Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    19. Prosinac 2018. 23:50

Ja danas cijelo popodne muku mucim s krizima jedva sam hodala,malo sam peglala,smutila jedan kolac i krenuli lagano ma kavu jedba nogu ispred noge😓 dobro je nisam jedina kod mene odmah crne misli😰 i jos sam skuzila da me bole prepone smikesno mi je kad setamo inace sam brza a sad ko puz laganini😂

• Semyzg31
    19. Prosinac 2018. 23:54

mjehuric

Evo mene curkee 🤩🤩 danas bila na 4d popodne…isuseee..kako je to divno..😍😍😍ugl.da decko je dedinitivnoo 😍😍😍dobili smo puno slikica,i sve je u redu hvala Bogu,sve je dr.mjerila,gledala,i sve odg.tjednima..🤗🤗🤗na pocetku je spavao,a poslije ga je razbudila dr.pa je bio vrtljiv,nervozan..skrivao se,trajalo je sat i pol skoro,platili 550kn,i narucili se opet 20.02.tada cemo biti 30tt na zadnji veliki uzv,da vide dali je sve ok se razvilo do samog kraja..igl..presretna sam..predivan je..maminooo ❤..pokusati cu da vam stavim slikicu..😘😘

Mjehuric da te pitam jel to klasicni 4D ultrazvuk ili anomaly scan?ja sam narucena na anomaly 8.1. Tad cu bit 19 tj.pa sam zbunjena jel to isto ili😂😂

mjehuric
    20. Prosinac 2018. 00:01

Bulbi91

Mjehuric ,ajme preslatko pravi veliki decko😍😍😍….hvala Bogu da je sve ok,samo neka se tako i nastavi🙏💕….
    Cure ,ne kuzim kak vam jos nije sjelo 🤔…kaj nije da bi trebali svima uplatit isti dan….bas su nasli mj za zezat se s time….

Hvala ti bulbi 😘😘😘 ma bas su naslj mj da za kasniti sa.isplatama..rba je sjelo,erste nista 😢😢nekima je jos jucer..😐😐ja vam cure uzimam elebaby i magnezij direkt..i on mi pomogne kod grceva u nogama,i kod rastezanja maternice 😉😉i gastal po potrebi😐😐zgara zna ubiti me..a nisam gledala ak imaju kalcija elebaby?😐😐ili bi se trebao posebno uzeti..

mjehuric
    20. Prosinac 2018. 00:04

Semyzg31

mjehuric

Evo mene curkee 🤩🤩 danas bila na 4d popodne…isuseee..kako je to divno..😍😍😍ugl.da decko je dedinitivnoo 😍😍😍dobili smo puno slikica,i sve je u redu hvala Bogu,sve je dr.mjerila,gledala,i sve odg.tjednima..🤗🤗🤗na pocetku je spavao,a poslije ga je razbudila dr.pa je bio vrtljiv,nervozan..skrivao se,trajalo je sat i pol skoro,platili 550kn,i narucili se opet 20.02.tada cemo biti 30tt na zadnji veliki uzv,da vide dali je sve ok se razvilo do samog kraja..igl..presretna sam..predivan je..maminooo ❤..pokusati cu da vam stavim slikicu..😘😘

Mjehuric da te pitam jel to klasicni 4D ultrazvuk ili anomaly scan?ja sam narucena na anomaly 8.1. Tad cu bit 19 tj.pa sam zbunjena jel to isto ili😂😂

To je 4d anomaly scan,to sam isla privatno..a radim ga i kod mojeg dr u pon..pise da ne steti djetetu ni razvoju trudnoce..isto ces raditi sta i ja Semy,obrada+vaginalni+vanjski..cca sat vremena ako ne i vise..ali je predivano..

• Semyzg31
    20. Prosinac 2018. 00:25

mjehuric

Semyzg31

mjehuric

To je 4d anomaly scan,to sam isla privatno..a radim ga i kod mojeg dr u pon..pise da ne steti djetetu ni razvoju trudnoce..isto ces raditi sta i ja Semy,obrada+vaginalni+vanjski..cca sat vremena ako ne i vise..ali je predivano..

Ajme jedva cekam😍😍 cestitam jos jednom na pisulincu 😘😘

mjehuric
    20. Prosinac 2018. 06:25

Hvala tii 😍😍😍😘😘😘predivno je ,imas se cemu veseliti..jer je nezaboravno iskustvo..sreca najveca❤❤❤

Babyq
    20. Prosinac 2018. 07:20

Mjehuric čestitam na deckicu.💞

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

lena.5
    20. Prosinac 2018. 07:43

Kika, ja sam pila Folik, sve do kraja prvog tromjesecja, naravno po preporuci doktorice, tek onda presla na prenatal i magnezij direkt, i tako je vecinom kod svih cura, ja sam protiv da se bilo sta uzima samovoljno.
    Bulbi, da, bole kriza, pogotovo ako ne nadjem pravi polozaj za lezanje ili dugo stojim.
    Mjeeeehuuuuriiiiic, divno bas, neka si uzivala gledajuci svoju bebiku. 

20. Prosinac 2018. 08:17

Lena5 slazem se za to da se ista uzima na svoju ruku, na prvu trudnocu sam uzela preporuku od drugih jer sam upocetku imala kompli sa ginekologicom pa morala mjenjat bla bla da ne duljim pa mi je rekla od novalaca al ja sam nekako uzela taj elebaby jer sam cula da je dobar, za ovaj nisam cula od nikog, takoder i za pramama duo, jos mi mm kaze nemoj si kupovat to uzmi ono sta si pila, i veli zena u ljekarni da ovo ima vise tih vitamina kalcija i itd, i ja uzmem to i sjebem se..al dobro sad znam ..
    Mjehuric cestitam na deckicaa sigurno si 😍😍😍

Babyq
    20. Prosinac 2018. 08:31

Ja pijem sad Centravit prenatal po preporuci ginekologa.Ima vitamina minerala i omega 3.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.