Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anitich93
    14. Studeni 2018. 20:26

tratinčica_maslačak

Bila sam danas kod socijalne ginićke i dala mi uputnicu za kombinirani probir. Iskreno, nisam ni znala o čemu se radi.. Sad čitam i malo mi je žao što sam uopće uzela uputnice. Kao prvo što znam da testovi nisu pouzdani i da se često trudnice nepotrebno preplaše.. A kao drugo što moram čekati tri tjedna do tog testa i sad ću se samo psihički uništiti razmišljanjem o tome do onda…

Curke koje ste već bile, jel se prvo radi uzv pa vadi krv ili obrnuto?

Pozz curke,evo i mene nakon dugo vremena.😁
    Što se tiće kombiniranog ja sam ga jučer odradila prvo UZV onda vadiš krv i dobila sam nalaz isti dan na mail( u vinogradskoj sam ga radila). Ja sam već 13 tt i srce kuca i prvi put sam vidla bebu,nažalost spavala je pa nismo uspjeli vidjet spol 😕 čak i uz doktoričin pokušaj da ga probudimo haha 😁😁
    Sve tegobe su mi manje više otišle, samo sam par puta imala probadanja u ljevom bubregu i otišla sam do kolegica na hitnu ( primalja sam ali prvi put trudna i drugačije je kad ste vi u tome 😜) da nije možda neki kamen il pijesak u pitanju pa sam i na urologiji bila ali nije ništa od toga očito je kičma! I ubija me lagano..razumijem da se sve širi radi dijeteta al ovo me na trenutke ostavljalo bez daha..mislim da ću ići na masažu jel itko išao od vas možda?

• coolkiki
    14. Studeni 2018. 21:51

Pozdrav,  svasta se novog desava ovdje, super :)
    Sretno sa testovima, ja ne planiram nista to raditi, neka bude kako bude.  
    Ja sam pod urinarnom infekcijom, koju nisam ni primijetila :/
    ali nalaz dosao bas los, doktorica rekla necemo antibiotike jer je pocetak, pa cemo brusnicom, tako da se opijam cajem i sokom od brusnice brr
    Masaze,ja sam bila u nedjelju,  iskreno trebalo mi je, i to od glave do pete, osjecala sam se divno.  Samo nisam mogla cijelo vrijeme lezati na stomaku jer me krene kusiti pa malo na bok, malo na stomak.  

anitich93
    14. Studeni 2018. 22:58

coolkiki

Pozdrav, svasta se novog desava ovdje, super :)
    Sretno sa testovima, ja ne planiram nista to raditi, neka bude kako bude.
    Ja sam pod urinarnom infekcijom, koju nisam ni primijetila :/
    ali nalaz dosao bas los, doktorica rekla necemo antibiotike jer je pocetak, pa cemo brusnicom, tako da se opijam cajem i sokom od brusnice brr
    Masaze,ja sam bila u nedjelju, iskreno trebalo mi je, i to od glave do pete, osjecala sam se divno. Samo nisam mogla cijelo vrijeme lezati na stomaku jer me krene kusiti pa malo na bok, malo na stomak.

I meni su rekli da pijem taj čaj za svaki slučaj makar fala Bogu urin super..😊 ja nemam baš neki veliki trbuh al imam malo pa isto nez kak ću ležati 😂😂

lena.5
    15. Studeni 2018. 07:45

Anitich, moja beba je isto spavala na zadnjem pregledu i nije doktorica mogla uraditi nuhalni. Dali su mi cokolade pa se beba pocela okretati i protezati, bas je bilo slatko. 
    Coolkiki, ja vec skoro dva mjeseca pijem brusnicu, kaze doktorica da je bas potrebno, a meni je bas bas dosadila, valjda cu imat neku korist od nje. 

tratinčica_maslačak
    15. Studeni 2018. 08:11

Tenci bas si me nasmijala s one 3 dobivene kile. Ja sam samo u posljednja dva i pol tjedna dobila 2 kg. A pitanje koliko sam prije s obzirom da se nisam vagala. Ja sam jedem i jedem, a najvise mi pasu pekarski proizvodi koje uopce nisam voljela. Evo malo prije smazala sendvic. U 8 ujutro. Mislim da bi mogla i jos.  jep, ja cu biti jedna od onih trudnica sto dobiju 30 kg u trudnoci...

jasmina.heleg
    15. Studeni 2018. 08:12

jutro cure
    pitanje jel normalno da stomak boli i zna i to jaki bolovi biti to mi se jucer desilo oko 18h i trajalo do pola devet.dosla sposla legla spavat i negdje oko pola tri ujutro opet probudili me ti bolovi..sad su nesto manji al onak cudan i nelagodan osjecaj kao da me steze nesto ..gacice su mokrije nego inace i izgleda kao da sam se upisala samo voda nema ni boje ni mirisa
    jel to normalno il se trbam zabrinuti ...ginekolog radi popodne pa nit mu mogu otic nit nazvat

ms_3197
    15. Studeni 2018. 08:55

tratinčica_maslačak

Tenci bas si me nasmijala s one 3 dobivene kile. Ja sam samo u posljednja dva i pol tjedna dobila 2 kg. A pitanje koliko sam prije s obzirom da se nisam vagala. Ja sam jedem i jedem, a najvise mi pasu pekarski proizvodi koje uopce nisam voljela. Evo malo prije smazala sendvic. U 8 ujutro. Mislim da bi mogla i jos.jep, ja cu biti jedna od onih trudnica sto dobiju 30 kg u trudnoci…

Znam da su to tek 3 kg, ali bar imam osjecaj da se tek sada pocet samo skupljat 😂 prva mi je trudnoca pa ne znam ono koliko se dobiva ko kojeg tjedna, ali znam da cu do kraja biti bar +20 😂🙈 ali nema veze samo nek je s bebicom sve uredu 🤗

OhSoBoho
    15. Studeni 2018. 09:01

cure koje pijete čaj od brusnice, možete mi reći koji točno pijete? znam da na nekima piše da nisu za trudnice, zato pitam. ja sam u prošloj trudnoći cijelo vrijeme imala problema sa streptokokom i eschericiom pa bi sad počela pit brusnicu (mogla sam se i ranije sjetit )
    jasmina, ja bi otišla odmah na pregled. ako su jaki bolovi u pitanju bolje je odmah provjerit, za slučaj da moraš malo usporiti ili odležati.

15. Studeni 2018. 09:06

Jasmina, i ja bih na hitnu odmah ako su bolovi toliko jaki, bolje da oni kazu da nijr nista i da je sve u redu, nego da se ne daj boze nesto desi pa da se grizes poslije jer nisi otisla ranije doktoru.
    Cure, ja sutra idem vaditi krv za nifty, vec me malo panika love dal bude sve u redu. Cula sam da prije rade uzv da vidi otkucaje bebe pa budem zamolila doktora da i muz bude na uzv da vidi bebicu. 
    Sto se tice brusnice, uzmite caj od 100 %-tne brusnice, ja imala doma neki i kako me krenulo peckati, slozila caj i onda isla citati sastojke i vidjela da ima nutra i cvijet hibiskusa i jos neceg (ne sjecam se sad tocno sto) kaj se ne smije u trudnoci pa odustala od tog caja i popila kapsulu brusnice. Pazite na te sastojke. 

• Semyzg31
    15. Studeni 2018. 09:40

Jasmina ja da sam na tvom mjestu pravac hitna bi isla,sto kaze Tenci ne mora nista bit al za svaki slucaj.Cure sretno na pregledima ja jos malo i idem na dable test mi necemo nista osim njega radit.Sretno svima💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.