Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Prosinac 2018. 19:37

Jesi dobila u narancastoj bijeloj torbici? 

20. Prosinac 2018. 19:49

jučer sam i ja dobila u dm-u paket za trudnice taj u narančasto-bijeloj torbi 

20. Prosinac 2018. 19:54

Znaci nista nisu promjenili od prosle godine 😝😝

mjehuric
    20. Prosinac 2018. 21:45

lena.5

Mjehuric,i kod mene je posteljica sprijeda zato sam jako strpljiva sa cekanjem pokreta, osjetila sam dva ili tri puta blage pokrete,poput neke ribice ili leptirica i to mi je dovoljno za moje tjedne. Lupkat ce curka dok jos malo poraste.

Ja sam jucer prvi puta osjetila udarac ispod ruke i danas popodne..osjetila sam ga i stavila ruke na trbuh i taman iznad pupka me udario ..a za tjedan dana biti ce jace,meni je bilo jako zbunjujuce..a sada znam da je on..😍😍😍

Buby90
    20. Prosinac 2018. 22:49

Bok cure :) mi danas (11+3) bili na pregledu, mjerila nam je dr. nuhalni nabor i 1.2 mm je. To bi sve trebalo biti ok. Inace sam i ja danas u dmu digla torbu za trudnice. Steta da kuponi vrijede samo do 31.3.2019. Ocito treba unaprijed krenuti kupovati 😋

Babyq
    20. Prosinac 2018. 22:52

Kika25

Jesi dobila u narancastoj bijeloj torbici?

Da je.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Bulbi91
    20. Prosinac 2018. 23:26

Ajme kad citam za udarce jos vise ih jedva cekam😍...kod nas je posteljuca straga,pa se nadam da cemo i do toga brzo doci🙏💕...
    Sto se tice tog dm paketa kaj ste sami tetama u dm rekle da ste trudnice ili?ako kupini vrijede samo do 3mj nekako mi se prerano cini da ga vec trazim...
    Ali narucila sam uzorke pampers pelenica i uclanila se u hipp klub🙈

Buby90
    20. Prosinac 2018. 23:36

Da, ja sam samo dosla na blagajnu sa dm-ovom karticom i rekla da sam procitala da mogu ko trudnica dobiti paket. 

IVANA84
    21. Prosinac 2018. 08:55

pozdrav svima. upravo sam se vratila od doktora. obavili smo prvi pregled, potvrđena mi je trudnoća 5+6. veliko veselje u meni, jer sam ove godine u 2 mjesecu imala spontani u 8 tjednu trudnoće. ali sreća je još veća jer je doktor rekao da se vide 2 gest.vrećice. nemogu vam reći koliko sam sretna, uzbuđena,preplašena...neznam ni sama kakvi me sve osjećaji obuzimaju.

Lavandica
    21. Prosinac 2018. 09:29

Ajojjj vidi dvije vrecice. Kako slatko. Sretno Ivana! Mene je jedino molitva umirivala u prvom tromjesecju, bez toga ne znam kako bih prezivjela od straha. A i sada, samo sam sada opustenija, Bogu hvala. Jucer sam kupila Magnezij u kapsulama od Twinlaba, dosla doma, popila i nakon 15 min imala proljev. A taman sam ovih dana imala super stolicu, jedva se rjesila tog proljeva. Pit cu ga svaki drugi dan, jer ga ima i u Elebaby koji pijem. To nije previse magnezija, jel da? Za kalcij pijem jedino jogurt, jer mlijeko bas ne volim. Citala sam da je on dobar izvor kalcija. Mi danas punih 16 tjedana

Stize nam Mihael ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.