Nena-98 I meni je na prvom uzv s 5+5 bila samo tockica. Samo mi je doktor cestitao i rekao da sve izgleda uredu, da je ovulacija bila kasnije nego je trebala i zato se jos ne moze nista. Ne brini i pokusaj uzivati u trudnoci i svakom danu🤗
Ms_3197 vjeruj nakon 2 spontana ovom se nadam i ocekujem najbolje. Dosta sam se napatila nakon spontanih kao ja tako i moj decko... nadam se najboljem, i ocekujem to. Uzivam u njoj, pijem i one tablete folacin.
Nena-98 jako mi je zao radi spontanih 😞😞 nadam se da ce ovoga puta sve biti uredu bez ikakvih problema 🙏🏻🙏🏻
Super ideja za tablicu, stvarno nas ima od 5. do 9.mj, bas super, veselim se!
Nena, ovulacija ti je bila kasnije sigurno i doslo je do oplodnje kasnije pa je zato plod manji, ne brini, sve je to u savrsenom redu.
Bas nas je dosta mislim da bi nam tablica bila super da vidimo kad ce koja, pravi ljetni baby boom 🤗🙈🙈
Nena dobro ti curke kazu ovulacija je mozda kasnije bila, ja sam bila 6+1 kad sam bila na pregledu ali plod odgovara za 4+2 zato sto je kasnije bila ovulacija i to mi rekla ginekologica
Eh super curke, slazete se da tablicu napravimo nekad u drugom ili trecem mjesecu,kada krenemo ulaziti u trece tromjesecje?
Daa 🤗🤗 moze tako tijekom 27. i 28.tog tjedna kada smo izmedu drugog i treceg tromjesecja.
Vrijeme bas prolazi brzo. Vec sam 21. tj, a kao da sam jucer ugledala taj plusic 🙈
Ms, i ja sam iznenadjena, evo me vec na pola puta, a mislim da je prvo tromjesecje nekako najsporije i najvise stresno bilo a da ce ovaj ostatak proci jako brzo. Evo ja cu nam praviti tu tabelicu, sacekat cemo jos koji tjedan.
Lena da, a sada tek mislim da ce vrijeme letiti kada krenemo sve organizirati, kupovati i uredivati sobe itd. 😄😄 hvala ti puno za tablicu i sto ces svoje vrijeme izdvojiti zato 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji