Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    20. Prosinac 2018. 09:50

Jutro cure ☕☕evo komplikacije sjele na erste 🤗🤗🤗

mjehuric
    20. Prosinac 2018. 09:51

lena.5

Kika, ja sam pila Folik, sve do kraja prvog tromjesecja, naravno po preporuci doktorice, tek onda presla na prenatal i magnezij direkt, i tako je vecinom kod svih cura, ja sam protiv da se bilo sta uzima samovoljno.
    Bulbi, da, bole kriza, pogotovo ako ne nadjem pravi polozaj za lezanje ili dugo stojim.
    Mjeeeehuuuuriiiiic, divno bas, neka si uzivala gledajuci svoju bebiku.

Hvala ti Kikaa 😍😍😍 bilo je bas predivno..jedva cekam ponedjeljak da ga vidim opet 🤗🤗🤗

mjehuric
    20. Prosinac 2018. 09:52

mjehuric

lena.5

Kika, ja sam pila Folik, sve do kraja prvog tromjesecja, naravno po preporuci doktorice, tek onda presla na prenatal i magnezij direkt, i tako je vecinom kod svih cura, ja sam protiv da se bilo sta uzima samovoljno.
    Bulbi, da, bole kriza, pogotovo ako ne nadjem pravi polozaj za lezanje ili dugo stojim.
    Mjeeeehuuuuriiiiic, divno bas, neka si uzivala gledajuci svoju bebiku.

Hvala ti Kikaa 😍😍😍 bilo je bas predivno..jedva cekam ponedjeljak da ga vidim opet 🤗🤗🤗

Pardon Lena 🤣🤣🤣🤣citala sam post od Kike i mislila da njoj odgovaram..ahahhaha ..jos mi je rano tek se budim..🤣🤣🤣

lena.5
    20. Prosinac 2018. 10:28

Mjehuric, skroz je ok da si sva zbunjena sad kad si vidjela svoju bebicu i to u 4d, meni je pregled nekad u sijecnju i jedva cekam da se malo gledamo. 

Babyq i ja koristim Centravit od 13og tjedna i nemam nikakve tegobe, sa zelucem i slicno, zadovoljna sam.

Babyq
    20. Prosinac 2018. 10:28

Ja bas ovaj tjedan osjetim bebu kako lagano lupka.💞

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• IVANAT
    20. Prosinac 2018. 10:30

Jutro svima u ovoj grupi. 
    Da vam se pridruzim u ljetnim bebama 2019, jer sam upravo dobila potvrdu od doktora da je rana trudnoća 5+4

ms_3197
    20. Prosinac 2018. 10:42

Cestitke svim novim curama na trudnoci. Da vam trudnoca bude bez ikakvih poteskoca i da uzivate u svakom trenutku 
    Mi smo danas 19+5. Nije me bilo par dana jer smo krecili stan i radili bas generalku. Sreca da smo to sada napravili jer jednostavno ne znam kako bi poslije. Sve se polako priprema 
    Bulbi mene kriza i trtica uzasno bole. Trtica me nekada toliko zna boljeti da jedva sjedim.. 
    mjehuric cestitam na deckicu i da je sve uredu  Jesi li pocela osjetiti pokrete i udarce? kod mene jos nista.. 
    Cure kako vasi simptomi da li polako nestaju, pogotovo mucnine i umor? 

20. Prosinac 2018. 11:44

imam sreću i mene križa ne bole, ali to ne znači da ne budu počela svaki čas, to pripisujem tome da sam baš redovito vježbala u teretani i to intenzivno do prije trudnoće pa su mi mišići dosta jači, ali dok beba još malo naraste, ne gine mi bol. mučnine polako blijede, recimo da povraćam svaki drugi/treći dan, malo se prorijedilo, samo da nije svaki jer me to izluđivalo. umor isto, sve više energije imam, i dalje idem rano spavati (oko 8, pol 9), ali ne spavam popodne. primijetila sam da mi je izrazita žeđ prisutna od samog početka, pa samim time i jako puno pišam, a i prije trudnoće mi je mjehur bio dosta slab, sad dolazi to do izražaja. i nemam zatvor više, sad mi ej stolica ko prije trudnoće, samo mi crijeva puno više rade, baš ih stalno osjetim.
    još nisam osjetila bebača, baš se veselim tome, ali samo nikak da dočekam. nadam se da ude uskoro pošto je dečko veći za tjedan i pol do dva pa bi mogla uskoro, ali doktor me upozorio da budem kasnije osjetila zbog posteljice koja je sprijeda.
    i da, ja sad pijem elebaby, i nemam nikakvih problema ni tegoba od tih tableta. trebala bi jedino kalcij dodatno kupiti, a i magnezij da se nađe doma.
    novim curama želim urednu trudnoću! 
    malo sam se raspisala, ispričavam se 

• marinica29
    20. Prosinac 2018. 14:38

Pozdrav svima i starima i novima. Cestitke mjehurić na lijepom pregledu.
    Mene bas dosta bole i ledja i dolje trtica. Mucnine se smanjile,povratim svaki drugi treci dan,ne vise svaki po par puta. 
    Pecete kakve kolace za bozic?
    Ja par suhih i mileram tortu i baklavu 😀

• marinica29
    20. Prosinac 2018. 14:39

E da,kakav kalcij uzimate vi koje ga koristite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.