Ja idem sutra i jako sam nervozna pa pokusavam sto manje da mislim. Malo me probadao lijevi jajnik ali je sad popustilo srecom. Ne mogu vise izdrzati ponoc da ne zaspem 😂 svaki dan nesto novo otkrijem, valjda zato i kazu drugo stanje 😊
Svim curama zelim dobrodoslicu i veselim se ugodnom druzenju u narednim mjesecima. :)
Tonkica, ja sam jucer imala slicnu situaciju. Nismo htjeli nista govoriti mojima do kraja prvog tromjesecja, no kako sve zasad dobro ide odlucili smo im ipak reci jer je zelja bila neizdrziva. I jucer mi nabrijani dolazimo objaviti sretnu vijest kad kaze meni mama stigla ti je posta na staru adresu. Pogledam kad ono knjizica d.m.-a na kojoj pise za vas i vasu bebu... tako da se nisu bas previse iznenadili, ali sreca i uzbudenje su bili prisutni.
E cure sad kad idete oko 9-10 tjedna na pregled dal jmate samo uvz ili vas i doktorica pregledava? Prpvjerava cervix i to?
Jao koliko novih plusica i pozitivnih vijesti, cure svu srecu svijeta zelim, da uskoro vidite svoje mrvice, cujete srceke i uzivate.
fairies, mene ginekolog svaki put pregledava i radi uzv, valjda ima takvu praksu, ne znam je li tak i drugdje, ali kod nas je tak.
I kod nas gin pregledava svaki put vaginalno😅da vidi jeli dole sve stima...
andreaam, sretno sutra na pregledu, opusti se, sve bude u redu
kupila sam malo prije u ljekarni bademovo ulje i krenula sam s mazanjem trbuha jer mi se polako (malo, ali se vidi ) počeo nazirati trbuh pa da ipak probam spriječiti nastanak strija.
andreaam, sretno sutra na pregledu, opusti se, sve bude u redu
kupila sam malo prije u ljekarni bademovo ulje i krenula sam s mazanjem trbuha jer mi se polako (malo, ali se vidi) počeo nazirati trbuh pa da ipak probam spriječiti nastanak strija.
Hvala 💋
Sviđaju mi se novi plusići ❤❤❤❤
Tratincica drago mi je da nisam jedina kojoj se ovo dogodilo, ali baš onako fail 🤣 Nadam se da će se moja svekrva držati obećanja i da neće nikome reći dok mi to samo ne odlučimo.
Tenci i mene tu i tamo probada na istom mjestu, mislim da je to skroz normalno
Novim curama želim urednu trudnoću, a onima koje idu na pregled ovih dana, sretno ❣️
Sortiraj odgovore
Najstariji