Marinica29 ne, apsolutno nikakve nuspojave od cjepiva 😊
Sad si me dala u razmišljanje 😀
Marinica29 ne, apsolutno nikakve nuspojave od cjepiva 😊
Sad si me dala u razmišljanje 😀
Smatram da je cjepljeve svaciji osobni izbor. Ja sam poslusala svoju doktoricu jer i sama znam da sam sklona gripama i da cu do proljece biti bolesna barem 3-4 puta, a znam koliko sam se brinula kada sam imala gripu u 6 tjednu 😊
Bila sam danas kod socijalne ginićke i dala mi uputnicu za kombinirani probir. Iskreno, nisam ni znala o čemu se radi.. Sad čitam i malo mi je žao što sam uopće uzela uputnice. Kao prvo što znam da testovi nisu pouzdani i da se često trudnice nepotrebno preplaše.. A kao drugo što moram čekati tri tjedna do tog testa i sad ću se samo psihički uništiti razmišljanjem o tome do onda...
Curke koje ste već bile, jel se prvo radi uzv pa vadi krv ili obrnuto?
Bila sam danas kod socijalne ginićke i dala mi uputnicu za kombinirani probir. Iskreno, nisam ni znala o čemu se radi.. Sad čitam i malo mi je žao što sam uopće uzela uputnice. Kao prvo što znam da testovi nisu pouzdani i da se često trudnice nepotrebno preplaše.. A kao drugo što moram čekati tri tjedna do tog testa i sad ću se samo psihički uništiti razmišljanjem o tome do onda…
Curke koje ste već bile, jel se prvo radi uzv pa vadi krv ili obrnuto?
meni su sad rekli da prvo idem vadit krv pa onda dođem na uzv a u prošloj trudnoći je prvo bio uvz pa onda krv tak da mislim da je svejedno...
OhSoBoho, hvala ti :) joj, tko će sad to dočekati..
ma samo polako. znam da to sve zvuči grozno, ali zbilja na to uopće ne možemo utjecati pa se probaj što manje s tim opterećivati. znam da zvuči lakše no što je, ali bzvz stres ako samo o tome razmišljamo ;)
cure, meni danas stigao baby watcher, sad sam 20 min tražila otkucaje srca, uspijem uloviti na par sekundi, još je beba premala pa treba puno strpljenja da se ulovi na koju sekundu. često su se prikazivali moji otkucaji, al čim se pokazalo 140/150 znala sam da je bebino
Tenci ti si isto u 9. Tj? Tako i ja trazim i onda nalete malo moji malo bebini :))
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
rossa, ja sam ti u 12 tt, već polako koračim prema 13 tt i drugom tromjesječju. ali baš uživam dok čujem otkucaje, makar bilo i na 2 sec
naručena sam u petak u 12 u poliklinici sunce na nifty test, jedva čekam da to obavim, ali znam da tih 10-ak dana dok ne dođu nalazi mi budu najduži ikad. čitam malo po netu da rade i uzv prije, da mjere bebu i sve te stvari, pa se nadam da bude mogao i muž sa mnom na uzv da vidi bebicu pošto su privat pretpostavljam da ne bude problema s tim.
kak ste cure vi danas? mene povraćanje i dalje drži, umor isto opće nema naznaka da bi moglo prestati, nadam se da ne budem u onih par % trudnica koje imaju mučnina i povraćanja do kraja trudnoće
rossa, ja sam ti u 12 tt, već polako koračim prema 13 tt i drugom tromjesječju. ali baš uživam dok čujem otkucaje, makar bilo i na 2 sec
naručena sam u petak u 12 u poliklinici sunce na nifty test, jedva čekam da to obavim, ali znam da tih 10-ak dana dok ne dođu nalazi mi budu najduži ikad. čitam malo po netu da rade i uzv prije, da mjere bebu i sve te stvari, pa se nadam da bude mogao i muž sa mnom na uzv da vidi bebicupošto su privat pretpostavljam da ne bude problema s tim.
kak ste cure vi danas? mene povraćanje i dalje drži, umor isto opće nema naznaka da bi moglo prestati, nadam se da ne budem u onih par % trudnica koje imaju mučnina i povraćanja do kraja trudnoće
Evo ja sam sada 14+4 i prije 2 dana sam prestala povracati, mucnine jos uvijek tu i tamo, kada sam jako gladna. Sad sam pocela puno jesti i bojim se da cu sada samo skupljati kile 😭 dosad sam vec dobila 3 kg, sta ce tek sada biti kada mogu jesti 😂😂 al kad sam stalno gladna i svata bi jelaa 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji