Ja cu poludit. Mi smo odlucili da necemo spavati, nije nam do toga sada bas. Al ja u snu imam orgazme, ne mogu to kontrolirat. Ljuta sam sama na sebe al ne mogu to sprijecit. Jel ima jos koja da joj se to dogadja? Pitala sam i ginekologa, on mi je rekao da to ne moze skodit bebi. Al meni nije svejedno. S druge strane, moja prijateljica kaze da je spavala s muzem i imala orgazme od pocetka do kraja trudnoce, a ja se brinem zbog ovog ko luda.
Stize nam Mihael ♡
Posto grudi ne bole,manje imam mucnina,umor preko dana nestao ,kao da nisam trudna😂
Ista stvar! Zaboravim da sam trudna😂samo se loše osjećam, al nekako kao da nisam trudna😞Sumnjam da ću izdržati još 2 i po tjedna za uzv, možda pođem zaviriti sljedeći tjedan. Samo da se uvjerim da je živo..joj, ubit će me ova briga i paranoja. Ali što ću, imam loša iskustva iza sebe..
Lavandica, ja bih isto te noćne orgazme..di se to može naručiti da i ja malo uživam u trudnoći😂mislim da se nepotrebno brineš.
Mene nisu uopće bolile grudi,samo se malo popravilo stanje u kosaricama😂
Jučer kad sam bila na pregledu i zaboravila pitat za odnose,posto mi mucno bilo pa nisam ni razmišljala o tom..
Pitala jedino za zubarku i to mi rekla neka rješavam samo sto mi hitno,da ostalo moze cekati dok rodim
I da,udebljala se samo pola kg po njihovom. Kućna vaga pokazuje 61 kg a tamo 59kg
Posto grudi ne bole,manje imam mucnina,umor preko dana nestao ,kao da nisam trudna😂
Ista stvar! Zaboravim da sam trudna😂samo se loše osjećam, al nekako kao da nisam trudna😞Sumnjam da ću izdržati još 2 i po tjedna za uzv, možda pođem zaviriti sljedeći tjedan. Samo da se uvjerim da je živo..joj, ubit će me ova briga i paranoja. Ali što ću, imam loša iskustva iza sebe..
Lavandica, ja bih isto te noćne orgazme..di se to može naručiti da i ja malo uživam u trudnoći😂mislim da se nepotrebno brineš.
Joj ja sam luda vise od njih.
Stize nam Mihael ♡
U potpunosti te razumijem..ni ja nikako docekam uzv i pregled..sva u brizi.a imam lose iskustvo prije 2 g,tako da..uff ni mi svejedno..
Ko neka ocajnica za sexom. A opce mi nije do toga, samo mi je bebica bitna. Al ne mogu kontrolirat kad je u snu
Stize nam Mihael ♡
Najvjerojatnije cu i ja ranije na. Uzv,zamolit cu uputnicu ranije..ionako me vode kao rizicnu trudnocu,zbog loseg iskustva sa prvom bebom,a i kasno rodkinja sam .
cure, ja bila danas na vađenju krvi za nifty u poliklinici sunce. prije samog vađenja krvi, razgovor s doktoricom od 10-ak min, cijela moja anamneza, mamina i tatina i iz uže obitelji, nakon toga uzv, bio i muž sa mnom na uzv. prvo me pregledavala vaginalno, ali je rekla da mi je posteljica izrazito nisko i da se beba ne vidi dobro više vaginalno i prešla na trbušni uzv, pregledavala me dobrih pola sata, svaku kost, svaki organ nam pokazivala, beba se micala cijelo vrijeme, mahala rukicama i lupala nogicama, super je bilo, srčeko kuca, mozak se razvio kao i svi ostali organi jedino su pluća još u razvoju. beba je duga 6,68 cm, to odgovara 13 tt. doktorica je vidjela i malu kvržicu na mjestu spolnog organa i rekla da moguće da bude dečkić, ali da nije još sigurna jer se ne vidi dobro. pokazivala nam je bebu i u 4D, savršeno je. dobili smo 20-ak sličica, dobila sam potvrdu da je sve u najboljem redu, da se sve razvija kak treba za ove tjedne. i da, izmjerila je i nuhalni nabor koji je 1,7 mm, i vidljiva je nosna kost tak da je rekla da je to u redu.
nakon toga mi je izvađena krv i potpisani papiri, i rezultati budu ili sljedeći petak ili ponedjeljak nakon.
sad sam malo na iglama, bude li sve u redu, ali me ovaj pregled smirio jako jer je uzv puno bolji nego kod mojeg ginekologa i stvarno se ova doktorica potrudila sve pokazivati i govoriti i pregled uzv je trajao pol sata, kod mojeg ginekologa 5 min max.
tak da sad čekamo rezultate i pregled kod svojeg ginekologa sljedeći četvrtak!
Najvjerojatnije cu i ja ranije na. Uzv,zamolit cu uputnicu ranije..ionako me vode kao rizicnu trudnocu,zbog loseg iskustva sa prvom bebom,a i kasno rodkinja sam .
Ista stvar..imam 34 god i jedan spontani i biokemijsku iza sebe😔zbog toga se ova trudnoća vodi kao rizična..
Sortiraj odgovore
Najstariji