Da, uživajte u punom smislu te rijeci. Meni je trenutno lakše raditi od 8 do 4 nego u tom periodu biti doma sa 16 mjesečnim djetetom, ne znam šta bih da sam na komplikacijama 😂😂
Semy drago mi je da netko razumije🙈.Ma i meni potpuno pase da sam doma i bas uzivam😁...al nekad me uhvati bas dosada...vec sve serije znam napamet,cak sam pocela i neku sapunicu gledat,a to nisam gledala od osnovne skole😂😂😂...
Ofnice spavam jako puno,jos me drzi trudnicki umor😁...ja iskreno jedva cekam 6.mj/19.g i bebicu😍 samo daj Boze da sve bude ok🙏💕...
Cekamo bebu vec preko 4.g i imamo iza sebe 4 gubitka,tako da se veselim neizmjerno,vjerujem da nece biti lako,ali sve nosi svoje...
P.s. dns opet osjetim ko lagane "valove" u donjem dijelu trbuha i sve vise mislim da je bebica😍...
O da! Definitivno uživajte u dosadi jer ce vam nedostajati takvi dani 😁
Ja sam od dosade pocela i popodne spavati 🙈 tako i ja malo pocistim po kuci ali mi muz ne da nista tesko da dizem npr robu da nosim na susenje i sl. Malo me onda to sve usporilo jer i ja prije nego nesto uradim promislim smijem li. Prije trudnoce kad bi cistila protezala bi se i saginjala bez problema a sad mi je to sve zabranjeno pa mi cudno 😂. Napokon se osjecam super jer ne povracam pa nisam vise iscrpljena. Sad samo cekam da mi se bebica podje javljati. Svaki dan je osluskujem 😊 ne izlazim bas puno iz kuce zbog ove gripe koja vlada da me ne bi uhvatilo..
I meni je tako dosadno doma.Skuham operem. Izbjegavam zarvorene prostorije zbog gripa.
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Ja osobno mislim da je ovo vrijeme idealno da uzivamo i mada meni financija fali sto ne radim svakako mi je draza opcija mog mira i uzivanja ja sam nakon spontanog silno željela ovo dijete tako da nema tih novaca da mi ovo uskrati. A isto sam pocela gledat sapunice🤣🤣
Zanima me koji caj se smije piti u trudnoci od ovih kupovnih u filter vrecicama? Za mentu sam cula da moze dovesti do spontanog i ne pijem. Kupila brusnicu frankovu pise cak da nema kofeina sto mi se super ucinilo onda naletim negdje da je to caj od lista brusnice koji je zabranjen 😢
Mi smo uzeli Eurocart Durango sport kolica,meni predivna,sa cijelom ramom..posto zivimo u centru gradica,auto cemo rijeđe koristiti osim ako odemo negdje,predivni su mi njihovi ogromni kotaci s amortizerima,i visoka su..🤗🤗 curke,hocete li vi sta kupovati manje br.odjece za bebe,cca 50br.ja sam za sada kupila br.56=5 komada bodija,i 62=5 kom..i 2 hlacice br.56..pa me zanima dal treba i manje br.uzimati?..
Ako imas susilicu, br 56 ce ti se stisnuti tak da to uzmes u obzir. Ako rodis bebu dugu 50-51cm, ne mozes ju vise obuci u 50, uvijek moras racunati cca 3cm vecu robicu, znaci prvi sljedeci broj je 56. Tak da ja osobno ne bih uzimala br 50.
Ok super,onda cu tak i nastaviti pd broja 56..😁 nemam susilicu nazalost..vjesam robu u stanu i cekam 3 dana po ovakvom vremenu kisnom da se osusi🙈🙈🙈 jbga..cari podstanarstva..
Semyzg zeljno iscekujem da vidimo dal je test pogodioo🤣🤣🤣iako sam zaboravila ako si napisala sta je soda rekla🤣🤣🙈🙈 ja ti dan prije pregleda sam nervozna ,i budim se po noci i trcim u wc(cistim se )..od nervoza..i tako svaki put..😂😂😂🙈🙈🙈
Ja isto dosađujem po cijele dane. Decko mi vozi kamion pa ga nema cjeli tjedan doma samo vikendom. A posao tu sam otkaz dobila ugovor mi se raskinuo jer sam morala po doktorima cesce ici.😡
Sortiraj odgovore
Najstariji