Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MrsHeli
    29. Prosinac 2018. 08:17

alilu

MrsHeli

Pozdrav 😊
    Mi smo plusic ugledali 10.12.2018. na 13dpo, nakon više od godinu dana iščekivanja.
    Danas smo 6+5, prije tjedan dana smo bili na prvom ultrazvuku, a slijedeći pregled nam je 8.1.2019. I ne možemo dočekati 😍 termin nam je 19.8.2019.

Čestitam i sretno dalje :D pratimo se mi smo tjedan vise :*

Hvala,  čestitke i vama 😍 znači bit će još malih lavića 😊 pratimo se svakako 

• Nena-98
    29. Prosinac 2018. 08:26

andreaam

Nena-98

Pozdrav, evo mene, izracunao mi je ginekolog da sam u 6 tj, ali mi na onom papiricu pise 5w 1d, pa mi malo cudno, al na ultrazvuku je vidio tek sitnu tockicu, jedva se vidi… sad me to toliko muci, nadam se da ce za tjedan dana biti veci plod, strah me opet da se plod ne razvije😞😞 dao mi je tablete Folacin, svaki dan po jednu.. molim boga da bude bebica😞slomljena sam od spontanih😞😞

5tj i 1dan oni racunaju kao 6tj a ne kad napunis ravno 6tj. Meni je na 5+3 bio mjehuric mali pa se sa 6+2 vidjelo srce. Bit ce sve ok opusti se. Meni je pregled 7.1. I isto sam nervozna je li sve ok. Valjda ce nas taj osjecaj pratiti sve dok prvi put ne uzmemo nase bebice u ruke

Pozdrav, meni je rekao da bi za te tjedne trebao plod biti veci.. tek je 1 mm... uzasno me strah. Meni se ne vidi nista samo mala tockica😞

• MrsHeli
    29. Prosinac 2018. 08:27

victoria

MrsHeli ja sam 6+6 meni je termin 17.08. kakve simptome imas, imas li mucnine? :)

Ispočetka sam imala blage mučnine, ali ne povraćanje nego samo malo neobičan osjećaj ujutro prije nego bi nešto pojela. Zadnjih par dana me čak ni to ne muči. 
    Jedini simptom su bolne i natecene grudi, i tu i tamo nekakvi lagani grcevi u trbuhu i križima 😍 i mirise jako osjetim i to mi smeta, npr ići u dm mi je katastrofa jer se sve toliko izmjesa da mi je malo slabo 😂 I bušica mi se jaako napuhne kad mi je pun mjehur, kako je sad maternica veća pogura ga više naprijed, al čim piskim više ga nema 😂
    Kakvo je kod vas stanje? 

29. Prosinac 2018. 09:57

Curke pitanje,vjerujem da ima cura koje moraju pit andol u trudnoci pa me zanima dal ste imale kakvih simptoma od njega?
    Sinoc sam imala osjecaj okusa krvi u ustima i odem oprati zube i bas je bilo dosta sukrvice,pretpostavljam desni,inace imam problema s time i znam da je pojacani protok krvi u trudnoci al mene zanima dal je u takvoj situaciji sigurno piti andol posto on pojacava krvarenje?

Župčica
    29. Prosinac 2018. 10:11

Cure malo se javljam ali evo oko ovih blagdana malo sam na mobu... Sve vam najljepse zelim od ❤
    Cestitke novim trudnicama... Vama sto se brinete zelim da sto prije ugledate svoje ❤ da kucaju...
    Normalna je razlika da je trudnoca manja ili veca nego se racuna od ZM pa se nemojte brinuti i opustite se...
    Mi smo super.. Bili prekjucer na pregledu.. Maleni je super .. Ima 253 g i bas se sve vidi na ultrazvuku... Meni ❤ ko kuca.. A sad me je poceo bas cesto lupkat😀

lena.5
    29. Prosinac 2018. 10:35
    Moram i ja predstaviti stomacic.
    Moram i ja predstaviti stomacic.

• marinica29
    29. Prosinac 2018. 10:56

andreaam

Dobila sam jednu jako lijepu molitvu i voljela bih je podijeliti sa vama. Nadam se da vam nece smetati 💕

Svaki dan ju molim i pomaže mi bas 😍

andreaam
    29. Prosinac 2018. 12:05

Nena-98

andreaam

Nena-98

Pozdrav, evo mene, izracunao mi je ginekolog da sam u 6 tj, ali mi na onom papiricu pise 5w 1d, pa mi malo cudno, al na ultrazvuku je vidio tek sitnu tockicu, jedva se vidi… sad me to toliko muci, nadam se da ce za tjedan dana biti veci plod, strah me opet da se plod ne razvije😞😞 dao mi je tablete Folacin, svaki dan po jednu.. molim boga da bude bebica😞slomljena sam od spontanih😞😞

5tj i 1dan oni racunaju kao 6tj a ne kad napunis ravno 6tj. Meni je na 5+3 bio mjehuric mali pa se sa 6+2 vidjelo srce. Bit ce sve ok opusti se. Meni je pregled 7.1. I isto sam nervozna je li sve ok. Valjda ce nas taj osjecaj pratiti sve dok prvi put ne uzmemo nase bebice u ruke

Pozdrav, meni je rekao da bi za te tjedne trebao plod biti veci.. tek je 1 mm… uzasno me strah. Meni se ne vidi nista samo mala tockica😞

Meni tako rano nije ni mjerio plod samo cestitao na trudnoci. Evo ti slike 5+3 a ti si mozda jos manje trudna.

HHamby
    29. Prosinac 2018. 12:31

Lijep pozdrav svima. Jucer sam tek otkrila ovu stranicu i forum. Dan mi je trebao da prvo sve procitam. :) Do sad sam bila na 4 ultrazvuka i nekoliko vadjenja krvi. Obavila sam sve pretrage, provjere i briseve, Harmony test s 10+0 i First trimester screening jucer, s 12+3. Jucer sam dobila i zadnje rezultate, te mi je receno da nastavljam s pregledima kod doktorice i primalje, naizmjence svaka cetiri tjedna, a pred kraj svaka dva, ukoliko sve nastavi biti uredno. Sve mi je cudno da necu svaki cas u kliniku. :) Harmony kaze da cekamo curicu. Svima zelim jako sretnu Novu 2019., nek vam bude puna zdravlja i smijeha. 

url=https://lilypie.com]

HHamby
    29. Prosinac 2018. 12:41

Norules

Curke pitanje,vjerujem da ima cura koje moraju pit andol u trudnoci pa me zanima dal ste imale kakvih simptoma od njega?
    Sinoc sam imala osjecaj okusa krvi u ustima i odem oprati zube i bas je bilo dosta sukrvice,pretpostavljam desni,inace imam problema s time i znam da je pojacani protok krvi u trudnoci al mene zanima dal je u takvoj situaciji sigurno piti andol posto on pojacava krvarenje?

Prvo lijep pozdrav! Pijem ja HerzASS od 150mg, sto je kao nas Andol. Pocela sam ga piti od 12. tjedna tek, jer sam prije imala nenormalne mucnine. Meni su takvi problemi poceli sa 7 tjedana, zubar je rekao da se znaju desne tako ponasati u trudnici. Ne vidim da je gore od kad pijem tablete. I inace nocu nosim udlagu a od kad  sam ostala trudna sam i po danu stiskala vilicu od brige i nervoze. Hrpa zuba me bolila i krvarila. Ali znaci i prije tableta. :(

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.