Mene su ove godine postedili pa ce svatko nesto napraviti da se trudnica ne umara 😂 ja cu napraviti oblatne i cokoladne kuglice jer ih muz obozava a husarske poljupce sam napravila vec 😊
Ja cu napravit zdravu sirovu raffaelo tortu😊...a muzu tiramisu,mama ce jos baklavu radit s full malo secera radi i mene i to ce nam biti i vise nego dovoljno...
Mi isli kupit muzu poklon za Bozic takva glad me uhvatila i mucnina da sam eto nakon vise od pola god zavrsila u mc-u ,naravno da mi je sad toliko zlo i mucno da sam odmah pozalila...😑
Ja nezz jel do vremena,ali meni se sve vise spava🙈
Ja cu napravit zdravu sirovu raffaelo tortu😊…a muzu tiramisu,mama ce jos baklavu radit s full malo secera radi i mene i to ce nam biti i vise nego dovoljno…
Mi isli kupit muzu poklon za Bozic takva glad me uhvatila i mucnina da sam eto nakon vise od pola god zavrsila u mc-u ,naravno da mi je sad toliko zlo i mucno da sam odmah pozalila…😑
Ja se vec par dana budim umorna a vec zijevam ali ce mi doci gosti pa ne mogu spavati sad 😁
Ja cu napravit zdravu sirovu raffaelo tortu😊…a muzu tiramisu,mama ce jos baklavu radit s full malo secera radi i mene i to ce nam biti i vise nego dovoljno…
Mi isli kupit muzu poklon za Bozic takva glad me uhvatila i mucnina da sam eto nakon vise od pola god zavrsila u mc-u ,naravno da mi je sad toliko zlo i mucno da sam odmah pozalila…😑
Ja se vec par dana budim umorna a vec zijevam ali ce mi doci gosti pa ne mogu spavati sad 😁
Ja preko noci odspavam po cca 10h i jos obavezno pop inace ne funkcioniram🙈...ja taman stignem malo odmorit,pa i meni kuma dolazi😅
Daaa,to sam vam zaboravila reci pred 3-4 dana je pocelo lupkanje,ja sam ocekivala leptirice kao sta svi pricaju nesto lagano,a meni je bas luokanje,i veliki mjehurici,ugl nisam to povezala s bebacom,jer sam mislila da su crijeva i zrak..ahahah 😂😂😂 tek jucer kada sam ga vidjela na uzv i osjetila da se pomakao i vidjela ga i od onda sam sigurna da je on😍😍😍
imam sreću i mene križa ne bole, ali to ne znači da ne budu počela svaki čas, to pripisujem tome da sam baš redovito vježbala u teretani i to intenzivno do prije trudnoće pa su mi mišići dosta jači, ali dok beba još malo naraste, ne gine mi bol. mučnine polako blijede, recimo da povraćam svaki drugi/treći dan, malo se prorijedilo, samo da nije svaki jer me to izluđivalo. umor isto, sve više energije imam, i dalje idem rano spavati (oko 8, pol 9), ali ne spavam popodne. primijetila sam da mi je izrazita žeđ prisutna od samog početka, pa samim time i jako puno pišam, a i prije trudnoće mi je mjehur bio dosta slab, sad dolazi to do izražaja. i nemam zatvor više, sad mi ej stolica ko prije trudnoće, samo mi crijeva puno više rade, baš ih stalno osjetim.
još nisam osjetila bebača, baš se veselim tome, ali samo nikak da dočekam. nadam se da ude uskoro pošto je dečko veći za tjedan i pol do dva pa bi mogla uskoro, ali doktor me upozorio da budem kasnije osjetila zbog posteljice koja je sprijeda.
i da, ja sad pijem elebaby, i nemam nikakvih problema ni tegoba od tih tableta. trebala bi jedino kalcij dodatno kupiti, a i magnezij da se nađe doma.
novim curama želim urednu trudnoću!
malo sam se raspisala, ispričavam se
Aa zatooo,ja cekam i cekam..i me i ke posteljica sprijeda,i znaci pri kraju 19tt,vise pocetak 20tt je pocelo lupkanje 😉😉😉😘
E da,kakav kalcij uzimate vi koje ga koristite?
Sumeci dietpharm 600. Ali ne popijem svaki dan nego svaki drugi-treci.
Mjehuric,i kod mene je posteljica sprijeda zato sam jako strpljiva sa cekanjem pokreta, osjetila sam dva ili tri puta blage pokrete,poput neke ribice ili leptirica i to mi je dovoljno za moje tjedne. Lupkat ce curka dok jos malo poraste.
Evo curk javila ginek.da je urin dobar sta sam slala urinukulturu..ja cijeli dan u muvingu..dobro dosle nove curke..i ja jedva cekam da se bebac javi, kazu da se ranije osjeti kad je drugorotka upitanju i sve daljnje trudnice..hmm spominjali ste kolace, sa svekrvom radim samo baklavu, a ostatak vrsti cemo narucit kak i svake godine 😃😃 jer mi se ne ispalti radit za tu cijenu i toliko vrsta i jako su finii😍😍
Danas sam bila u Dm i dobila paket za trudnice.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Sortiraj odgovore
Najstariji