Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Studeni 2018. 16:45

Novecure dobrodosle, zelim vam urednu trudnocu!
    Tulipan, ja sam bila na pregledu s 5+0, vidio se plod od 1.4 mm, ali nije bilo otkucaja, pq me narucio za dva tjedna, znaci sa 7+0 su se vidjeli otkucaji i plod velicine 13 mm, doktor je rekao da vlicina odgovara 7+4, to je tocno, cetiri dana je beba veca jer po lh trakicama i bazalnoj temp, ovulacija je bila 10 dc. Nemoj nista brinuti, mozda je ovulacija bila kasnije pa je beba malo manja, sve su to neke mjere koje odgovaraju tjdnima trudnoce. Opusti se, zdravo se hrani do sljedeceg pregleda, uzimaj folnu i uzivaj. 
    Daaa, zupcica, usle smo u drugo tromjesjecje, bas sam sretna! Nadam se da bude sve lakse od sad na dalje!

• tulipan
    11. Studeni 2018. 17:20

Hvala tenci :) 
    Meni je po lh trakicama bila 15dc, pa si nekako mislim da je to ok...najgore je guglati a uvijek to radim. I naravno docekati iducu kontrolu bez nekih losih misli postaje nemoguca misija. 
    Imam mucnine, a nekako i tonu suza i panike pripisujem hormonima pa je i to valjda dobar znak :D

Lavandica
    11. Studeni 2018. 17:28

jasmina.heleg

lavandica

Ok ne mogu skuzit kak dobit poklon od nivee.. znaci registrirala sam se na njihovoj stranici i kako sad dalje? Tko zna neka mi objasni…. 😁

ja sam im poslala meil na noreply@e.nivea.hr znaci obicni upit kako dobiti poklon paket za trudnice jer mi je termin tad i tad voljela bi da vase proivode isprobam bla bla i ak ima sta za novorodjence i oni kroz dva dana odgovorili mi cewtitali i zahvalili mi na interesu te da su spremili paket za mene na kucnu adresu cak su mi rekli da ukoliko budem zadovoljna da slikam paketic sebe sa osmijehom te da lajkam te proizvode nakon toga cu dobiti jos poklon paketica i razne popuste :-)

Tenksi🤗

Stize nam Mihael ♡

Lady8
    11. Studeni 2018. 18:22

Meni je ovulacija bila rano, pa na 5+6 nismo culi otkucaje odnosno plod je bio 1 mm.
    Kod potpomognute oplodnje ne mozete znati kada se oplodena stanica ugnijezdila, a kako bi tek ovako mogli znati.
    Na 6+6 7 mm i culi su se otkucaji.
    Svaka trudnoca je za sebe... ;))

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

lena.5
    11. Studeni 2018. 19:47

Nove cure, sretno na pregledima i uredne trudnoce vam zelim. Kod mene sutra punih 13 tjedana i tacno puna 3 mjeseca. Ne treba se previse mjeriti po drugim trudnocama, kod mene je ciklus uvijek 28 dana, kad mi je kasnilo jedan dan odmah sam imala pozitivan test, ali sam ginekologu otisla rano na 4+2 i nista se nije vidjelo, to me nije ni najmanje zabrinulo, pila sam folnu i pridzavala se uputa pa na 6+2 vidjela svoju mrvicu od 7 mm a sad smo veliki skoro 7 cm.

ANI_DUB
    11. Studeni 2018. 19:54

lena.5

Nove cure, sretno na pregledima i uredne trudnoce vam zelim. Kod mene sutra punih 13 tjedana i tacno puna 3 mjeseca. Ne treba se previse mjeriti po drugim trudnocama, kod mene je ciklus uvijek 28 dana, kad mi je kasnilo jedan dan odmah sam imala pozitivan test, ali sam ginekologu otisla rano na 4+2 i nista se nije vidjelo, to me nije ni najmanje zabrinulo, pila sam folnu i pridzavala se uputa pa na 6+2 vidjela svoju mrvicu od 7 mm a sad smo veliki skoro 7 cm.

Draga Lena, 
    I meni je ciklus tocno 28 dana.. 1 dan kasnila menga.. Test pozitivan i ja pozurila u gin odmah. Tada mi je rekla da sam trudna 4+3tt..sad cekamo 20.11. da napravimo prvi pregled i da cujemo otkucaje 🤗🤗🤗

lena.5
    11. Studeni 2018. 20:32

ANI_DUB

lena.5

Draga Lena,
    I meni je ciklus tocno 28 dana.. 1 dan kasnila menga.. Test pozitivan i ja pozurila u gin odmah. Tada mi je rekla da sam trudna 4+3tt..sad cekamo 20.11. da napravimo prvi pregled i da cujemo otkucaje 🤗🤗🤗

Ja nemam nista protiv ranog odlaska ginekologu, zbog te folne pogotovo ko nije pio prije zaceca, a i nekih drugih stvari, samo se ne treba razocarati uzv nego imati veliku nadu i pridrzavati se uputa. 

ANI_DUB
    11. Studeni 2018. 20:55

lena.5

ANI_DUB

lena.5

Draga Lena,

Ja nemam nista protiv ranog odlaska ginekologu, zbog te folne pogotovo ko nije pio prije zaceca, a i nekih drugih stvari, samo se ne treba razocarati uzv nego imati veliku nadu i pridrzavati se uputa.

Slazem se 🌺

• Tonkica1
    11. Studeni 2018. 21:13

Pozdrav curke, novim curama želim dobrodošlicu i urednu trudnoću!
    Jedva čekam taj četvrtak i pregled. Marinica i ti se obavezno javi poslije 😉
    Ja nemam vise simptoma osim sto me grudi bole kad legnem spavati.

Buby90
    12. Studeni 2018. 10:50

Pozdrav svima  dugo pratim ovaj forum i evo danas se prvi put javljam. Prije tjedan dana sam saznala da sam po prvi puta trudna i evo danas je 6. tjedan. Za tjedan dana idemo na prvi pregled i cijelo vrijeme vrtim u glavi da li je sve ok... 
    Nadam se da bude i također vam svima želim puno sreće 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.