Ja sam 20+6 i na +4-5kg sam. Isto mi je trbuh dosta narastao, pogotovo u zadnja 2 tjedna 🤗😄
Mi smo 15+2 i dobila sam do sad nekih cca1-1,5kg..isto se vec trbuscic primjecuje🤭
Ksilofon ja sam 17+6 i dobila 1.5kg. ali sad tek krecem jesti kad su mucnine smanjene 😀 rekla mi gin neka probam da se vise od 14 ne udebljam 😀 hehe
Pozdrav curke, nije me bilo neko vrijeme, mali bubani pa se njemu posvetila, vidim dosta tog ste vi ispisale ne stignem sve procitat, nove cure dobro dosle.
Sretan i blagoslovljen Bozic svima 🎁🎄🎄🎊
Ja imam kontrolu 8.1. I bas me zanima kolko sam dobila do sad i mogu vam rec da se trbuscic bas vidi a pogotovo kad se najedem😁😁
Hvala na savjetima i iskustvima. Idem kod najboljeg privatnog ginekologa u gradu kojem jako vjerujem, tako da trazenje drugog misljenja ne dolazi u obzir. A i previse ultrazvuka nije dobro, tj, puno cackanja. Tako bar ja imam osjecaj, jer mi se beba jako uznemiri, pa mi ju je zao muciti. Ionako idem relativno cesto na preglede, svaka 3 tjedna. Na pretproslom uzv razlika je bila 4 dana izmedju bedrene kosti i ostatka tijela, sada je vec tjedan dana. Nista mi ne preostaje nego nadati se boljemu. Ionako sam rekla da cu roditi bebu unatoc svemu i voljeti je najvise na svijetu bez obzira na sve.
Stize nam Mihael ♡
A i oslanjam se na to da je kombinirani probir bio dobar
Stize nam Mihael ♡
Evo i nas, doslovno sada kao da sam svaki dan sve veca i veca 😂trbuscic bas lijepo raste 🤗
Curke evo mene nakon pregleda. Zaista je bilo divno. Pregled je trajao vise od pola sata, gledali smo u 4d bebu kako dobavlja prstice na nogama, radi vjezbe, mase rukom,hvata se za koljena i svasta jos nesto. Sve je s bebom uredu, kao i od pocetka malo je veca, anomaly scan fantastican, doktorica kaze da imamo jednu bas dobru i zdravu bebu.
Curke evo mene nakon pregleda. Zaista je bilo divno. Pregled je trajao vise od pola sata, gledali smo u 4d bebu kako dobavlja prstice na nogama, radi vjezbe, mase rukom,hvata se za koljena i svasta jos nesto. Sve je s bebom uredu, kao i od pocetka malo je veca, anomaly scan fantastican, doktorica kaze da imamo jednu bas dobru i zdravu bebu.
Sortiraj odgovore
Najstariji