nove cure, svima vam želim dobrodošlicu, i naravno da vam trudnoće prođu u najboljem redu i da uživate u njima!
nena, meni je na 5+0 plod bio 1.4 mm, ali mi je ovulacija bila 5 dana prije pa je samim time i crl bio veći, otkucaji se nisu čuli još. nemoj se zamarati, sve je u najboljem redu, samo lagano do sljedećeg pregleda.
ribice, čestitam ti i drago mi je da si nam se vratila, duboko vjerujem da s ovom trudnoćom bude sve u najboljem redu čuvaj se!
Cure ima nas sve vise, bit ce bebica cijelo ljeto. Mi koje smo u sa terminima u svibnju trebamo napraviti neku tabelicu sa datumima,pa da cekamo i unosimo prve porodjaje.
bok svima ..nisam se pa skoro mjesec dana javila tu imala sam selidbu pa mama bila kod mene pa ovi praznici,posao da nepricam ludnica doslovce..
Ovako sobzirom koliko trcim ,radim puno ja se neosjecam trudna ni mrvice neznam kako vi i svaki put 7 dana pred odlazak doktoru imam zbog toga crne misli jer neznam kaj se dogadja.
danas sam 15+3 i evo jednu stvar sam na sebi primjetila da me ponovno bradavice bole na dodir i uzasno svrbe pri tom sam primjetila nest bijelo oko njih kao da se ljuste i slipavo .prvo sam mislila da je to mozda mlijeko vec al ne to se da skinut kao da se perutaju neznam sta bi rekla znaci u prvoj trudnoci to nisam imala
Uglavnom trbuscic imam al ga jedina ja i kolegice sposla primjetimo nitko vise :-D
Inace trebala sam do nove godine raditi i ici na bolovanje ali sef me molio da ostanem jos bar do veljace pa et ja nisam mogla odbiti uvijek dobra srca a i kao sto rekoh osjecam se ko curica..
zna me zgaravica muciti al to mi je bilo i u prvoj trudnoci cijelo vrijeme pa mi je to normalno
Doktoru idem 4.1 i jedva cekam da vidim jel sve uredu a mozda i spol saznam :-)
Cure ima nas sve vise, bit ce bebica cijelo ljeto. Mi koje smo u sa terminima u svibnju trebamo napraviti neku tabelicu sa datumima,pa da cekamo i unosimo prve porodjaje.
Bilo bi dobro napravit tablicu za sve nas polako😊...samo koja ima volje i smisla za to🤭
Bilo bi dobro napravit tablicu za sve nas polako😊…samo koja ima volje i smisla za to🤭
Bulbi, naravno da cemo praviti za sve, moramo do kraja ispratiti svaku bebicu, ali prvo sam prozvala nas iz svibnja pa da ostale dodajemo dalje. Mozemo sacekat jos dok ne krene trece tromjesecje, a ja inace volim tabelice i rasporede pa mi nece biti mrsko.
Cestitke svim novim curama ugodnu trudnocu vam zelim.
Ribice cestitam i samo pozitivno. Vjerujem da ce ovaj puta sve biti uredu
Da, slazem se da bi tablica bila super jer bit ce beba od 5-9 mjeseca
Mi smo danas 21.tjedan i sinoc sam konacno osjetila pokrete, tj "baloncine" i to je stvarno nesto posebno i predivnoo
Pozdrav, evo mene, izracunao mi je ginekolog da sam u 6 tj, ali mi na onom papiricu pise 5w 1d, pa mi malo cudno, al na ultrazvuku je vidio tek sitnu tockicu, jedva se vidi… sad me to toliko muci, nadam se da ce za tjedan dana biti veci plod, strah me opet da se plod ne razvije😞😞 dao mi je tablete Folacin, svaki dan po jednu.. molim boga da bude bebica😞slomljena sam od spontanih😞😞
5tj i 1dan oni racunaju kao 6tj a ne kad napunis ravno 6tj. Meni je na 5+3 bio mjehuric mali pa se sa 6+2 vidjelo srce. Bit ce sve ok opusti se. Meni je pregled 7.1. I isto sam nervozna je li sve ok. Valjda ce nas taj osjecaj pratiti sve dok prvi put ne uzmemo nase bebice u ruke
Pozdrav, meni je rekao da bi za te tjedne trebao plod biti veci.. tek je 1 mm… uzasno me strah. Meni se ne vidi nista samo mala tockica😞
Meni tako rano nije ni mjerio plod samo cestitao na trudnoci. Evo ti slike 5+3 a ti si mozda jos manje trudna.
E tak je meni buli. Mala tockica, al meni nije ni dao sliku nista.
Tenci, meni je bio 1 mm. Al samo me muci sto je rekao “za ovaj tjedan plod bi trebao biti puno veci” a pisalo je 5+1
Nadam se i molim najboljem, u petak ponovno idem.
Sortiraj odgovore
Najstariji