Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lanchi_Zg
    08. Siječanj 2019. 20:04

Ovo za dečke živa istina, moj sin je na svakom UZVu širio noge 😂😂

• Embarasada
    08. Siječanj 2019. 20:13

tratinčica_maslačak

Meni se cini da u zadnje vrijeme nekako prevladavaju curice :) bas se veselim tablici s terminima i spolom :)
    Hvala svim curkama na vlastitim iskustvima i savjetima oko izbora kolica, sad barem znam sto trebamo gledati pri kupnji. :)
    Ne znam kako druge cure kojima je ovo prva beba, ali ja se osjecam potpuno izgubljeno. Niti znam sto nam sve treba, niti kako se koristi sta… bas kao da sam s marsa pala.. :( malo me panika hvata
    I ja sam kao tenci zbunjena time da bebe ne pokrivamo nicime u kindacu. Ok, kuzim da ne znaju maknuti dekicu sa sebe pa postoji opasnost da se ne uguse, ali zar im nije hladno samo u oblekici? O boze, meni treba neki vodic za idiote…

I meni, ne brini :)
    Ali evo, svaki dan tu saznam nešto novo. Imamo još vremena, dok dođu bebe bit ćemo profići i onda će svo teorijsko znanje past u vodu i bit će kako bebač kaže 😂😂

• Lanchi_Zg

Inače, ja sam prije prve trudnoće napravila popis stvari za bebu i za mamu u rodilištu, ako hoćete mogu ga poslati nekome jer se pokazao dobar, ništa ne fali, ima i viska. Iz ove perspektive točno znam i sto je višak. Ali dobro mi je poslužio. 

Mom_to_be22

Cure mi sa pregleda, sve super, bebac prezivahan!😍😊😊

• Embarasada
    08. Siječanj 2019. 20:15

Lanchi_Zg

Inače, ja sam prije prve trudnoće napravila popis stvari za bebu i za mamu u rodilištu, ako hoćete mogu ga poslati nekome jer se pokazao dobar, ništa ne fali, ima i viska. Iz ove perspektive točno znam i sto je višak. Ali dobro mi je poslužio.

Jel ga možeš uslikat pa staviti tu?
    Ako su slike proradile...

• Lanchi_Zg
    08. Siječanj 2019. 20:30

U dokumentima mi je na kompu al budem ovih dana sigurno 

ms_3197
    08. Siječanj 2019. 20:43

tratincica_maslacak nisi jedina ima nas jos. Ja sam jako mlada i isto se nekad izbezumim s tim sto mi sve treba i bojim se da nesto ne zaboravim uzeti i sta sve necu znati kada dode beba. Ali vjerujem da cemo sve to nauciti i da sve to takoder prirodno dode. 
    Sto se kupovine tice ja sam si napravila popis moze se naci na internetu, na par razlicitih stranica pa si onda pogledate i korigirate popis. 
    evo par stranica koje sam ja koristila jer slike nam ne rade ..
    http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html 
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/trudnica/sto-sve-treba-vase-novorodence-474

08. Siječanj 2019. 20:44

lanchi, ajde molim te stavi to tu da svi vidimo! meni bude jako poslužilo jer stvarno nemam pojma kaj mi treba, kaj ne treba, kaj je totalno nužno, a bez čega možemo, a opet dobro dođe!
    baš sam totalno pogubljena oko svega. i meni se nekak čini da mu bude u toj vreće prehladno spavati, a opet s druge strane sreća je možda u tome da budu bebice rođene u toplijem dijelu godine pa bude sve lakše oko tog pokrivanja.
    i onda na sve to mm kaže da kaj se živciram, da ne treba ništ kupovati prije, da lako to kupimo dok se beba rodi. da, onakva sva nikakva budem hodala okolo i kupovala stvari za bebu, joooj, nekad je previše flegma i opušten oko svega...

ms_3197
    08. Siječanj 2019. 20:46

bome istina je ovo za uzv, nasa curica je jucer bila skupila noge, bome smo se nacekali da saznamo i da doktorica vidi sta se to krije izmedu nogu  i cijelo vrijeme se mrdala, doktorici je bas bilo tesko uhvatiti dobre mjere, kaze da je bas tvrdoglava, reko pitam se na koga 
    sto se spavanja tice ja sam uzela vrecu za spavanje i ovdje se koriste dekice za bebe koje imaju kao rupice. Dekice su kao pletene pa se kroz njih moze dizati u slucaju da bebica pomakne dekicu, ali ja i dalje nekako bojim koristiti dekicu. Vidjet cemo sve kada stigne beba kuci 

ms_3197
    08. Siječanj 2019. 20:49

Tenci

lanchi, ajde molim te stavi to tu da svi vidimo! meni bude jako poslužilo jer stvarno nemam pojma kaj mi treba, kaj ne treba, kaj je totalno nužno, a bez čega možemo, a opet dobro dođe!
    baš sam totalno pogubljena oko svega. i meni se nekak čini da mu bude u toj vreće prehladno spavati, a opet s druge strane sreća je možda u tome da budu bebice rođene u toplijem dijelu godine pa bude sve lakše oko tog pokrivanja.
    i onda na sve to mm kaže da kaj se živciram, da ne treba ništ kupovati prije, da lako to kupimo dok se beba rodi. da, onakva sva nikakva budem hodala okolo i kupovala stvari za bebu, joooj, nekad je previše flegma i opušten oko svega…

mislim da je vecina muskaraca tako razmislja. Ja isto volim biti pripremljena i imati sve spremno na vrijeme. Ne mogu se ni zamisliti nakon poroda ici po trgovina i kupovati ili cekati da mi netko donese, a treba mi. 
    Srecom imamo mi jos dosta vremena za kupovinu, vjerujem da cemo na kraju nakupovati i previse 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.