Kika, super da si nasla uzrok, bolje ici na sigurno i u prvom tromjesecju se drzati folne kiseline.
Jos preporuka ginekologice, s prvim sam pocelq pit elebaby od 13tj i sve bilo super i rodio se prek 4kg i sve bilo super..Koju folnu preporucas?
Evo mene curkee 🤩🤩 danas bila na 4d popodne...isuseee..kako je to divno..😍😍😍ugl.da decko je dedinitivnoo 😍😍😍dobili smo puno slikica,i sve je u redu hvala Bogu,sve je dr.mjerila,gledala,i sve odg.tjednima..🤗🤗🤗na pocetku je spavao,a poslije ga je razbudila dr.pa je bio vrtljiv,nervozan..skrivao se,trajalo je sat i pol skoro,platili 550kn,i narucili se opet 20.02.tada cemo biti 30tt na zadnji veliki uzv,da vide dali je sve ok se razvilo do samog kraja..igl..presretna sam..predivan je..maminooo ❤..pokusati cu da vam stavim slikicu..😘😘
Lavandice meni je sjeo putni nalog a komplikacije ne ,erste sam 🙈🙈🙈mislim da bude sutra..😐😐
Mjehuric ,ajme preslatko pravi veliki decko😍😍😍....hvala Bogu da je sve ok,samo neka se tako i nastavi🙏💕....
Cure ,ne kuzim kak vam jos nije sjelo 🤔...kaj nije da bi trebali svima uplatit isti dan....bas su nasli mj za zezat se s time....
P.s. jel bole koju od vas leđa?
Ja sam primjetila zadnjih dana da me bas zabole "kriza"kad legnem na leđa,na boku je jos dobro...i bole me noge,ono slicno kao u djetinjstvu kad rastemo🙈😂....pijem mg redovito....
Jos preporuka ginekologice, s prvim sam pocelq pit elebaby od 13tj i sve bilo super i rodio se prek 4kg i sve bilo super..Koju folnu preporucas?
Kika najbolje bi ti bilo uzeti aktivni folat(aktivni oblik folne kiseline)organizam ga puno bolje moze iskoristiti,a i puno nas ima mthfr mutaciju a da ni ne zna,pa nam je klasnicns folna nis koristi...
P.s. jel bole koju od vas leđa?
Ja sam primjetila zadnjih dana da me bas zabole "kriza"kad legnem na leđa,na boku je jos dobro…i bole me noge,ono slicno kao u djetinjstvu kad rastemo🙈😂….pijem mg redovito….
I ja sam primjetila vec par dana da me znaju kriza zaboliti posebno kad nesto radim. Onda svako malo se naslonim da odmorim 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji