Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lena.5
    19. Prosinac 2018. 21:24

Kika, super da si nasla uzrok, bolje ici na sigurno i u prvom tromjesecju se drzati folne kiseline.  

19. Prosinac 2018. 21:45

Jos preporuka ginekologice, s prvim sam pocelq pit elebaby od 13tj i sve bilo super i rodio se prek 4kg i sve bilo super..Koju folnu preporucas?

mjehuric
    19. Prosinac 2018. 22:05

Evo mene curkee 🤩🤩 danas bila na 4d popodne...isuseee..kako je to divno..😍😍😍ugl.da decko je dedinitivnoo 😍😍😍dobili smo puno slikica,i sve je u redu hvala Bogu,sve je dr.mjerila,gledala,i sve odg.tjednima..🤗🤗🤗na pocetku je spavao,a poslije ga je razbudila dr.pa je bio vrtljiv,nervozan..skrivao se,trajalo je sat i pol skoro,platili 550kn,i narucili se opet 20.02.tada cemo biti 30tt na zadnji veliki uzv,da vide dali je sve ok se razvilo do samog kraja..igl..presretna sam..predivan je..maminooo ❤..pokusati cu da vam stavim slikicu..😘😘

mjehuric
    19. Prosinac 2018. 22:06

Lavandica
    19. Prosinac 2018. 22:20

Meni jos nista na erste

Stize nam Mihael ♡

mjehuric
    19. Prosinac 2018. 22:29

Lavandice meni je sjeo putni nalog a komplikacije ne ,erste sam 🙈🙈🙈mislim da bude sutra..😐😐

Bulbi91
    19. Prosinac 2018. 22:48

Mjehuric ,ajme preslatko pravi veliki decko😍😍😍....hvala Bogu da je sve ok,samo neka se tako i nastavi🙏💕....
    Cure ,ne kuzim kak vam jos nije sjelo 🤔...kaj nije da bi trebali svima uplatit isti dan....bas su nasli mj za zezat se s time....

Bulbi91
    19. Prosinac 2018. 22:51

P.s. jel bole koju od vas leđa?
    Ja sam primjetila zadnjih dana da me bas zabole "kriza"kad legnem na leđa,na boku je jos dobro...i bole me noge,ono slicno kao u djetinjstvu kad rastemo🙈😂....pijem mg redovito....

Bulbi91
    19. Prosinac 2018. 22:53

Kika25

Jos preporuka ginekologice, s prvim sam pocelq pit elebaby od 13tj i sve bilo super i rodio se prek 4kg i sve bilo super..Koju folnu preporucas?

Kika najbolje bi ti bilo uzeti aktivni folat(aktivni oblik folne kiseline)organizam ga puno bolje moze iskoristiti,a i puno nas ima mthfr mutaciju a da ni ne zna,pa nam je klasnicns folna nis koristi...

andreaam
    19. Prosinac 2018. 22:58

Bulbi91

P.s. jel bole koju od vas leđa?
    Ja sam primjetila zadnjih dana da me bas zabole "kriza"kad legnem na leđa,na boku je jos dobro…i bole me noge,ono slicno kao u djetinjstvu kad rastemo🙈😂….pijem mg redovito….

I ja sam primjetila vec par dana da me znaju kriza zaboliti posebno kad nesto radim. Onda svako malo se naslonim da odmorim 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.