Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    andreaam
    12. Studeni 2018. 16:44

Ja idem sutra i jako sam nervozna pa pokusavam sto manje da mislim. Malo me probadao lijevi jajnik ali je sad popustilo srecom. Ne mogu vise izdrzati ponoc da ne zaspem 😂 svaki dan nesto novo otkrijem, valjda zato i kazu drugo stanje 😊

tratinčica_maslačak
    12. Studeni 2018. 16:45

Svim curama zelim dobrodoslicu i veselim se ugodnom druzenju u narednim mjesecima. :)
    Tonkica, ja sam jucer imala slicnu situaciju. Nismo htjeli nista govoriti mojima do kraja prvog tromjesecja, no kako sve zasad dobro ide odlucili smo im ipak reci jer je zelja bila neizdrziva. I jucer mi nabrijani dolazimo objaviti sretnu vijest kad kaze meni mama stigla ti je posta na staru adresu. Pogledam kad ono knjizica d.m.-a na kojoj pise za vas i vasu bebu... tako da se nisu bas previse iznenadili, ali sreca i uzbudenje su bili prisutni. 

Fairies
    12. Studeni 2018. 18:06

E cure sad kad idete oko 9-10 tjedna na pregled dal jmate samo uvz ili vas i doktorica pregledava? Prpvjerava cervix i to?

lena.5
    12. Studeni 2018. 18:09

Jao koliko novih plusica i pozitivnih vijesti, cure svu srecu svijeta zelim, da uskoro vidite svoje mrvice, cujete srceke i uzivate. 

12. Studeni 2018. 18:20

fairies, mene ginekolog svaki put pregledava i radi uzv, valjda ima takvu praksu, ne znam je li tak i drugdje, ali kod nas je tak.

12. Studeni 2018. 18:38

I kod nas gin pregledava svaki put vaginalno😅da vidi jeli dole sve stima...

12. Studeni 2018. 19:12

andreaam, sretno sutra na pregledu, opusti se, sve bude u redu 
    kupila sam malo prije u ljekarni bademovo ulje i krenula sam s mazanjem trbuha jer mi se polako (malo, ali se vidi ) počeo nazirati trbuh pa da ipak probam spriječiti nastanak strija.

andreaam
    12. Studeni 2018. 19:23

Tenci

andreaam, sretno sutra na pregledu, opusti se, sve bude u redu
    kupila sam malo prije u ljekarni bademovo ulje i krenula sam s mazanjem trbuha jer mi se polako (malo, ali se vidi) počeo nazirati trbuh pa da ipak probam spriječiti nastanak strija.

Hvala 💋 

• Tonkica1
    12. Studeni 2018. 19:31

Sviđaju mi se novi plusići ❤❤❤❤
    Tratincica drago mi je da nisam jedina kojoj se ovo dogodilo, ali baš onako fail 🤣 Nadam se da će se moja svekrva držati obećanja i da neće nikome reći dok mi to samo ne odlučimo.
    Tenci i mene tu i tamo probada na istom mjestu, mislim da je to skroz normalno

Nina187
    12. Studeni 2018. 20:26

Novim curama želim urednu trudnoću, a onima koje idu na pregled ovih dana, sretno ❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.