Ja sam danas 5+3 :) jucer sam bila na kontroli i vidi se gestacijska, za dva tjedna idem opet da cujemo i srce! ♥️ Od mucnina nemam nista ni ja.. nadam se da ce biti sve u redu 😃😃
Cestitkee i sretno dalje :D <3
MissT
Dobar da nova sam imam pitanje ovako prekjucer sam radila test bio je pozitivan. Danas sam dobila mjesecnicu dali je moguca trudnoca 7 dana mi je kasnila. Na testu je bila jedna roza crta i roza crta ali jako blijeda
Rodabeba, trci na hitni ginekoloski prijem u najblizu bolnicu da te pregledaju i potrvde trudnocu. Moze biti da nije nista i da je samo krvarenje od hematoma nekog, a moze biti da je nazalost biokemijska trudnoca. Ni jedno krvarenje u trudnoci nije dobro.
Zelim ti da sve bude u redu i obavezno javi ishod.
Ostale nove cure, zelim i vama uredne trudnoce i ugodno druzenje!
Hvala bulbi na odgovoru! Morala se budem ici raspitati na hzzo jer sam kod ovog poslodavca od 1.9., a do 24.4. sam bila kod drugog, uvjete sve i za komplikacije i porodiljni imam (onih 18, odnosno 12 mjeseci u dvije godine), pa da vidim kak onda s tim obrascem, posto mi tu u skoli mogu samo za 4 mj potvrditi.
Ninocka89 ti si samo dva dana manje od mene😍😍 kad ti je kontrola? 😃
Cestitam curama na lijepim vijestim😍
Suprug i ja cuvamo slatku tajnu, jel i koja od vas tako da nije jos nikome priopcila?
Dosta lijepih vijesti, cestitam novim curama na trudnoci, cestitam svima koje su bezbjedno usle u druga tromjesecja a cestitam i nama koje smo skoro na pula puta, da nam svima do kraja sve prodje u najboljem redu. 💕💕
Jutro curke!🤗
Nove cure dobrodosle i cestitam!😍A svima nam zelim uredne trudnoce i zive i zdrave bebice!🙏💕
Mi smo dns tocno 14.tt🙏💕...
Rodabeba vjerojatno je bila biokemijska trudnoca,ali definitivno se sto prije javi dr....
Tenci Imala moja kolegica takvu situaciju morala je donijeti 2 potvrde o placi jednu od bivseg poslodavca i 1 od sadasnjeg....da ih sve skupa bude za zadnjih 6 mj,ali provjeri naravno na hzzo sve...
Čestitke novim curama i dobrodosle 😊😊 meni mucnine umjesto da se smanje su pocele sad i ujutro pa sam umjesto muza grlila skoljku 😂 danas krecem sa zavrsnim pripremama za Bozic a kondicija mi kao kod neke bake pa svako malo legnem da odmorim. Kako ste vi danas 😊
Hvala ti bulbi puno na svemu
Evo ja brojim dane do kraja polugodista i da konacno idem na bolovanje, bas jedva cekam malo uzivanja i odmaranja doma do dolaska bebice
Cure sretno na pregledu, javite kak je proslo!
Sortiraj odgovore
Najstariji