Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissT
    18. Prosinac 2018. 20:09

victoria

Ja sam danas 5+3 :) jucer sam bila na kontroli i vidi se gestacijska, za dva tjedna idem opet da cujemo i srce! ♥️ Od mucnina nemam nista ni ja.. nadam se da ce biti sve u redu 😃😃

Cestitkee i sretno dalje :D <3

MissT

• rodabeba
    18. Prosinac 2018. 21:46

Dobar da  nova sam imam pitanje ovako prekjucer sam radila test bio je pozitivan. Danas sam dobila mjesecnicu dali je moguca trudnoca 7 dana mi je kasnila. Na testu je bila jedna roza crta i roza crta ali jako blijeda

• Ninocka89
    18. Prosinac 2018. 22:09

Heheh,  ja sam 5+1 danas saznala. :) :) 

18. Prosinac 2018. 22:17

Rodabeba, trci na hitni ginekoloski prijem u najblizu bolnicu da te pregledaju i potrvde trudnocu. Moze biti da nije nista i da je samo krvarenje od hematoma nekog, a moze biti da je nazalost biokemijska trudnoca. Ni jedno krvarenje u trudnoci nije dobro.
    Zelim ti da sve bude u redu i obavezno javi ishod.
    Ostale nove cure, zelim i vama uredne trudnoce i ugodno druzenje!

Hvala bulbi na odgovoru! Morala se budem ici raspitati na hzzo jer sam kod ovog poslodavca od 1.9., a do 24.4. sam bila kod drugog, uvjete sve i za komplikacije i porodiljni imam (onih 18, odnosno 12 mjeseci u dvije godine), pa da vidim kak onda s tim obrascem, posto mi tu u skoli mogu samo za 4 mj potvrditi.

• victoria
    18. Prosinac 2018. 22:49

Ninocka89 ti si samo dva dana manje od mene😍😍 kad ti je kontrola? 😃

klokan11
    19. Prosinac 2018. 07:01

Cestitam curama na lijepim vijestim😍  
    Suprug i ja cuvamo slatku tajnu, jel i koja od vas tako da nije jos nikome priopcila? 

lena.5
    19. Prosinac 2018. 08:03

Dosta lijepih vijesti, cestitam novim curama na trudnoci, cestitam svima koje su bezbjedno usle u druga tromjesecja a cestitam i nama koje smo skoro na pula puta, da nam svima do kraja sve prodje u najboljem redu. 💕💕

Bulbi91
    19. Prosinac 2018. 09:58

Jutro curke!🤗
    Nove cure dobrodosle i cestitam!😍A svima nam zelim uredne trudnoce i zive i zdrave bebice!🙏💕
    Mi smo dns tocno 14.tt🙏💕...
    Rodabeba vjerojatno je bila biokemijska trudnoca,ali definitivno se sto prije javi dr....
    Tenci Imala moja kolegica takvu situaciju morala je donijeti 2 potvrde o placi jednu od bivseg poslodavca i 1 od sadasnjeg....da ih sve skupa bude za zadnjih 6 mj,ali provjeri naravno na hzzo sve...

andreaam
    19. Prosinac 2018. 10:35

Čestitke novim curama i dobrodosle 😊😊 meni mucnine umjesto da se smanje su pocele sad i ujutro pa sam umjesto muza grlila skoljku 😂 danas krecem sa zavrsnim pripremama za Bozic a kondicija mi kao kod neke bake pa svako malo legnem da odmorim. Kako ste vi danas 😊

19. Prosinac 2018. 10:39

Hvala ti bulbi puno na svemu 
    Evo ja brojim dane do kraja polugodista i da konacno idem na bolovanje, bas jedva cekam malo uzivanja i odmaranja doma do dolaska bebice  
    Cure sretno na pregledu, javite kak je proslo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.