A sto se tice kolica, isla sam googlat malo ova kolica koja ste spominjali, al ja kao buduca mama prvi puta sam totalno izgubljena. Ne znam na sto treba pazit, sto treba gledat, sto je bolje, sto je losije.. sve mi je to apstraktno i sva su mi kolica lijepa i sva su mi ista! 🤔😩 morat ce netko sa mnom u kupnju ko ima iskustva s kolicima jer ja to nista ne razumijem 😂😩
Evo pokušati cu ti dati koji savjet😉 Obavezno sa velikim kotačima, na napuhavanje (nikako plastična) i da su na 4 kotača nikako 3,da se okreću u oba smjera vožnje , da ih je lako sklopiti i da su 3u1 (sa zimskim navlakama)
Ja sam svoja prodala jer smo mislili da je gotovo sa bebama 😥a sad cu opet u potragu
Pa ja sam zatrudnila godinu i 2 mjeseca nakon carskog ali nije mi gin nista spominjala da je visokorizicna trudnoca. Ta tvoja gin umjesto da te opusti samo ti stvara pritisak. Sretno svima na pregledima i cestitke koje ste bile. Mi tek 30.1.
mi smo uzeli infa baby ultimo 3 u 1 su i jako su mi se svidjela, ja takoder mislim da ne moraju biti preskupa da bi valjala. Mi smo ova kolica platili oko 3500kn . Dolaze stvarno sa svom opremom Stabilna su, na 4 kotaca su, krecu se u oba smjera..
sto se iscjetka tice ja isto imam uzasno obilan iscjedak, ali ja ne mogu koristiti nikakve dnevne uloske, ja jednostavno od svakih dobijem reakciju. Tako da cesce mijenjanje gacica je moje rjesenje
Od robice ja sam uzimala i 50 i 56. Nisam uzela previse 50 jer znam da ce brzo prerasti, sada su nam doktori rekli da ce biti mala bebica pa cemo mozda uzeti jos nesto i poslije onda ako bude trebalo, lako se ode to kupiti.
Ja imam chicco kolica 3u1, ima 4 kotaca, plastocna i mala, okretljiva i poslje ih mogu koristit ko kisobran, znaci kisa sunce snijeg bez problema sam s njima isla di god trebala, i sta mi je jako vazno nisu teska i ne zauzimaju puno prostora kad se sklope...jako sam zadovoljna s njima i cijena je bila 2800 u Bubamari, bile su 3400 al sam imala 15%popusta
Pa ja sam zatrudnila godinu i 2 mjeseca nakon carskog ali nije mi gin nista spominjala da je visokorizicna trudnoca. Ta tvoja gin umjesto da te opusti samo ti stvara pritisak. Sretno svima na pregledima i cestitke koje ste bile. Mi tek 30.1.
A vjerojatno ginica želi vođenje trudnoće prepustiti doktorima u bolnici obzirom da se radi o trudnoći koja je ranija od preporuka, zato ju šalje u visokorizičnu ambulantu. Jer koliko se sjećam, preporuča se nakon carskog čekati 2god do nove trudnoće, da je ziher da se sve oporavilo i da je rez zarastao kako treba. Mislim da je tu doktorica htjela sebe osigurati i isto mislim da nema razloga za paniku.
Ja imam chicco kolica 3u1, ima 4 kotaca, plastocna i mala, okretljiva i poslje ih mogu koristit ko kisobran, znaci kisa sunce snijeg bez problema sam s njima isla di god trebala, i sta mi je jako vazno nisu teska i ne zauzimaju puno prostora kad se sklope…jako sam zadovoljna s njima i cijena je bila 2800 u Bubamari, bile su 3400 al sam imala 15%popusta
Slažem se, takvo i ja imam iskustvo. Ali netko voli manja i praktičnija kolica, a netko glomazna i komotnija, to je sve stvar osobnog interesa.
Netko je pitao za robicu br 50. Ja nisam za prvu kupila ništa 50 već 56 jer su mi svi tupili kako 56 nose tjedan dana i prerastu. Moja je bila 3210 gr i 51 cm i robica br 56 joj je bila preogromna. Uzela sam odmah kad sam rodila (muž, bake) par bodija 50, neki kombinezon i pidžamice dvije i od tad sam bar 5-6 puta posuđivala tu robicu jer svi budu 'nespremni'. Broj 56 mi je nosila slijedeća 2 mjeseca čak!
Apropo veličina, i tu postoje razlike u modelima i proizvođačima. Moj se mali rodio s 51cm i sve 50 nam je bilo malo. Možda i to ima veze s tim da sam ja robicu sušila u sušilici pa se malo i stisnulo. Ali i neke stvari što je novo dobio vel. 50 za poklon, bilo je way too short.
Inače, HM i Babycentar, i Pepco imaju normalne veličine. CA i HM imaju kraće i šire modele, pa vel. 50 bude sigurno 1-2cm kraća od iste veličine kupljene u HM. Kik i Lidl imaju najveće modele, a i kod Lidla je stvar da ima dvobroje npr 50/56 ili 62/68 pa to uvijek znači ova veća veličina. Mi smo npr. 56 nosili oko mjesec i pol, u početku je je bila ta veličina malo komotnija, ali 50 je baš bila na knap...a kod beba je jako bitno paziti da se ne oblači na knap zbog refleksa stopala. U svakom slučaju, da nešto i sfali od robice, dućani non-stop rade i nije problem zaletiti se (poslati muža, sestru, koga god...).
* mislila sam na CA i Zaru...oboje imaju kraće i šire modele...pašu za bucmastije bebe.
Evo nas s pregleda😁 sve je u redu beba super napreduje gledali smo i 3D i 4D mahala nam je🤩ali spol doktorica nije htjela komentirati misli da je curka al nije sigurna jer je drzala skupljene noge cijelo vrijeme 🤣🤣 teska je 311gr al nigdje ne vidim duzinu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji