pozdrav svima meni je danas tocno 9tjedana ja nemam mucnine vise me ni cice nebole osim kad diram bradavice onak malo samo ..na wc to jos uvijek tokom noci izludjuje vise nego prek dana.sto se tice hrane meni isto odgovara samo suho pecivo salama margarin pasteta i sl.mada jedem puno i voca bas mi trazi jabuku il krusku sok od narance
ovih dana sam jako pod stresom plakala sam 2 dana zaredom i bolio me stomak nadam se da se nije sta dogodilo bebici a pregled je tek 4.12
znam da se nesmijem nervirat al to je jace od mene podstanar sam i sad u ovov vrijeme mi gazda rekao da moram izaci jer njegov sin zeli zivjet u njemu srusilo se sve u meni jer imam jos jedno djete koje ide u skolu sto znaci moram naci u istom kvartu novi stan ili bar priblizno a sad je to najteze naci i gledam skupi su uzasss tako da sam vam se potresla duboko i plakala sve mi oci natekle .danas sam nest smirenija jer je produzio rok do 20.12.da smijemo ostat pa se nadaam da cu uspjeti :-(
u sub idem gledat neki koji bi nam bas odg.al covjek je rekao da ce izabrati izmedju nas deset ko mu se najvise svidi i opet mi je mucno ko na iglama sam :-(
drage imate srece sto niste podstanar jer ovo sto ja prozivljavam je kosmar
JOkej.. ja jedem ponekad argetu junior i mljaaaaaaac mi je. E sad, zanima me jel imate saznanja o cjepljenju protiv gripe? Ja sam pitala ginekologa, malo se zamislio.. i rekao da moze, samo da bolje uzmem 4 valentno. Procitala sam da zdravstvena organizacija ne preporuca cjepljenje u 1.tromjesecju a kako sam ja saznala danas da sam po uvz trudna 10+3 (sto je manje 6 dana od racunanja po mjesecnici) imam sigurno jos vremena za razmisljanje. Dok zagazim debelo u 4.mj onda cu odluciti. A ako dobijem gripu, i ne bude mi dobro, uvijek se mogu javiti na odjel. Vec sam bila i probila led jednom. Makar se nadam da necu trebati vise. A nemoguce je zivjeti u izolaciji
jansam cjepljena protic gripe prije nekka 2 tjedna kada sam usla u 12. Tjedan. Meni je doktorica rekla da je cjepivo bezopasno za trudnice i da visoka temperatura i gripa moze dosta nastetiti plodu. S obzirom da ja pokupim bas svaku gripu i da sam cesto bolesna, sama doktorica mi je predlozila da se cjepim.
Hvala ti.. to me zanimalo. Da konkretno cujem nekoga tko se cjepio. Kako si to podnijela? Meni svi govore nemoj se cijepit, pa ak bude sta bilo, budu mi krv popili. A meni je isto logicno da se cijepim. Cim udjem u 2 tromjesecje ode ja u epidemioloski zavod i dovidjenja🤔
Bez ikakvih problema, ono klasicno 2 dana te malo boli ruka kod uboda i to je to. Ja sam s nekih 6-7. Tjedana imala uzasnu gripu i morala ici na hitnu i infuziju jer su se bojali spontanog zbog temperature i tad su mi rekli da se obavezno cjepim cim budem mogla (12. Tjedan)
Jasmina drzi seeee 😘😘😘😘
Ko ono sutra ima pregled? Galaxy? Ako sam dobro zapamtila..
Jasmina drzi seeee 😘😘😘😘
Nisam ja još, odgodila sam za 3.12. kad će biti 11+3. Uglavnom nije dobro često ići na uzv, a ja sam bila u 5.om radi sukrvice pa na 7+5 radi kucajeva. Ne želim riskirati i čeprkati se dole puno, ali moram priznati da me hvata panika. Jučer sam imala neki tamno žuti, vodeni iscjedak i sise su mi opet ispuhane😭zvala sam ginićku i kaže da je najvjerovatnije neka upala ili gljivična infekcija. Je li koja od vas imala sličan iscjedak? Sad radim urinokulturu, a kod nje idem s nalazima u petak na točno 9tt pa možda pogleda jesu li gljivice u pitanju, a ne znam kako ću odoliti onda da me ne pogleda na uzv kad sam već na stolu😂
E, znate li smije li se cedevita piti u trudnoći? Ja imam grozne mučnine, ne povraćam srećom..ali doslovno mi se i od vode riga. Pašu mi sve neke upitne namirnice. Doručkovala sam po kila kruha sa sjemenkama i argeta junior😃znam da pašteta nije dobra, ali što ću..bolje i to, nego da gladujem.
