Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    08. Siječanj 2019. 21:04

Ma iskreno pa beba kad se rodi doslovce se ne miče bar prvih mj dana kako ju staviš tako leži. Moja prva je u proljeće rođena i normalno sam je dekicom pokrivala. Kasnije sam nastavila, u vreću nije htjela nema šanse. Svatko napravi po instinktu..
    Baš ću i ja ovo sa sodom probat :) 
    I ja sam s prvom rano krenula s nabavljanjem što se ispostavilo dobro jer kad me uhvatio skijaš definitivno nisam bila za hodanje po dućanima...

lena.5
    08. Siječanj 2019. 21:11

Sto se tice kupovine, i ja planiram sve obaviti najkasnije mjesec pred termin. Ne znam kako cu se osjecati u devetom mjesecu trudnoce, sad uzivam dok kupujem i trazim robicu i stvarcice, a nisam sigurna da ce tako biti u devetom mjesecu. 

mjehuric

Tenci

lanchi, ajde molim te stavi to tu da svi vidimo! meni bude jako poslužilo jer stvarno nemam pojma kaj mi treba, kaj ne treba, kaj je totalno nužno, a bez čega možemo, a opet dobro dođe!
    baš sam totalno pogubljena oko svega. i meni se nekak čini da mu bude u toj vreće prehladno spavati, a opet s druge strane sreća je možda u tome da budu bebice rođene u toplijem dijelu godine pa bude sve lakše oko tog pokrivanja.
    i onda na sve to mm kaže da kaj se živciram, da ne treba ništ kupovati prije, da lako to kupimo dok se beba rodi. da, onakva sva nikakva budem hodala okolo i kupovala stvari za bebu, joooj, nekad je previše flegma i opušten oko svega…

Kao i moj mm..on meni kaze da sta se stresiram bez veze,da ne kupujem robicu jer da kako cu znati velicinu,da kupim kada se rodi jer da sta cu kupiti sada vel.56,a sta ako bude veci u ne bude mu dobro 🙈🙈🙈kao dzaba pare bacila a da ne nosi..ej,objesiti cu ga za luster samo ako me pogleda jos jedanput 🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣

• marinica29

Lanchi_Zg

Ja imam beskontaktni Braun, za čelo, meni je zakon, puno bolji od onoga koji ide u guzu. Pokazuje tri puta zaredom istu temp i onda provjerim na nekome drugome, bude različita temp ali ista tri puta zaredom. Meni je to dovoljan znak.

Koji braun? Ima ih vise vrsta

• marinica29
    08. Siječanj 2019. 21:29

Tratinčica svi smo se osjećali tako zbunjeno prvi put. Ja sam se bojala hocu znat obuci bebu,STA ide od robice kako. Kolegice su umirale sa mnom od pitanja. Ali sve to sjedne na svoje. I da cure kojima je prva trudnoca u nemate nekih obaveza-uzivajte doslovno. Tek sad razumijem ljude kad su mi u prvoj govorili da mi nijedna trudnoca Nece biti lijepa kao prva. Posvećen samo sebi i brizi o bebi. Ne kažem da ne uzivam u ovoj,dapače sretna sam jer ju mogu dijeliti sa curom koja Ce dobiti seku ali opet nemogu odmoriti,spavati kad hocu,Ici nekud kad hocu i tako te neke sitnice.

Bulbi91
    08. Siječanj 2019. 21:42

Cure,ja cu onda bit kao vasi muzevi🙈...meni se cini jos prerano za pripremati ista,a s obzirom sto sam sve prosla,ovaj put sam rekla sama sebi cekamo zadnji cas...pa taman na kraju svu robicu i opremu kupovali moj muz i moji bez mene😆...
    Najvaznije je je da nasa bebica dođe u terminu ziva i zdrava na svijet🙏💕...
    Cure koje imate baby watchere jel uspijete bas  uhvatiti otkucaje na neko duze vrijeme?Ja kad ih uhvatim,uhvatim in na par sec i ocito se beba pomakne...☺
    Ne koristim ga doduse cesto niti dugo(1-2 put tj cisto samo da uhvatim otkucaje)...

Fairies
    08. Siječanj 2019. 21:55

Bulbi91

Cure,ja cu onda bit kao vasi muzevi🙈…meni se cini jos prerano za pripremati ista,a s obzirom sto sam sve prosla,ovaj put sam rekla sama sebi cekamo zadnji cas…pa taman na kraju svu robicu i opremu kupovali moj muz i moji bez mene😆…
    Najvaznije je je da nasa bebica dođe u terminu ziva i zdrava na svijet🙏💕…
    Cure koje imate baby watchere jel uspijete bas uhvatiti otkucaje na neko duze vrijeme?Ja kad ih uhvatim,uhvatim in na par sec i ocito se beba pomakne…☺
    Ne koristim ga doduse cesto niti dugo(1-2 put tj cisto samo da uhvatim otkucaje)…

Slusam i do minutu... i uvijek bude na miru cijelo vrijeme 

• Lanchi_Zg
    08. Siječanj 2019. 21:56

Hehe, ja sam bila grozna prije prve trudnoće, danima sve proučavala, kupovala, panicarila. . I na kraju sve pokupovala, a spletom okolnosti (puknuo vodenjak dva tjedna prije termin) odjurila u bolnicu bez spremljene trudničke torbe jer sam mislila da imam vremena 😂😂 i sve su mi donijeli u bolnicu hehe, ničeg nije nedostajalo, iako je bilo napeto. Ali moram priznati da se ipak bilo super vratiti u stan pun pelena, tetri i robice, i znati da svega ima i da ne moram svako malo u dućan juriti. 

Bulbi91
    08. Siječanj 2019. 21:58

Fairies

Bulbi91

Cure,ja cu onda bit kao vasi muzevi🙈…meni se cini jos prerano za pripremati ista,a s obzirom sto sam sve prosla,ovaj put sam rekla sama sebi cekamo zadnji cas…pa taman na kraju svu robicu i opremu kupovali moj muz i moji bez mene😆…
    Najvaznije je je da nasa bebica dođe u terminu ziva i zdrava na svijet🙏💕…
    Cure koje imate baby watchere jel uspijete bas uhvatiti otkucaje na neko duze vrijeme?Ja kad ih uhvatim,uhvatim in na par sec i ocito se beba pomakne…☺
    Ne koristim ga doduse cesto niti dugo(1-2 put tj cisto samo da uhvatim otkucaje)…

Slusam i do minutu… i uvijek bude na miru cijelo vrijeme

A koji si tt?
    Nasa bebica i na zadnjem uzv se bas puno micala ,jedva je dr.uhvatio par slika...ocito je kod nas mali zvrk😍...

jasmina.heleg
    08. Siječanj 2019. 22:02

vecer
    ja sam sve kupila vec osim torbe za bolnicu normalno to stignem jos tak sam i prvi put i drago mi je sto sam bila spremna nikad se nezna ...curke ja radila danas ono sa sodom neko je spominjao al nisam znala dal treba jutarnji urin  ili... uglavnom rekla i prijateljici pa smo obje napravile i meni ispao decko a njoj curica al et probat cemo opet ujutro :-)
    bas me zanima hocel pogoditi i koliko je to tocno mada i sama osjecam da je ponovno decko iako bih bas voljela curicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.