Ajme kakve buse vi imate.. moj je skroz mali, ali se vidi. Ali nije tako jako velik
Stize nam Mihael ♡
Meni h&m malo pretjeruje sa cijenama trudnicke robe.U Lidlu zna biti super odjeće za trudnice i stvarno nije skupa...ja zadnji put kupila tajice i stramplice i mogu rec da sam skroz zadovoljna,kad budu opet imali morat cu jos koje tajice uzet...
A svi trbuscici su slatki i manji i veci😍...bitno da bebice uredno napreduju i rastu🙏💕...
baš smo mi preslatke sad s tim trbuščićima, sad dok krenu bujati, začas budemo duplo veće
i ja sam kupila u hm-u jedne traperice, našla neke za 200 kn i jedne imam sestrine pa su mi za sad te dvoje dovoljne. a pošto više ne budem išla na posao, mislim da ih baš i ne budem nosila, doma sam u tajicama, u njima mi je najudobnije, jedino ako budemo išli negdje.
Pozdrav 😊
Mi smo plusic ugledali 10.12.2018. na 13dpo, nakon više od godinu dana iščekivanja.
Danas smo 6+5, prije tjedan dana smo bili na prvom ultrazvuku, a slijedeći pregled nam je 8.1.2019. I ne možemo dočekati 😍 termin nam je 19.8.2019.
Pozdrav 😊
Mi smo plusic ugledali 10.12.2018. na 13dpo, nakon više od godinu dana iščekivanja.
Danas smo 6+5, prije tjedan dana smo bili na prvom ultrazvuku, a slijedeći pregled nam je 8.1.2019. I ne možemo dočekati 😍 termin nam je 19.8.2019.
Čestitam i dobrodosla ❤
Bulbi. Nadam se da si ok i da ste se ti i bebica lijepo proveli za blagdane. Neka ti donesu sreću i zdravlje najviše ☺️.
Svima ovdje želim uredne trudnoće 😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Lena preslatko zvuci taj 4d 😍… kad je najbolje raditi ga? Tenci preslatke stvarcice😊…
Mi smo bili dns na koblntrolnom brisu i dr.je brzinski uzv-om skicnuo bebu i hvala Bogu sve ok🙏💕…nadamo se da smo se rijesili streptokoka i da je sad sve cisto🙏💕…
Ovo je prvi put da mi je radio uzv preko trbuha i to mi nekako puno vise odgovara😊…
Bulbi, da, bas je divno i emotivno, muz i ja smo cijeli dan pod utiscima i imamo preko 100 fotografija. Ne znam kad je najbolje da se radi, razlicito pise u svakom tekstu, ali ako ste u prilici svakako ga uradite.
Bulbi. Nadam se da si ok i da ste se ti i bebica lijepo proveli za blagdane. Neka ti donesu sreću i zdravlje najviše ☺️.
Ana😍
Mi smo hvala Bogu dobro🙏💕...iscekujemo nalaze briseva i UK...
Mogu ti reci definitivno da su bili najljepsi blagdani do sad😍.
Hvala ti puno😘...isto zelim i tebi i tvojoj bebici💕...vi ste vec pravo veliki😍...
Lena
Bas lijepo😍...bas cu vidjeti s dr.sto kaze kad bi bilo najbolje da napravimo 4d....
Ana😍
Mi smo hvala Bogu dobro🙏💕…iscekujemo nalaze briseva i UK…
Mogu ti reci definitivno da su bili najljepsi blagdani do sad😍.
Hvala ti puno😘…isto zelim i tebi i tvojoj bebici💕…vi ste vec pravo veliki😍…
Sljedeci ce ti bit jos bolji blagdani s bebacem, sve je nekako posebno, vas prvi Bozic sve medeno preslatko, ja sam ove godine prosla to tako da budes vidjela o cem pricam, sva sam se raznjezila 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji