U kojem tjednu ste vi radile test sa sodom?? Nisam htjela prije jer mi rano, a sad sam 11 pa me zanima prije uzva sljedeci tj jer znaju rec na kombiniranom al se vidi
ta soda je samo meni fulala izgleda al ja po svemu nosila curicu i eto dečka! nek je samo živ i zdrav! nekak mi se čini da je više curica u grupi ako sam dobro pohvatala, ali veselim se tablici, baš me zanima kak izgleda...
inače cure, da mi ne bude dosadno na komplikacijama, ja si skinula simse i sad se samo igram počistim po kući, skuham, prošećem s pesekom i onda se samo igram, već sam i s tim dosadna sama sebi!
Semyzg zeljno iscekujem da vidimo dal je test pogodioo🤣🤣🤣iako sam zaboravila ako si napisala sta je soda rekla🤣🤣🙈🙈 ja ti dan prije pregleda sam nervozna ,i budim se po noci i trcim u wc(cistim se )..od nervoza..i tako svaki put..😂😂😂🙈🙈🙈
Kaze doktorica da je sramezljiva, poslikali je skoro sve s leđa i još skupila noge neda pa neda pupcana vrpca joj otisla izmedu nogu baš je zezala i veli nije 100%sigurna al misli da je cura dok je soda rekla da je decko🤣🤣🤣vudjet cemo na iducem samo tko ce docekat 5.2.🙄Al ovaj 4Dstvarno predivno jos da se dala slikat all izgleda da je na oca🤣🤣
U kojem tjednu ste vi radile test sa sodom?? Nisam htjela prije jer mi rano, a sad sam 11 pa me zanima prije uzva sljedeci tj jer znaju rec na kombiniranom al se vidi
Mislim prije 12tt ne sjecam se...s prvim urinom..
Semyzg zeljno iscekujem da vidimo dal je test pogodioo🤣🤣🤣iako sam zaboravila ako si napisala sta je soda rekla🤣🤣🙈🙈 ja ti dan prije pregleda sam nervozna ,i budim se po noci i trcim u wc(cistim se )..od nervoza..i tako svaki put..😂😂😂🙈🙈🙈
Kaze doktorica da je sramezljiva, poslikali je skoro sve s leđa i još skupila noge neda pa neda pupcana vrpca joj otisla izmedu nogu baš je zezala i veli nije 100%sigurna al misli da je cura dok je soda rekla da je decko🤣🤣🤣vudjet cemo na iducem samo tko ce docekat 5.2.🙄Al ovaj 4Dstvarno predivno jos da se dala slikat all izgleda da je na oca🤣🤣
Jel' mi možeš reci kako to ide sa sodom? Što trebam uraditi? 🤔
U jednu casu sodu, u drugu prvi jutarnju urin onda sipes urin u sodu i pokazat ce mjehurice ili ne, sad neznam tocno dal su mjehurici curica il obrnuto, imas na youtubu videa s tim testovima
Mislim prije 12tt ne sjecam se…s prvim urinom..
Budem onda bas sutra ujutro probala, bas me zanima..daj mi samo reci mjehurici su za decka il curicu?
Ako se pojave mjehurici djecak ako se nista ne dogadja djevojcica 😊
Curke ja sam malo glupava🙈🙈 znaci ak kupim samo donji plahticu,i zastitnu ogradicu,znam da jastuk bebe ne koriste,a s cime cu pokrivati bebu kada spava?..samo dekicom ili?..beba se treba roditi pocetkom 5mj.to znaci da ce jos biti hladno..😜😐😐bas sam zbunjena sada..gledala.sam zastitna ogradica komplet mi dode 400-500kn,i +donja plahta..a kada.kupujem komplet posteljine dobijem ro sve,i plus poplun i jastuk i sve navlake za to dode mi 400kn..pa zato sam zbunjena,i mislim da ce me skuplje doci dio po dio kada se kupuje nego sve u kompletu pa makar ne koristili to prvih mj.dok ne prođe ljeto😐😐🙈🙈
Jel' mi možeš reci kako to ide sa sodom? Što trebam uradi
To sta ti je kika napisala,ako se pojave mjehurici kao pivo i plis debeli sloj pjene gore bijele ,znaci identicno pivi 😂😂 onda je decko..ako je tanak sloj pjene,i malo mjehurica onda je curica..mislim da je dosta tu cura pokazalo tocno..🤣🤣 barem znam da meni je 😎😎
Sortiraj odgovore
Najstariji