Mene zna bolit dolje tu i tamo, a kriza cesto. Pogotovo ako duze stojim ili hodam. Ali to je normalno, ja bar mislim, ja to vise ni ne govorim ginekologu.
Stize nam Mihael ♡
Mene isto zna maternica zaboljeti tu i tamo, ali dosta slabo. Zadnjih par dana me ujutro jako peku bradavice, bas peku jako 10-ak minuta i onda prestane, ne znam, valjda je to normalno, a cijele grudi me puno manje bole nego na pocetku trudnoce, leda jos nista.
Ja inace imam problrma s ledima tako da mene kriza svako malo uhvate a ovo za grceve sam primjetila da me tu i tamo maternica bas zna zategnut evo zadnje dvije noci bas neugodna bol u snu dok se okrecem s boka na bok vise me boli dok lezim na lijevom boku
Mozda se to moze povezati sa onim kada maternica izlazi na gore jer joj nedostaje mjesta, pretpostavljam barem jer sam prosla kroz isto.
Hej curice samo da de javimo!
Mi smo super! Danas po kalendaru 9tt a po UZV 9+5
MM je bio isto na UZV.. mala bebica mahala je i mami i tati. Nesto jako lijepo i jako slatko!
Mene ni danas nije pregledala rukom.
Za 3 t idemo na kombinirani..i tako...
Ja sam sretna! 😊😊😊
Bravo Fairies! Ja sam danas točno 9tt po zadnjoj M, sljedeći uzv tek na 11+3, ako izdržim. Nisam bila od 7+5, kažu nije dobro prečesto ići..ali paranoja me hvata svako malo. Sise me više ne bole, ali zato dole imam stalno neke čudne bolove. Već 5 tjedana, otkako sam saznala da sam trudna, često osjećam te neke bolove i probadanja i imam onaj ljigavi osjećaj kao da ću svaki čas dobiti. Nadam se da je sve u redu..jedva čekam drugo tromjesječje💜
Ja inace imam problrma s ledima tako da mene kriza svako malo uhvate a ovo za grceve sam primjetila da me tu i tamo maternica bas zna zategnut evo zadnje dvije noci bas neugodna bol u snu dok se okrecem s boka na bok vise me boli dok lezim na lijevom boku
Mozda se to moze povezati sa onim kada maternica izlazi na gore jer joj nedostaje mjesta, pretpostavljam barem jer sam prosla kroz isto.
Hvala ti,jos jucer sam bila na pregledu i sve je dobro al ovo me bas zabrinulo.Pogotovo jer se dogada kad legnem i vise na lijevoj strani nego desnoj.
Galaxy i Faires, nama je isto tocno 9 :)
Ma sve je to normalno, velike su to promjene u tijelu..
Zna i sa 9 vec imamo mah mah 🤩
Mi se gledamo oko 12 tj.
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Bravo Fairies! Ja sam danas točno 9tt po zadnjoj M, sljedeći uzv tek na 11+3, ako izdržim. Nisam bila od 7+5, kažu nije dobro prečesto ići..ali paranoja me hvata svako malo. Sise me više ne bole, ali zato dole imam stalno neke čudne bolove. Već 5 tjedana, otkako sam saznala da sam trudna, često osjećam te neke bolove i probadanja i imam onaj ljigavi osjećaj kao da ću svaki čas dobiti. Nadam se da je sve u redu..jedva čekam drugo tromjesječje💜
Curke bokic😘,evo i ja medu ove od 9tj😍😍😍,galaxy imamo iste simptome nemet vjerovati,heh,tu.grudi vise ne bole,i dolje Osjecaj kao da cu dobiti ,onak,neka cudnaa sluz iznutra,dolje,hm to normalno..uzv tek u 12 tj
Posto grudi ne bole,manje imam mucnina,umor preko dana nestao ,kao da nisam trudna😂
Sortiraj odgovore
Najstariji