I ja isto uzivam u pasteti i pecivima, nekad jedino uz to preguram mucnine. A jedem bas puno voca, povrca, zitarica, vocnog jogurta i sad pijem prenatal od centrovita pa se nadam da poneka pasteta nece naskoditi.
Vidjeli smo srceko kako kuca😍 nazalost nismo culi zvuk ali sam svejedno sretna sto je sve uredu. Velicina odgovara za tjedne i sve je kako treba. Doktor mi je propisao Duphastone zbog povremenog stezanja u dnu stomaka. On ga zove cuvar trudnoce pa da budemo sigurni da je sve ok do iduceg pregleda koji je tek za 4 tjedna. Do tad moram obaviti sve pretrage. Nadam se da ste sve dobro 💋
Lavandica ja jedem pastetu i to je jedna od rijetkih stvari koje mi bas pasu ujutro. Uopce se ne opterecujem s time sto se smije. Tko je prije pazio na to... a zene radale zdravu djecu. Jedino cega se klonim su pusacki prostor i alkohol. I trudim se colu smanjiti na minimum. A kava mi se skroz zgadila tako da nju ne pijem. Ali jedem bas sve :)
Pridružujem se jedenju paste 😀 svjezi kruh i cajna od gavrilovica😊 i kakao uz to...mmmm
Okej.. ja jedem ponekad argetu junior i mljaaaaaaac mi je. E sad, zanima me jel imate saznanja o cjepljenju protiv gripe? Ja sam pitala ginekologa, malo se zamislio.. i rekao da moze, samo da bolje uzmem 4 valentno. Procitala sam da zdravstvena organizacija ne preporuca cjepljenje u 1.tromjesecju a kako sam ja saznala danas da sam po uvz trudna 10+3 (sto je manje 6 dana od racunanja po mjesecnici) imam sigurno jos vremena za razmisljanje. Dok zagazim debelo u 4.mj onda cu odluciti. A ako dobijem gripu, i ne bude mi dobro, uvijek se mogu javiti na odjel. Vec sam bila i probila led jednom. Makar se nadam da necu trebati vise. A nemoguce je zivjeti u izolaciji
Stize nam Mihael ♡
Okej.. ja jedem ponekad argetu junior i mljaaaaaaac mi je. E sad, zanima me jel imate saznanja o cjepljenju protiv gripe? Ja sam pitala ginekologa, malo se zamislio.. i rekao da moze, samo da bolje uzmem 4 valentno. Procitala sam da zdravstvena organizacija ne preporuca cjepljenje u 1.tromjesecju a kako sam ja saznala danas da sam po uvz trudna 10+3 (sto je manje 6 dana od racunanja po mjesecnici) imam sigurno jos vremena za razmisljanje. Dok zagazim debelo u 4.mj onda cu odluciti. A ako dobijem gripu, i ne bude mi dobro, uvijek se mogu javiti na odjel. Vec sam bila i probila led jednom. Makar se nadam da necu trebati vise. A nemoguce je zivjeti u izolaciji
Ja sam bila pitala svoju dokt opce prakse i rekla mi da bas i ne preporučuje trudnicama. Da nemozemo biti sigurni da Ce bas takva gripa doci protiv koje se cijepimo,tako da ona radije ne bi ali izbor ostavila na meni. A slusan na radiju da trudnice imaju besplatno cijepivo. Ne znam,nisam pametna ni sama. ali mislim da necu
Cestitke novim plusicimaaa 🤗🤗🤗 dali je moguce da nas toliko imaaaaaaa 😍😍😍😚😚..mozete mi reci dali ima koja da ima termin pocetkom 5mj..da se utjesim da nisam prva na redu 😱😱😱 mi smo danas 15tt.danas smo bili na pregledu i bilo je sve ok 🤗🤗 dosli nalazi od kombiniranog super ,i sada sam odahnula i idemo dalje..jos me nije narucio na vanjski uzv,a biti cu 18tt dr put..pa mi to malo cudno?.jel ima koja iskustva s time?..
Ja sam isto pocetkom 5., termin 11.5 😄
Juhuuu 😉😉😉ja sam 6.5.evo mi smo terminuse 😂😂😂😚😚🤗🤗
J
jansam cjepljena protic gripe prije nekka 2 tjedna kada sam usla u 12. Tjedan. Meni je doktorica rekla da je cjepivo bezopasno za trudnice i da visoka temperatura i gripa moze dosta nastetiti plodu. S obzirom da ja pokupim bas svaku gripu i da sam cesto bolesna, sama doktorica mi je predlozila da se cjepim.
Cestitke novim plusicimaaa 🤗🤗🤗 dali je moguce da nas toliko imaaaaaaa 😍😍😍😚😚..mozete mi reci dali ima koja da ima termin pocetkom 5mj..da se utjesim da nisam prva na redu 😱😱😱 mi smo danas 15tt.danas smo bili na pregledu i bilo je sve ok 🤗🤗 dosli nalazi od kombiniranog super ,i sada sam odahnula i idemo dalje..jos me nije narucio na vanjski uzv,a biti cu 18tt dr put..pa mi to malo cudno?.jel ima koja iskustva s time?..
Ja sam isto pocetkom 5., termin 11.5 😄
Juhuuu 😉😉😉ja sam 6.5.evo mi smo terminuse 😂😂😂😚😚🤗🤗
Da 😂😂 ajme ne mogu vjerovati da sam vec 14+3, tako mi je proletilo ovo vrijeme otkad sam ugledala taj plusic 😄 mislim da ce i tak 5.ti mjesec doci i prije nego mislimo 🙈☺️🤗🤗
JOkej.. ja jedem ponekad argetu junior i mljaaaaaaac mi je. E sad, zanima me jel imate saznanja o cjepljenju protiv gripe? Ja sam pitala ginekologa, malo se zamislio.. i rekao da moze, samo da bolje uzmem 4 valentno. Procitala sam da zdravstvena organizacija ne preporuca cjepljenje u 1.tromjesecju a kako sam ja saznala danas da sam po uvz trudna 10+3 (sto je manje 6 dana od racunanja po mjesecnici) imam sigurno jos vremena za razmisljanje. Dok zagazim debelo u 4.mj onda cu odluciti. A ako dobijem gripu, i ne bude mi dobro, uvijek se mogu javiti na odjel. Vec sam bila i probila led jednom. Makar se nadam da necu trebati vise. A nemoguce je zivjeti u izolaciji
jansam cjepljena protic gripe prije nekka 2 tjedna kada sam usla u 12. Tjedan. Meni je doktorica rekla da je cjepivo bezopasno za trudnice i da visoka temperatura i gripa moze dosta nastetiti plodu. S obzirom da ja pokupim bas svaku gripu i da sam cesto bolesna, sama doktorica mi je predlozila da se cjepim.
Hvala ti.. to me zanimalo. Da konkretno cujem nekoga tko se cjepio. Kako si to podnijela? Meni svi govore nemoj se cijepit, pa ak bude sta bilo, budu mi krv popili. A meni je isto logicno da se cijepim. Cim udjem u 2 tromjesecje ode ja u epidemioloski zavod i dovidjenja🤔
Stize nam Mihael ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji