Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Buby90
    21. Prosinac 2018. 09:30

Ajmee cestitke od srca!! 🥰

21. Prosinac 2018. 09:45

Koj val emocija, cestitaam ivanaa zelim ti urednu i skolsku trudnoci 😍😍😍

tratinčica_maslačak
    21. Prosinac 2018. 10:13

Cestitke svim novim curama, urednu trudnocu i zdravu bebu vam zelim! Ivana, blizanci! Prekrasno... mislim da ih nemamo dosada na forumu. 
    Mjehuric, zvuci divno!!! Ja sam narucena 4.1. Na uzv, jedva cekam... nadam se da cemo saznati spol, ne mogu docekati 
    Inace dani prolaze tako sporo, a umor ne prolazi iako sam vec skoro 15 tjedana. Mogla bi po cijele dane spavati da ne radim  mi jos nismo nista poceli kupovati za bebu, nekako cekamo proljece za to, jos nam se cini rano. A i planiramo sredivati kuhinju i boravak prije nego dode beba, pa smo sad okupirani temu. Nadam se da cemo sve stici.. 

IVANA84
    21. Prosinac 2018. 10:31

lavandica

Ajojjj vidi dvije vrecice. Kako slatko. Sretno Ivana! Mene je jedino molitva umirivala u prvom tromjesecju, bez toga ne znam kako bih prezivjela od straha. A i sada, samo sam sada opustenija, Bogu hvala. Jucer sam kupila Magnezij u kapsulama od Twinlaba, dosla doma, popila i nakon 15 min imala proljev. A taman sam ovih dana imala super stolicu, jedva se rjesila tog proljeva. Pit cu ga svaki drugi dan, jer ga ima i u Elebaby koji pijem. To nije previse magnezija, jel da? Za kalcij pijem jedino jogurt, jer mlijeko bas ne volim. Citala sam da je on dobar izvor kalcija. Mi danas punih 16 tjedana

Hvala ti draga.  I ja sam sada samo u molitvi i da Bizja volja bude pozitivna u da izguram do kraja sve uredno.  

IVANA84
    21. Prosinac 2018. 10:31

Buby90

Ajmee cestitke od srca!! 🥰

Hvala ti

IVANA84
    21. Prosinac 2018. 10:32

Kika25

Koj val emocija, cestitaam ivanaa zelim ti urednu i skolsku trudnoci 😍😍😍

Ogroman val emocija.  Hvala ti.  I ja se nadam da ce sve biti uredno.  😘😘😘

IVANA84
    21. Prosinac 2018. 10:34

tratinčica_maslačak

Cestitke svim novim curama, urednu trudnocu i zdravu bebu vam zelim! Ivana, blizanci! Prekrasno… mislim da ih nemamo dosada na forumu.
    Mjehuric, zvuci divno!!! Ja sam narucena 4.1. Na uzv, jedva cekam… nadam se da cemo saznati spol, ne mogu docekati
    Inace dani prolaze tako sporo, a umor ne prolazi iako sam vec skoro 15 tjedana. Mogla bi po cijele dane spavati da ne radimmi jos nismo nista poceli kupovati za bebu, nekako cekamo proljece za to, jos nam se cini rano. A i planiramo sredivati kuhinju i boravak prije nego dode beba, pa smo sad okupirani temu. Nadam se da cemo sve stici..

Hvala ti draga. 
    Pa koliko i ja vidim nema nitko s blizancima.  
    Ja sam van sebe od srece.  
    Ovakav slucaj nemamo u obitelji,  a i trudnica je jako dugo iscekivana.  

Bulbi91
    21. Prosinac 2018. 10:44

Ivana i ja se pridruzujem cesstitkama na blizancima i neka sve ok bude i dalje🙏🙏💕💕...

IVANA84
    21. Prosinac 2018. 10:45

Bulbi91

Ivana i ja se pridruzujem cesstitkama na blizancima i neka sve ok bude i dalje🙏🙏💕💕…

Hvala ti puno 🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤

ms_3197
    21. Prosinac 2018. 11:35

Cestitke Ivana na blizancima 🤗🤗😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.