Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    13. Studeni 2018. 12:09

bok cure,
    čestitke svim novim trudnicama, čuvajte se i uživajte u trudnoći :)
    nije me bilo tu na forumu zadnjih dana, satrala me neka viroza pa sam prespavala prošli tjedan...koliko je to moguće uz jednogodišnjaka ali ono...
    inače, niš posebno...spremam se obavit brdo pretraga koje moram prije slj pregleda, i sve mi muka kako ću to sve izvesti bez da na poslu ništa ne skuže...
    što se tiče ručnog pregleda, mene je u prošloj trudnoći svaki put i ručno i uzv. mislim da nakon 12. tjedna počnu radit vanjski uzv

• Dagy1
    13. Studeni 2018. 13:34

Evo da se i ja javim.. Jučer je bio prvi pregled, u osmom smo tjednu, srčeko kuca, i veliki smo 1cm.. Samo hrabro i pozitivno žene!! Meni je prva trudnoca, imam 23godine i ne brinem se previse, biti ce onako kako mora biti.. Sljedeći nam je pregled 11.12. 😁

MaryLina
    13. Studeni 2018. 15:41

Dagy1

Evo da se i ja javim.. Jučer je bio prvi pregled, u osmom smo tjednu, srčeko kuca, i veliki smo 1cm.. Samo hrabro i pozitivno žene!! Meni je prva trudnoca, imam 23godine i ne brinem se previse, biti ce onako kako mora biti.. Sljedeći nam je pregled 11.12. 😁

Bravoo 😍 srceko malo :-) neka i dalje bude tako sve u redu 😄😄😄 

13. Studeni 2018. 16:19

Nove cure dobro nam dosle, zelim vam uredne trudnoce! 
    Jucer kod roditelja uzela sestrine trudnicke hlace i mogu reci da mi je super u njima, poceo mi se vidjeti trbuh i moje traperice me malo tiskaju, pogotovo ove koje imaju niski struk, ove su savrsene 
    Evo mi trbuh 

Lavandica
    13. Studeni 2018. 16:22

Ja sam 6 dana manje trudna nego sam mislila. Znaci danas sam 10+3. Sta vi mislite kada je najkriticnije proslo?

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    13. Studeni 2018. 16:23

Tenci lijepo se vidi trbuh. Ja sam si kupila tajice pa cu s njima nekako probati kombinirati. Ne znam ni sama

Stize nam Mihael ♡

tratinčica_maslačak
    13. Studeni 2018. 16:42

Tenci bas si slatka trudnica.  
    Dagy1 super za srceko, neka beba lijepo raste i napreduje. :)
    Lavandica, kazu da je najkriticnije prvo tromjesecje, no to nazalost nije nikakva garancija. Najbolje se ne opterecivati s time. Ako beba lijepo napreduje i na krvarenja onda nema razloga za brigu 

Lavandica
    13. Studeni 2018. 16:43

I jos jedno pitanje.. jel jedete pastete? Kao ne smije se a prvo sto sam dobila kad sam bila u bolnici za dorucak bila je upravo jetrena pasteta. Ja si kupim Argetu junior jer mislim da su one sigurnine posto su kao ipak za djecu. Jako mi pase. Svjezi kruh i pasteta.... sline mu cure samo dok mislim na to 

Stize nam Mihael ♡

• Dagy1
    13. Studeni 2018. 17:10

Lavandica.. Ja Jedem sve ono sto mi u tom trenutku odgovara.. Iako mi se gadi hrana od kada sam trudna, i ono sto sam obožavala sada ne podnosim, ali sto mi se jede to i pojedem.. Pastetu isto znam pojesti ponekad.. Slušajte svoje tijelo, Uživajte, jedite kvalitetno i bez pretjerivanja 😀

13. Studeni 2018. 17:15

lavandica, mislim da je prvo tromjesječje najkritičnije, ali mi ne budemo mirne valjda kroz cijelu trudnoću. uvijek bude neki strah prisutan.
    što se tiče paštete, ja ju uredno jedem, opće nisam mislila da ju ne smijem, i baš mi odgovara. nezdravije se nisam u životu hranila, kak sad u ovih 12 tjedana trudnoće, baš loše jedem, ali samo takve stvari (pekarski proizvodi, paštete, salame, čokolade) mi odgovaraju i te pekarske proizvode ne povraćam, ostalo sve ode iz mene van.
    hvala cure, baš sam sretna jer mi se konačno pojavio trbuh 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.