Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasmina.heleg
    09. Siječanj 2019. 07:54

Semyzg31

trećiPUTmama

Semyzg31

mjehuric

Semyzg zeljno iscekujem da vidimo dal je test pogodioo🤣🤣🤣iako sam zaboravila ako si napisala sta je soda rekla🤣🤣🙈🙈 ja ti dan prije pregleda sam nervozna ,i budim se po noci i trcim u wc(cistim se )..od nervoza..i tako svaki put..😂😂😂🙈🙈🙈

Kaze doktorica da je sramezljiva, poslikali je skoro sve s leđa i još skupila noge neda pa neda pupcana vrpca joj otisla izmedu nogu baš je zezala i veli nije 100%sigurna al misli da je cura dok je soda rekla da je decko🤣🤣🤣vudjet cemo na iducem samo tko ce docekat 5.2.🙄Al ovaj 4Dstvarno predivno jos da se dala slikat all izgleda da je na oca🤣🤣

Jel' mi možeš reci kako to ide sa sodom? Što trebam uraditi? 🤔

Ujutro prvi urin u casu i preliti u drugu casu gdje si stavila sodu ako se pocne pjenit decko je ako se slabo pjeni ili uopce ne onda je cura. Meni je iskipilo skoro a izgleda da je cura 🤣

onda ipak nade ima za mene mozda soda pogresila hehehe
    al aj bar smo se zabavile :-)

09. Siječanj 2019. 08:03

Evo ja napravila test sa sodom, mjehurici u izobilju 😂  po tome je decko, e sad cemo cekat pa vidjet sta kaze uzv i doktori heheh :))) 

Fairies
    09. Siječanj 2019. 08:05

Jel ima koja cura da kreće na vozacki? Ja evo danas idem sredjivat papire da to sto prije obavim...kolegica koja je isla.obavila je to u 2-3 mj..nadam se da cu i ja. 

• trećiPUTmama
    09. Siječanj 2019. 08:17

Jutro! Ja nisam napravila test sa sodom jer se nemam u ceg popiškiti 🙈🙊nemam plasticnih caša trenutno pa to ostavljam za drugi put!
    Što se tice odjece za bebe za pocetak vam je bitno kupiti odjecu za izlazak iz bolnice , nekoliko bodia 56 i jednodjelnih odjelca, par toplih carapica jer bez obzira što je ljeto bebama je hladno prvih 10-ak dana ili više pošto nemaju još sve razvijeno kao mi... Ja sve operem i popeglam još krajem 6/pocetkom 7 mjeseca trudnoće za ne daj Bože situacije isto kao i što torbu za rodilište spremim i stavim na vidljivo mjesto (da bode muža u oci) jer oni su i ovako izgubljeni a u tim momentima ne znaju kako se zovu a ne da se sjete gdje smo mi rekle da je torba 😁 torbu ne pretrpavam jer vam se sve što vam zafali može donijeti tijekom posjeta, kao npr još uložaka ...
    Bebu pokrivam prvih mjesec dana tako da su joj ruke vani  preko deke postavljene, tad ne mrdaju kad zaspu ..  

• trećiPUTmama
    09. Siječanj 2019. 08:21

Edit : I u rodilištu ih pokriju jorgancicima  Osim toga neke bebe ne podnose vrece za spavanje, sve cete vidjeti kad dode vrijeme za to jer i one imaju svoj karakter 😉 teorija i praksa kao i u vecini slucajeva je milion svjetlosnih godina razlike 

• trećiPUTmama
    09. Siječanj 2019. 08:29

62 I 68 su sljedeći brojevi koji vam trebaju za bebu,  da nebi ispalo da mislim da vam je dovoljno samo par komada 56 😏 taj broj 56 doslovno prerastu u par dana nakon izlaska iz rodilišta 

jasmina.heleg
    09. Siječanj 2019. 08:47

ja sam prvom kupila tak 56 i ogromno mu je bilo bio je 51 tako da smo broj 56 imali jos najmanje mjesec dana ak ne i vise

• trećiPUTmama
    09. Siječanj 2019. 08:51

jasmina.heleg

ja sam prvom kupila tak 56 i ogromno mu je bilo bio je 51 tako da smo broj 56 imali jos najmanje mjesec dana ak ne i vise

Da! I moj prvi se rodio mal,  sa 2800 pa mu je bilo veliko ali broj 50 malo beba nosi tako da nema smisla kupovati unaprijed.Sa 3500 kg, što je kao najnormalnije broj 50 je premal ... 

Mom_to_be22
    09. Siječanj 2019. 09:14

Fairies

Jel ima koja cura da kreće na vozacki? Ja evo danas idem sredjivat papire da to sto prije obavim…kolegica koja je isla.obavila je to u 2-3 mj..nadam se da cu i ja.

Ja sam polozila prije 7mjeseci, isto mi je trebalo oko 3mj da to rijesim, kroz tjedan sam vozila 3-4 sata tako da ti ovisi i o tome koliko ces sati tjedno vozit. Sretno!😊

09. Siječanj 2019. 09:20

Fairies

Jel ima koja cura da kreće na vozacki? Ja evo danas idem sredjivat papire da to sto prije obavim…kolegica koja je isla.obavila je to u 2-3 mj..nadam se da cu i ja.

polagala sam ima sad već 4 i pol godine, ali dogovor je bio da riješim čim prije. predavanja krenula 20.3., to smo riješili u dva tjedna, ispit odmah ponedjeljak poslije i odmah krenula voziti negdje oko 1.4., završila s vožnjom 20.4., u međuvremenu položila prvu pomoć i čekala ispit iz vožnje. vožnju sam riješila u tri tjedna, vozila sam ujutro u 7 dok nitko nije htio...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.