Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryLina
    12. Studeni 2018. 21:13

Ana25

MaryLina

Pozz svima drage mame :)
    I mi imamo plusić, danas je 5+3.. nitko sretniji od nas 💜 prva trudnoca, nakon 2 godine zbog policisticnih jajnika koji su od ove godine na svu srecu nestali 😁
    Pijem folnu vec cca 2 mjeseca.
    Baka mi je umrla prije par dana, jako jako sam se bojala stresa i svega.. pokusavala sam se odmaknut od svega, ali nije to lako, ipak sam zivjela sa njom i bila mi je kao druga mama. Sada kada je to proslo posvecujemo se 1000 % bebici i molim Boga svaki dan da sve bude u redu. U pon.19.11. Idem na 1.pregled i biti ce 6+3.
    Od simptoma imam velike, natečene i bolne grudi, lagane grceve slicno kao menstrualni ili ovulacijski, malo vise idem na wc, cudan okus u ustima,i jako sam emotivna. Mogla bi se rasplakat u sekundi i plakat danima. Po kalendaru mi je termin sredinom 7.mjeseca, nadam se da ce tako i biti 💜 rekli smo roditeljima , sestrama i braći jer nismo mogli izdrzati koliko smo to zeljeli i od srece. Oprostite na duzem postu, veselim se zajednickom druzenju i zelim nam od srca svima dosadnu skolsku i sretnu trudnocu 😄😄

Cestitam i najljepsu trudnocu ti zelim😊😊❤

Hvala od srca, također 😘😘💜💜

MaryLina
    12. Studeni 2018. 21:20

Mene isto probada dolje lagano, nekad lijevi, nekad desni jajnik, a nekada nedefinirano. Nekoliko puta u toku proslog tj.je cak malo jace zabolilo, preplasila sam se, ali mi je rekla gin.da je sve to normalno. Jedino ne smije jako i dugo bolit i bit krvarenja. 
    Maloprije sam se probudila, dosla s posla, skuhala rucak, jela i zaspala od pola 6 do pola 9 😂😂😂
    Hvala svima na lijepim zeljama za nas novopecene plusice, također i ja svima vama želim srecu i da se lijepo druzimo do kraja 💋💜😍

mjehuric
    12. Studeni 2018. 22:06

Cestitke novim plusicimaaa 🤗🤗🤗 dali je moguce da nas toliko imaaaaaaa 😍😍😍😚😚..mozete mi reci dali ima koja da ima termin pocetkom 5mj..da se utjesim da nisam prva na redu 😱😱😱 mi smo danas 15tt.danas smo bili na pregledu i bilo je sve ok 🤗🤗 dosli nalazi od kombiniranog super ,i sada sam odahnula i idemo dalje..jos me nije narucio na vanjski uzv,a biti cu 18tt dr put..pa mi to malo cudno?.jel ima koja iskustva s time?..

• marinica29
    13. Studeni 2018. 07:30

Jutro cure...uauuu.  Koliko nas ima😀cestitke svima novima i zelim nam lijepo druženje. 
    Ja danas od pol 6 budna,nemogu vise spavati. Mucno mi. 
    Moja svekrva naravno da nije mogla sutiti,morala je odmah reci,i ono komentar pa STA svejedno Ce saznati...aaaa...draga je ona zena slika nekad bas izbaci iz takta😒
    Sretno na pregledima ko ima danas

• marinica29
    13. Studeni 2018. 07:31

marinica29

Jutro cure…uauuu. Koliko nas ima😀cestitke svima novima i zelim nam lijepo druženje.
    Ja danas od pol 6 budna,nemogu vise spavati. Mucno mi.
    Moja svekrva naravno da nije mogla sutiti,morala je odmah reci,i ono komentar pa STA svejedno Ce saznati…aaaa…draga je ona zena slika nekad bas izbaci iz takta😒
    Sretno na pregledima ko ima danas

*Ne slika nego ali nekad izbaci iz takta. Mob i prepravke

• marinica29
    13. Studeni 2018. 07:32

Zna netko može se to samo prepravljanje iskljuciti negdje?

ms_3197
    13. Studeni 2018. 08:58

mjehuric

Cestitke novim plusicimaaa 🤗🤗🤗 dali je moguce da nas toliko imaaaaaaa 😍😍😍😚😚..mozete mi reci dali ima koja da ima termin pocetkom 5mj..da se utjesim da nisam prva na redu 😱😱😱 mi smo danas 15tt.danas smo bili na pregledu i bilo je sve ok 🤗🤗 dosli nalazi od kombiniranog super ,i sada sam odahnula i idemo dalje..jos me nije narucio na vanjski uzv,a biti cu 18tt dr put..pa mi to malo cudno?.jel ima koja iskustva s time?..

Ja sam isto pocetkom 5., termin 11.5 😄

andreaam
    13. Studeni 2018. 10:22

marinica29

Trebalo bi biti u postavkama. Pise ti jezik i unos i onda negdje mora biti automatski ispravak i to ugasis. Tako je bar kod mene. Nadam se da sam ti pomogla 😁

• marinica29
    13. Studeni 2018. 10:44

andreaam

marinica29

Trebalo bi biti u postavkama. Pise ti jezik i unos i onda negdje mora biti automatski ispravak i to ugasis. Tako je bar kod mene. Nadam se da sam ti pomogla 😁

Nema kod mene toga 😑 vjerojatno takav mob

• coolkiki
    13. Studeni 2018. 11:33

Pozdrav trudnice, super jos mnogo plusica,  da se druzimo do kraja 😇
    mene jucer glava zaboljela, ne sjecam se da me je odavno tako jako boljela, uzas... sreca danas bez glavobolje, a ostalo super

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.