Jasmina, drži se! Riješit će se sve do Božića🤞❤
Jasmina drzi seeee 😘😘😘😘
Nisam ja još, odgodila sam za 3.12. kad će biti 11+3. Uglavnom nije dobro često ići na uzv, a ja sam bila u 5.om radi sukrvice pa na 7+5 radi kucajeva. Ne želim riskirati i čeprkati se dole puno, ali moram priznati da me hvata panika. Jučer sam imala neki tamno žuti, vodeni iscjedak i sise su mi opet ispuhane😭zvala sam ginićku i kaže da je najvjerovatnije neka upala ili gljivična infekcija. Je li koja od vas imala sličan iscjedak? Sad radim urinokulturu, a kod nje idem s nalazima u petak na točno 9tt pa možda pogleda jesu li gljivice u pitanju, a ne znam kako ću odoliti onda da me ne pogleda na uzv kad sam već na stolu😂
E, znate li smije li se cedevita piti u trudnoći? Ja imam grozne mučnine, ne povraćam srećom..ali doslovno mi se i od vode riga. Pašu mi sve neke upitne namirnice. Doručkovala sam po kila kruha sa sjemenkama i argeta junior😃znam da pašteta nije dobra, ali što ću..bolje i to, nego da gladujem.
Jasmina, drži se! Riješit će se sve do Božića🤞❤
Galaxy, što se cedevite tiče, meni je doktorica rekla da izbjegavam piti, valjda zbog puno šećera u tome.
iskreno, ne jedem ni paštete, ni hrenovke, ne jedem ni suhomesnate proizvode...salate perem ko luđak, isto i voće. nakon prvog spontanog nekako sam odlučila da ću pokušat pazit na sve na što mogu utjecati...nije baš najlakša opcija al bar sam mirna :)
inače, jedem stvarno puno, toliko mi bude loše ako ne jedem svako malo da je to strašno...inače imam nizak tlak a u trudnoći mi još dodatno padne tako da stalno moram nešto grickati.
što se tiče učestalih pregleda, ja sam u prošloj trudnoći skoro svaka 2-3 tjedna imala preglede...kad moraš, preživiš...
Imala sam i ja spontani💔pazila sam se, mirovala, zdravo hranila i svejedno se dogodilo. I sad se pazim, ali izgubila sam apetit, većina hrane mi se gadi. A moram isto gricnuti svako malo nešto jer mi bude još gora mučnina. To uglavnom bude dvopek i jogurt, samo lagano i slano. Inače sam obožavateljica slatkog, a sad nemam želju jesti čokoladu. Jedino ujutro čokolino, jer mi bude muka čim oči otvorim. Trudnoća je zbilja drugo stanje, ali sve se isplati, ako na kraju bude sve u redu..
JOkej.. ja jedem ponekad argetu junior i mljaaaaaaac mi je. E sad, zanima me jel imate saznanja o cjepljenju protiv gripe? Ja sam pitala ginekologa, malo se zamislio.. i rekao da moze, samo da bolje uzmem 4 valentno. Procitala sam da zdravstvena organizacija ne preporuca cjepljenje u 1.tromjesecju a kako sam ja saznala danas da sam po uvz trudna 10+3 (sto je manje 6 dana od racunanja po mjesecnici) imam sigurno jos vremena za razmisljanje. Dok zagazim debelo u 4.mj onda cu odluciti. A ako dobijem gripu, i ne bude mi dobro, uvijek se mogu javiti na odjel. Vec sam bila i probila led jednom. Makar se nadam da necu trebati vise. A nemoguce je zivjeti u izolaciji
jansam cjepljena protic gripe prije nekka 2 tjedna kada sam usla u 12. Tjedan. Meni je doktorica rekla da je cjepivo bezopasno za trudnice i da visoka temperatura i gripa moze dosta nastetiti plodu. S obzirom da ja pokupim bas svaku gripu i da sam cesto bolesna, sama doktorica mi je predlozila da se cjepim.
Hvala ti.. to me zanimalo. Da konkretno cujem nekoga tko se cjepio. Kako si to podnijela? Meni svi govore nemoj se cijepit, pa ak bude sta bilo, budu mi krv popili. A meni je isto logicno da se cijepim. Cim udjem u 2 tromjesecje ode ja u epidemioloski zavod i dovidjenja🤔
Bez ikakvih problema, ono klasicno 2 dana te malo boli ruka kod uboda i to je to. Ja sam s nekih 6-7. Tjedana imala uzasnu gripu i morala ici na hitnu i infuziju jer su se bojali spontanog zbog temperature i tad su mi rekli da se obavezno cjepim cim budem mogla (12. Tjedan)
Znaci nisi imala nikakvu temperature ni bista poslije cijepljenja?
Jasmina drzi seeee 😘😘😘😘
Ja i tonkica imamo sutra pregled. Napokon
Sortiraj odgovore
Najstariji