Ivana, cestitam na duplicima i drzim palceve da cijela trudnoca prode u najboljem redu i da uzivas u njoj
Zvala doktora malo prije da pitam sestru rade li u ponedjeljak jer me narucila na badnjak, ali rekla da provjerim jos budu li radili, i kaze da doktor dolazi i da rade, tak da imam u ponedjeljak pregled. Nadam se da je sve oke i bas me zanima kolko je narasla beba posto je rekao da bude radio anomaly scan.
Eto, meni danas zadnji dan na poslu i od 14.1. otvaram komplikacije i samo onda uzivam
Kak ste vi cure danas?
Ivana čestitam od srca.Nadam se da ćeš imati školsku trudnoću.
S obzirom da sam ovaj cijeli tjedan samo spavala i ležala,danas sam puna energije.Otpeljala malu i školu,obavila dućan,usisala, kupaonu sredila i sad kuham ručak.😁
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Tenci eto jos danas i onda uzivas doma s bebicom😍...i ja se iznenadila i moj soc.gin radi na badnjak,sestra mi zadnji put rekla da tad dođem po doznake jer poslije taj tj uopce nece raditi...
Ja sama ne mogu vjerovat koliko mogu spavat,ustaka sam jedva u pola 11,a prije sam bila teski ranoranilac🙈...
Kod nas je neka velika maglustina i uopce mi se niti ne izlazi van🙈...
Tratincica, ja sam kupila desetak bodija, par donjih dijelova, carapica, kapica, samo zato jer je premedeno pa ne mogu odoliti.
Ivana, cestitam, bas divne vijesti, nek sve prodje u najboljem redu.
Tenci, bas lijepo, sad odmaraj,uzivaj u blagdanima i za cas ce biti trece tromjesecje.
Bulbi proci ce i taj umor 😄 meni je tek u 17-18tom tjednu, svi smo razliciti 😊 kada se krenes ustajati prerano i ne budes mogla spavat zeljeti ces to vrijeme da mozes tako dugo spavati😂 ja vec sada nekada ustanem oko 5 kada moram piskiti i ne mogu ponovno zaspat pa ne znam sta bi sa sobom, pa onda sjednem i mastam o tim danima kada sam spavala do 10-11 😂😂
Ja sam isto uzela par bodija koji su neutralni jer jos ne znamo spol i tako koje caparice, i neke sitnice pa cemo u veliki soping kada saznamo spol 😄
Ja znam da je curka ali opet ne pretjerujem sa rozim, vise je neutralno i vazno mi je da se pere na visokoj temepraturi 😂 ja bih vec i kolica uzela ali nemam ih gdje cuvati u kutiji a i moguce da selimo nekad u proljece. Uglavnom tesko je opirati se tim preslatkim bejbi stvarcicama 💕💕
Bulbi proci ce i taj umor 😄 meni je tek u 17-18tom tjednu, svi smo razliciti 😊 kada se krenes ustajati prerano i ne budes mogla spavat zeljeti ces to vrijeme da mozes tako dugo spavati😂 ja vec sada nekada ustanem oko 5 kada moram piskiti i ne mogu ponovno zaspat pa ne znam sta bi sa sobom, pa onda sjednem i mastam o tim danima kada sam spavala do 10-11 😂😂
Ja sam isto uzela par bodija koji su neutralni jer jos ne znamo spol i tako koje caparice, i neke sitnice pa cemo u veliki soping kada saznamo spol 😄
Hehe,moguce...ma moje prvo ustajanje je oko 5-6 uj jer se moram bocnut heparinom i uzet terapije,pogledam malo tv i onda dalje zaspim...i svejedno sam cijeli dan premorena,pogotovo ako pop ne odspavam🙈...ali neka to su sve slatke muke😍...
Ajde bas lijepo da se lagano pripremas😊...
Koliko god da je sve neodoljivo ja sam ovaj put odlucila pricekati s time...bitno da bebica i trudnoca budu dobro🙏💕,poslije lako sve stignemo laganini....
Lena da, ja sam odlucila da do iduceg uzva necu ni ulaziti u baby trgovine jer svaki outa izadem s necim u ruci 😂🙈 al jednostavno ne mogu odoliti
Bulbi ajme blago tebi ja sam preksinoc ustala 6 puta tokom noci to mi je rekord 😂😂ali bas to sve su to slatke muke. 😍
Buduće mame, ja pisem na jednoj drugoj temi, nema nikog.
Meni je termin 25.07.2019. prava ljetna beba.
Nego, pisala sam da mi doktor nije vidio u gestacijskom mjehuru embrion, pa rekao za 7 dana kontrola, tj. juce. I opet nesto nije štimalo. Pola sata UZ trajao i nista. Odmah nazvao kolegicu i uputio me njoj na kliniku. Jutros na klinici radosne vijesti, sve u najboljem redu. Moje malo srce kuca ko ludo, pulsira. Jeste malo manje, zbog mojih neredovnih ciklusa ali tu je. Tako ako nedo Bog dodjete u takvu situaciju da doktori od prve ne vide, ili nesto nije jasno ne panicite, sve moze na kraju da bude lijepo
Sortiraj odgovore
Najstariji