Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Siječanj 2019. 19:35

Andream hvala :)) 
    Sutra javim sta mi ispalo ;) 
    Mjehuric ja sam sve kupila u kompletu sa kindacem jer me ispalo jako jeftino..6 djelna posteljina, madrac i kindac 1000kn, dok se rodio i to spavao je u kindacu i kak mi je nedavno bio bubani nije mogo disat a nisam inala nastavak za usisvac spava s nama, i sad sam ga ostavila jer mi lakse posto sam trudna a jos se budi prek noci i nekad bocu nekad ga dojim..

mjehuric
    08. Siječanj 2019. 19:36

Semyzg31

mjehuric

Semyzg zeljno iscekujem da vidimo dal je test pogodioo🤣🤣🤣iako sam zaboravila ako si napisala sta je soda rekla🤣🤣🙈🙈 ja ti dan prije pregleda sam nervozna ,i budim se po noci i trcim u wc(cistim se )..od nervoza..i tako svaki put..😂😂😂🙈🙈🙈

Kaze doktorica da je sramezljiva, poslikali je skoro sve s leđa i još skupila noge neda pa neda pupcana vrpca joj otisla izmedu nogu baš je zezala i veli nije 100%sigurna al misli da je cura dok je soda rekla da je decko🤣🤣🤣vudjet cemo na iducem samo tko ce docekat 5.2.🙄Al ovaj 4Dstvarno predivno jos da se dala slikat all izgleda da je na oca🤣🤣

O sunce joj njeno,a ovaj moj raskrecio noge na izvolite gledajte 🤣🤣🤣i kod mog ginekologa ,mislim u 18tt da mi je gin rekao,a na 4d anomaly scan samo mi je porvrdila dr.na privatno..cak imam i slikicu pise 😂😂😂ahahha..mali je sarmer od pocetka 🙈🙈🙈😆😆😆

08. Siječanj 2019. 19:40

mjehuric

Semyzg31

mjehuric

Semyzg zeljno iscekujem da vidimo dal je test pogodioo🤣🤣🤣iako sam zaboravila ako si napisala sta je soda rekla🤣🤣🙈🙈 ja ti dan prije pregleda sam nervozna ,i budim se po noci i trcim u wc(cistim se )..od nervoza..i tako svaki put..😂😂😂🙈🙈🙈

Kaze doktorica da je sramezljiva, poslikali je skoro sve s leđa i još skupila noge neda pa neda pupcana vrpca joj otisla izmedu nogu baš je zezala i veli nije 100%sigurna al misli da je cura dok je soda rekla da je decko🤣🤣🤣vudjet cemo na iducem samo tko ce docekat 5.2.🙄Al ovaj 4Dstvarno predivno jos da se dala slikat all izgleda da je na oca🤣🤣

O sunce joj njeno,a ovaj moj raskrecio noge na izvolite gledajte 🤣🤣🤣i kod mog ginekologa ,mislim u 18tt da mi je gin rekao,a na 4d anomaly scan samo mi je porvrdila dr.na privatno..cak imam i slikicu pise 😂😂😂ahahha..mali je sarmer od pocetka 🙈🙈🙈😆😆😆

hahha. baš sam se nasmijala na ovo raskrečio noge  i moj tako već u 12. tt samo širio nogice i sve se vidjelo, nifty potvrdio i sad prije dva tjedna opet doktor pokazao pišu, stalno širi noge, da je cura, malo bi se zabrinula oko tog širenja nogu 

mjehuric
    08. Siječanj 2019. 19:41

Gledala sam i ja takvu akciju na e kupi,al smo naletili na predivan krevetic u magic baby snizen s 1500na 900 pa smo ga uzeli,jee sam se zaljubila u nj 😂😂😂i madrac smo uzeli i sada listam te plahtice i ogradice i nisam pametna..to je tako skupo,a voljela bi bar 1 lijepe a druge kak budu moze i obicne..gledala sam preko aliexpresa i tamo drzi ovako cijenu..gladala sam ogradice one slonice 200 i nesto kuna 6kom,a dada&rocco mi dodu 315kn,samo 15kom za jednu stranu krevetica😐😐😐

mjehuric
    08. Siječanj 2019. 19:43

Tenci

mjehuric

Semyzg31

mjehuric

hahha. baš sam se nasmijala na ovo raskrečio nogei moj tako već u 12. tt samo širio nogice i sve se vidjelo, nifty potvrdio i sad prije dva tjedna opet doktor pokazao pišu, stalno širi noge, da je cura, malo bi se zabrinula oko tog širenja nogu

Ahahah 😂😂😂 da pa istina jee,bas na izvolite ,kao zaba znaci direktno nam je pisa na ekranu stajala 🙈🙈🙈 ja reko vidi tatino:pokazuje pisu i pravi se vazan od malena 🤣🤣🤣uhh da je cura i ja bi bila zabrinuta oko tako lakog sirenja nogu 😂😂😂🙈🙈🙈

andreaam
    08. Siječanj 2019. 19:46

Kazu da vecinom djecaci tako sire noge kao da se hvale a curice se stide pa skupljaju 😂

mjehuric
    08. Siječanj 2019. 19:53

andreaam

Kazu da vecinom djecaci tako sire noge kao da se hvale a curice se stide pa skupljaju 😂

Ahah dobro je ajd barem da ih cure ne sire tako🤣🤣🤣 mojoj frendici mala samo stisce nogice od pocetka 😎😎

• trećiPUTmama
    08. Siječanj 2019. 19:54

Hvala cure 😍 sutra probam pa javim

• Lanchi_Zg
    08. Siječanj 2019. 20:03

Za spavanje ja sam isključivo koristila jastuk za novorođenče kad se tek rodio, a poslije vreću. Meni je preriskantno bilo to s pokrivanjem, čak vise kasnije kad se već okreću a premali su da maknu s lica. 

tratinčica_maslačak
    08. Siječanj 2019. 20:03

Meni se cini da u zadnje vrijeme nekako prevladavaju curice :) bas se veselim tablici s terminima i spolom :) 
    Hvala svim curkama na vlastitim iskustvima i savjetima oko izbora kolica, sad barem znam sto trebamo gledati pri kupnji. :) 
    Ne znam kako druge cure kojima je ovo prva beba, ali ja se osjecam potpuno izgubljeno. Niti znam sto nam sve treba, niti kako se koristi sta... bas kao da sam s marsa pala.. :( malo me panika hvata
    I ja sam kao tenci zbunjena time da bebe ne pokrivamo nicime u kindacu. Ok, kuzim da ne znaju maknuti dekicu sa sebe pa postoji opasnost da se ne uguse, ali zar im nije hladno samo u oblekici? O boze, meni treba neki vodic za idiote... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.