udario. Sva sam nekako postala obzirna. Uhvatim se da u sred noci muza pokrivam ako se otkrije sto prije nisam nikad 😂
I rekla sam isto mm da moram necakove stvari pregledati i oprati, popeglati i sloziti, a on meni da kaj se zurim, da stignem to u 4.mj. Reko da, trbusina mi bude do zuba, sve me bude boljelo, nikam ne budem mogla i ona budem ja prala i peglala -.- joj, kak mogu biti nonsalantni, to je strasno...
Bulbi, sad ima vec jedno vrijeme kak nisam slusala otkucaje jer me.mali lupka pa mi nema smisla,ali prije sam svaki dan navecer. Nekad sam uhvatila otkucaje cim sam prislonila na trbuh i bili su glasni i konstantni, znaci beba je spavala, i bila valjda tak slozena da joj je srce bilo prema mojem trbuhu, a nekad mi trebalo i 5 min da ulovim otkucaje,bili tihi, pa mi nestali pa morala opet traziti i opet nestajali pa sam zakljucila da se u tom trenu beba micala.
Mimi, skoro smo u dan isto trudne! Meni je isto slabo, mučnine, užasan umoran, ali meni je druga trudnoća pa sam navikla. Svakako, izvadi krv i hormone štitnjače alo već nisi, obavezno je u trudnoći pa ces vidjeti jel dobro željezo i hormoni štitnjače.
Hvala vec sam prije trudnoce vadila nekoliko puta i obavila uzv ali nista neznam da bi se ista u trudnoci promijenilo?
Bulbi, sad ima vec jedno vrijeme kak nisam slusala otkucaje jer me.mali lupka pa mi nema smisla,ali prije sam svaki dan navecer. Nekad sam uhvatila otkucaje cim sam prislonila na trbuh i bili su glasni i konstantni, znaci beba je spavala, i bila valjda tak slozena da joj je srce bilo prema mojem trbuhu, a nekad mi trebalo i 5 min da ulovim otkucaje,bili tihi, pa mi nestali pa morala opet traziti i opet nestajali pa sam zakljucila da se u tom trenu beba micala.
Ja nikad ni nisam dugo pokusavala slusat ,vec kad nađem otkucaje tih par sec ugasim ga,nekako sam misljenja da s nicim ne treba pretjerivati.Evo i sad kad sam se umirila i legla opet osjetim ko lagane valove,bas ono kao njezni dodir iznutra u donjem dijelu trbuha lijevo i u sredini,uvjerena sam da je to beba😍
Mimi kontrolira se bas u trudnoći zato sto je trudnoća ipak opterećenje za organizam, troši se vise željeza i nekima štitnjača slabije radi.
Cure,ja cu onda bit kao vasi muzevi🙈…meni se cini jos prerano za pripremati ista,a s obzirom sto sam sve prosla,ovaj put sam rekla sama sebi cekamo zadnji cas…pa taman na kraju svu robicu i opremu kupovali moj muz i moji bez mene😆…
Najvaznije je je da nasa bebica dođe u terminu ziva i zdrava na svijet🙏💕…
Cure koje imate baby watchere jel uspijete bas uhvatiti otkucaje na neko duze vrijeme?Ja kad ih uhvatim,uhvatim in na par sec i ocito se beba pomakne…☺
Ne koristim ga doduse cesto niti dugo(1-2 put tj cisto samo da uhvatim otkucaje)…
Slusam i do minutu… i uvijek bude na miru cijelo vrijeme
A koji si tt?
Nasa bebica i na zadnjem uzv se bas puno micala ,jedva je dr.uhvatio par slika…ocito je kod nas mali zvrk😍…
16+4 ...
Znam otprilike gdje je srce i do sad se nije mjenjalo... mm je cak jednom od prve stavio na trbuh i odmah se čulo 😍
Semyzg zeljno iscekujem da vidimo dal je test pogodioo🤣🤣🤣iako sam zaboravila ako si napisala sta je soda rekla🤣🤣🙈🙈 ja ti dan prije pregleda sam nervozna ,i budim se po noci i trcim u wc(cistim se )..od nervoza..i tako svaki put..😂😂😂🙈🙈🙈
Kaze doktorica da je sramezljiva, poslikali je skoro sve s leđa i još skupila noge neda pa neda pupcana vrpca joj otisla izmedu nogu baš je zezala i veli nije 100%sigurna al misli da je cura dok je soda rekla da je decko🤣🤣🤣vudjet cemo na iducem samo tko ce docekat 5.2.🙄Al ovaj 4Dstvarno predivno jos da se dala slikat all izgleda da je na oca🤣🤣
Jel' mi možeš reci kako to ide sa sodom? Što trebam uraditi? 🤔
Ujutro prvi urin u casu i preliti u drugu casu gdje si stavila sodu ako se pocne pjenit decko je ako se slabo pjeni ili uopce ne onda je cura. Meni je iskipilo skoro a izgleda da je cura 🤣
I rekla sam isto mm da moram necakove stvari pregledati i oprati, popeglati i sloziti, a on meni da kaj se zurim, da stignem to u 4.mj. Reko da, trbusina mi bude do zuba, sve me bude boljelo, nikam ne budem mogla i ona budem ja prala i peglala -.- joj, kak mogu biti nonsalantni, to je strasno…
Tenci, tu se bas slazem,sa trbuhom do zuba moci ce ce malo prosetati i to je to,nema nekih teskih poslova koji traju satima,ja vidim vec sad kako se od neceg sto mi je prije bilo bezazleno umorim,pa dok cipele obucem disem kao da sam maraton trcala, srecom muz je nestrpljiv kao i ja pa mu ne smeta vec oprana mala robica koju ja pregledavam i slazem.
Ja sam isto tam robicu krenula ranije pa ostavila za zadnji mjesec, i koliko je meni bilo tesko, trbuh do zuba al kad sam znala da mi je to za mog andela nije mi bilo tesko, bas ono s lakocom sam prala, peglala, slagala i sve sam stigla na vrijeme😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji