Ej drage zene,nova sam ovdje..naime,kad su mi stvari kasnile 2 dana napravila test al nista..kad su 4 dana kasnije pojavio se plusic..ponovila test i opet plusic..i javila se ginekologici prosli tjedan al je rekla da dodjem iduci jer se nece moc nista vidjet..ja sam inace panicarka pa san odlucila javit sr vama da me malo smirite..inace nemam simptoma nekih,samo izostala menstruacija i u pocetku me probadalo malo lijevo od jajnika malo desno pa malo gore i tako..nikakva strasna bol..rekla je gina da je to normalno..i bila sam jako naduta,i mene sad brine sta nisan vise naduta i cak ni ne osjecam vise bol tu u stomaku..sutra mi je pregled,bojim se tih spontanih pobacaja pa zato..kak nemam nikakvih simptoma i kak su nestali ti bolovi u stomaku..kad me je bolilo u stomaku kontam da je beba tu i radi mjesto..zasto vise nemam :(
Ma joj, ti simptomi su tako varljivi, ovise od dana do dama, ne obaziru se na to. Kod mene isto, nekad imam mučnine nekad ne. Ti si još zapravo vrlo malo trudna pa neke ozbiljne simptome nemoj ni očekivati.
Da ne citiram do besvijesti, slažem se sa trećiputmama. Svaka beba je drukčija, a svaka majka zna svoje dijete najbolje. Ofnice, vjeruj mi da sam imala aktivno dijete, već sam negdje napisala da sam Noona krevetić s njena nepuna tri mjeseca iz veličine kolijevke morala produžiti na kinderbet veličinu, pa kako mi kinderbet više nije stao u moju sobu prebacila sam je u njenu sobu. Patronažna mi je prva susjeda, nikad mi ništa za dekicu nije komentirala... Svatko ima različita iskustva.
Ja sam prala frosch tekućim gelom sensitive i mislim da sam sensitive omekšivač koristila, dan danas peglam svu njenu robicu, čak i ručnike. Navika, a minuta mi je posla. Nemam sušilicu..
Dobrodošle nove cure i čestitke! Ne brinite jer nemate simptoma, ni ja u prvoj nisam imala baš ništa pa sam brinula da to nije dobro umjesto da sam uživala...
što se tiče praška, mislim kupiti onaj tekući ariel za bebe, imam u onoj dm-ovoj knjižici i popust za njega pa budem probala s tim...
kike, na početku trudnoće sam uvijek malo imala simptoma, malo ne, neki se pojavio, neki nestao, ni jedan do 8.-9. tt nije bio konstantan osim žeđi (ali to sam kasnije shvatila da je isto bio simptom). nakon 8. tt kreće povraćanje koje je trajalo svakodnevno do 17. tt, a danas znam još uvijek neki dan povraćati (jučer npr. čak dva puta ), bol u grudima, rasti su krenule oko 14. tt, umor koji je prestao zajedno s mučninama, zatvor kojeg se nisam mogla riješiti mjesec do dva. sve je to individualno, ima cura koje osim izostanka menstruacije nemaju apsolutno nikakvih simptoma i sve je u redu s bebom. opusti se do sutra, odmori i sve bude u redu na pregledu.
Za temperaturu male bebe dal joj hladno,toplo il vruće opipate prstima po leđima ako je vruća skinuti.To mi je stara patronazna sestra rekla i pedijatrica potvrdila.Bebe lako dobiju osip a mogu biti i jako nervozne. S čime ćete prati njihovu robicu?Tekucim deterdentom ili?
Denkmit sensitive iz dm, tekući, pokazao ne najboljim. Bez omekšivača…i sušenje u sušilici, bez peglanja. Temperatura iz sušilice skuri bakterije, i ne gužva mi, bitno je na vrijeme izvaditi robicu i odmah ju složiti. Peglanje mi ne pada na pamet više, opametila sam se! Bolje ću otići ubiti oko za to vrijeme.
Bravo.😉
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Hvala vam zene moje..nadam se da ce sve bit u redu,gina mi je kontala prosli tjedan da sam u 5tt..sad sam onda valjda u 6om i jedva cekam sutra vidit jel sve u redu.
Inace jel vi jos radite il ste se odma posla ostavile?
Kike dobrodosla🤗 i samo pozitivno...
Ja sam od 7.tt na komplikacijama radi prethodne amneze i radi prirode posla...
Ako je sve ok s trudnocom i ne radis nikakav opasan ili tezak fizicki posao po meni ne moras zuriti s bolovanjem,a opet to sve ovisi i o tvom ginicu....
Ja radim, iako mi je ginicka rekla da će mi odmah dati bolovanje ako želim. Radit ću dokad god mogu, ali da sam sad konkretno na prvom poslu odmah bi uzela bolovanje jer je taj posao bio bas stresan. Ovako mi je ok, plaća mi je veća od iznosa bolovanja, doma imam malo dijete za kojim bih morala trčati...a i relativno sam nova na poslu pa ne bih bas odmah na bolovanje
Bulbi..kod mene je malo komplicirana situacija sto se tice posla..inace sam radila ko konobarica u malom kaficu koji je uvijek zadimljen tako da cim san saznala makla sam se..a najveci problem je sta nisam prijavljena bila..brinula sam se puno al rjesila sam i to da imam nekakva primanja..vec sam se pripala da ce mi partner morat radit 2 posla i nikako nebit uz mene..ufh
Kike onda je mozda i bolje da si se maknula na vrijeme...
Cure,netko je bio ispitivao o cijepljenju protiv gripe u trudnoći,evo bas je na hrt bila dr.spec.interne med. Gajski i rekla je da ona nikada nikome ne bi preporucila cijepljenje protiv gripe,i da je dokazano da je dosta osoba razvilo opasne simptome nakon cijepljenja....
Sortiraj odgovore
Najstariji