Bok drage moje curke,
Ja sam prije 2 i pol mjeseca bila na ovoj temi, ali i nazalost izgubila trudnocu na 6+0. Nakon toga obavila pregled kod dvaju doktora i nitko nista nije vidio, tako da je jedini dokaz moje trudnoce bio pozitivan test, zapravo dva pozitivna testa... no, nema veze, na zadnjem pregledu (iza prve sljedece menstruacije) doktorica mi je rekla da je sve u najboljem redu i da mozemo ponovno planirati bebu.
Nakon 6 dana kašnjenja mjesečnice, jutros sam ponovno vidjela + ❤️☺️🤗
U nekom sam momentu najsretnija na svijetu, a istovremeno se toliko bojim zbog loseg iskustva. Ako sve bude u najboljem redu, sada sam 5+1 i termin je oko 30.8. Tako da jos spadamo u ljetne bebe 😊🤗
Cure gdje ima kupiti grudnjak za dojenje?
https://lmtf.lilypie.com/FEATp1.png
Al kupi si prek kraj trudnoce i kad ces kupovat tad uzmi za broj veci, ja sma kupila sredinom i uzela 2 broja veca i naravno mali mi je bio, grudi se povecaju jos vise kad nadode mlijeko
Ribica cestitan i nadan se da ce sve bit uredu s trudnocom i da ces ju do kraj izgurat 🤗🤗
Cure gdje ima kupiti grudnjak za dojenje?
Lidl. I ne znam odakle si,ali probaj vidjeti na pijaci da li imaju. Kod nas na pijaci znaju imati odlične pamucne po 20-ak kn
Ribice cestitam 💕 mene danas malo boli desno od pupka. Ne znam sta bi moglo biti valjda nista ozbiljno. Kako jedva cekam pregled samo se osluskujem da vidim jel ista cudno osjecam
Ja sam u prvoj trudnoci (prije 6 godina) kupila na placu dva grudnjaka za dojenje, pamucna, bijela, bez žice. Pokazali su se idealni jer na početku dojenja često zna procuriti pa se znalo dogoditi i da oba u danu promijenim. Prala sam ih s dječjom robicom sve na 90 stupnjeva jer su bili bijeli i pamučni.
Sortiraj odgovore
Najstariji