cure, baš mi je drago da je na pregledima bilo sve u redu! samo nek bebice rastu i razvijaju se
do sad sam dobila 5 kg, nekak si mislim da budem dobila dosta, ali se ne zamaram baš, prije trudnoće sam bila u debelom manjku s kilogramima pa onda sad nadoknađujem...
bila danas u pepcu i nakupovala neke sitnice za dečkića, ovo su prve stvari koje sam mu kupila i baš sam bila sretna u kupovini.
Tenci preslatke stvarcice, i ja sam nakupila ponesto i uzivam to pregledati i kupovati, a kako tjedni odmicu i vidim da je sve ok, necu kontrolisat kupovanje
I ja sam dobila oko 5 kg, a u zadnja 4 tjedna nista i doktorica je bas zadovoljna time
Lena preslatko zvuci taj 4d 😍... kad je najbolje raditi ga? Tenci preslatke stvarcice😊...
Mi smo bili dns na koblntrolnom brisu i dr.je brzinski uzv-om skicnuo bebu i hvala Bogu sve ok🙏💕...nadamo se da smo se rijesili streptokoka i da je sad sve cisto🙏💕...
Ovo je prvi put da mi je radio uzv preko trbuha i to mi nekako puno vise odgovara😊...
Ja još nisam kupila ništa za bebu ali sam za sebe par trudnickih hlača u HMu :)
Bolji je izbor online ali nađe se i u dućanu nešto... cijene su 200 kn ili neke 300 kn.
Ja još nisam kupila ništa za bebu ali sam za sebe par trudnickih hlača u HMu :)
Bolji je izbor online ali nađe se i u dućanu nešto… cijene su 200 kn ili neke 300 kn.
Meni se u hm nesvidja sto veci broj hlaca trebas vise i kostaju. Npr meni trebaju od 400kn a to mi puno dati za par nosenja
Pozdrav curke, sve divno izgledate❤️ ja sam kad čitam najvise u + na zadnjem pregledu sam bila +7kg od pocetka sad me zbog blagdana strah da cu bit jos vise iako pazim al s obzirom da vecinom mirujem i da sam sklona kilama ne pise mi se dobro🙄 ja jos nusta nisam kupila za bebu mada sam jedva odolila sad u lidlu kad je bilo al čekam da saznam spol pa ćemo onda polako.
Nisam se pohvalila vec 4noci kad legnem osjećam bebu, prvo sam mislila da su crijeva al kad stavim ruku smiri se cim maknem opet osjetim lagano lupkanje, mozda sam luda al uvjerena sam da je bebica❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji